Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Szivarvany ,
si eu astept panza pt pictat. Pentru fata am gasit ceva cu tempera solida sau cu un creion special cu aspect de tempera.
Cum e setul de origami? Caut si eu unu si nu stiu daca merita sa nu. Si pe cel de quilting il analizez.
Mozaic am gasit ei eu la 20 lei punguta, dar nu pot sa-mi imaginez la ce l-as folosi.
Si cu clestii ce-i? La ce folosesc?

Miine vreau si eu sa ajung in auchan dupa porc. Poate il gasesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui _Ralu_

Maaaaiiii, tocmai am vazut un calup de reclame pe Boomerang, si m-am socat complet: "Sbrodolina, papusa care face bule la gurita!" ...deci nu poate fi real asa cevaaaa!!! Ii dai apa cu biberonul, si face spume la gura! Pe bune! Asta e functia ei!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Jucarie noua pentru romani, jucarie veche pentru italieni (Sbrodolina Bollicina, stiu reclama de cand eram eu in liceu).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Din weekend ma apuc de cumparat cadouri.
Pana in decembrie parca vad ca lista se dubleaza...o sa iau papusa zana,papusa cu rochii si setul de margele si inca ceva.Acu` sincera sa fiu,Eva face baie cu toate papusile,deci una cu functii ar tine pana la prima baie.Distruge tot ce e papusa...ca-i facre baie,ca-i rupe capul ca o tunde.....daca-i zic sa nu strice pune botul si zice"dar sunt ale mele.daca e a mea,atunci pot sa ma joc cum vreau eu cu ea.

Facem scrisoarea catre Mos Craciun azi..pretentiile s-au restrans..a uitat de u nele....pana sambata probabil.

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Daria are o papusa-bebe care inoata, tremura si stranuta, parca, atunci cand o scoti din apa. Trebuie s-o stergi cu prosopelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Selene..unde, cand, cum ?
Si eu si eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu am gasit cadoul de Mos Nicolae deocamdata Atunci doar vreo carte, jucarie mica si dulciuri plus fructe.
Anul trecut am luat de la Lild cartea aia cu 365 de poesti, foarte foarte simpatica, am mai vazut si altele dar nu asa faine. A mea e indragostita de ea, are o srie de povesti cu o fantoma, o serie su o zana zapacita etc.
In fine, am vrut sa va arat asta
http://www.aquilashop.ro/carti/carti--educative/calatorie-in-jurul-lumii-602.html
am comandat-o astazi
Pitica mea face un curs de teatru la biblioteca de cartier si acolo a dat gasca de copii de cartea asta, nu se mai dezlipeau de ea pur si simplu. Azi mi-a venit ideea sa o caut, e f faina.
Cu jucariile pt craciun mai astept, sper sa nu iau vreo teapa, sper sa prind ceva la promotie ca anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

stiti cumva ce inseamna escrimboy/escrimbay...

il intreb ce e aia, zice escrimboy, cum arata - e asa frumos, e masinuta - se lipeste, asa cu motor...

si asta vrea de la mosul

heeeelp

e ceva vazut la tv si parca zice de peak toys...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tocmai am cumparat pt nepotelul meu de 4 ani www.amazon.fr/gp/product/B000M1Y4PY/ref=oh_details_o00_s00_i00" target="_blank">ceasul lui Ben10. El e fun Ben10. Si in vara tot un ceas din asta i-am dus si a fost ff incantat, dar acum si-l dorea si pe asta :)). Poate e o idee pentru baietei ..

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Selene..unde, cand, cum ?
Si eu si eu.....

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Mada, cauta Swimming Mila, vezi daca gasesti ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Boti, Ralu, merci de pontul cu Auchan. am luat ieri ultimul porc imbuibat . Twister era 65 cel de casa, 46 cel pentru afara. "Operatia" era 75, alta nu am mai vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Mada, uite aici http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=12149023 Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput