Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 7
_Ralu_ spune:
Si fiica-mea s-a jucat mult mult de tot cu plastilina. Setul cu inghetata e chiar fain. S-a jucat mult cu el, si chiar ies chestii dragute. Mai nasoala e curatarea lui dupa joaca. Se scoate cam greu plastilina din toate cotloanele, si daca e lasata asa, se intareste f rau si nu se mai poate folosi instrumentul de facut inghetata.
_Ralu_ spune:
Pe Elefant.ro, astazi intre orele 10-18 sunt reduceri de 20% la toate jucariile. Si, ce mi-a placut mult, ambaleaza cadourile gratuit. Pt mine, e f greu sa gasesc timp cand nu e copila prin preajma sa le ambalez frumos, si...sa nu las urme.
boticelina spune:
Ralu, si eu m-am uitat la porc, am intors cutia pe toate partile, e jocul Hasbro original, sunt un mister si pt mine diferentele astea de pret.
Dia si la noi plastilina e foarte iubita (Play Doh in special, m-am ferit de mood sand si alte nisipuri, pt ca fac o mizerie monstru, mai ales ca fi-mea e un copil "neatent" la treburi d-astea). Anul trecut copilul si-a dorit de Craciun o caracatita . Nu stia de care, nu vazuse niciuna prin vreun magazin, dar pur si simplu aia era dorinta. Am rascolit toate magazinele posibile, de la petshopuri (ca poate gasesc o jucarie de caini) la magazine online. Intr-un final am gasit pe okazii, la mana a doua o caracatita Play Doh pe care pur si simplu o adora copilul. Macar o data la doua zile scoatem caracatita si tricoteaza la plastilina si cate 2 ore.
Borcane cu plastilina i-am luat acum 2 ani, in ianuarie la soldare, un set de 24 de culori cu 24 lei din Carrefour, cred ca ne mai ajunge 2 ani. Si am mai completat cutia de modelaj cu un set de decupatoare de biscuiti de 100 de piese (de la raionul de menaj din Metro, 30 de lei), so, endless fun... Setul de decupatoare are si litere, cifre, sporturi, animalute si evident poate fi folosit si cu destinatia initiala multi ani de-acum incolo.
_Ralu_ spune:
da da...si Operatia si Twister tot de Hasbro sunt. Faza e ca eu luasem Operatia aia de 80 de lei cu un an inainte.
Selene_Bunny spune:
Am primit si eu trenuletul Mystic Babies, l-am ascuns. Cam prafuit ambalajul, dar sper sa-i placa.
dia_filipas spune:
Multam fetele! Deci anul asta va clar si play doh, cred ca cea cu inghetata, ca si mie mi s-a parut interesanta! Bunica s-a decis sa i-l ia pe Mickey povestitorul, l-a gasit pe emag la 239. Macar am scapat de-o cheltuiala . La Sofia tre' sa-i gasesc ceva care canta/se misca/face baloane, da' precis se gasesc prin hypermarketuri chestii de-astea.
Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)
boticelina spune:
Dia, eu l-am vazut ieri pe Mickey in Auchan, 230 lei, e mare, cam 50 cm si vorbeste in romana cu aceeasi voce ca la televizor, la fel si Minnie povestitoarea. N-am stat langa el sa aud ce spune, era o fetita care se juca cu el acolo in magazin, dar am citit intr-o descriere pe net ca-s ceva povesti din serialul TV (Mother goose, d-astea).
Parerea mea e ca juma din pret e dat doar de noutatea jucariei, ca si anii trecuti cu papusile Maria, Ioana, acum 2 ani papusa Nancy sau alte plushuri povestitoare, animale electronice and stuff.
Eu pentru fi-mea nu l-as lua desi sigur i-ar placea, avem o multime de Mickey & friends parapharnalia, dar nu e o jucarie cu care s-o vad jucandu-se zi de zi. Dar sigur depinde si de copil, a mea e genul care doarme cu jucariile, le taraie dupa ea peste tot (la gradi, la bunici), Mickey ala nu cred ca s-ar preta la asa tavaleala, e o jucarie de copil "cuminte"
Disclaimer: ce scriu si eu pe aici sunt doar parerile mele in conjunctie cu temperamentul copilului meu, don't mind me, luati copiilor ce vor / isi doresc / va permiteti
Laura Ioana spune:
Pai Mickey nu e chiar asa de nou, eu l-am luat Theei pt Craciunul de anul trecut. Spune povesti in lb romana si canta cantecele, da din maini si din gura. Mi se pare oricum f mare pretul pe care-l spuneti, eu l-am luat din Carrefour in serile magice si era,la pret intreg,150 de lei ( nu mai retin cat era reducerea: ori 25% ori 30%).
Thea il iubeste si-l pune destul de des sa-i spuna povesti sau cantece, ii suceste mainile in toate felurile, deci il place Nu mai spun ca era in extaz cand l-a primit
padi spune:
Fetelor, despre acest set de inghetata Play-Doh este vorba?
Cu reducerea de azi, mi-ar iesi la 79 lei.
Voi cu cat l-ati vazut prin alta parti?
Apropo, azi toate jucariile de pe elefant.ro au o reducere de 20%.
dia_filipas spune:
Boti, nici eu nu as da atatia bani pe el, noroc ca s-a oferit bunica,,, care e mai "suflatoare in coarne" decat mine. Adevarul e ca Miruna e un maaaaaaare fan Mickey, si o vad jucandu-se cu el (daca nu, il ia Sofia la handralit, ca si ei ii plac chestiile cantatoare). Oricum, il merita ca anul asta nu prea am avut finante de investit in jucarii, si sincer ma simt eu vinovata si parca vreau sa compensez...
Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)