Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)

Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2) | Autor: Laly2010

Link direct la acest mesaj

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175349&whichpage=1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha_iv spune:

Pentru copilasii care doresc trenulete Thomas&Friends, intrati aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Thomas-Friends-131/.
Au o promotie pana pe 15 nov. Locomotivele simple sunt reduse la 29, 90 lei, iar cele cu vagon atasat costa 44,90 lei. Eu le-am primit in 24 de ore, prin fan courier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Boticelina, noi avem "Cine stie castiga", primul din mesajul tau. Ca joc, este chiar fain, are multe planse, si spre deosebire de Creionul fermecat (avem si din asta, 3 modele), se joaca in 2, se bazeaza pe asocieri. La noi insa, s-au stricat destul de repede circuitele alea electrice...dar l-a reparat sotul, l-a umplut de banda izolatoare, si merge.

Beados, la noi a avut mare succes, si inca are. Il are de la 3 ani (acum are 6), i-am cumparat de 2 ori rezerve, si se joaca inca cu el. Noi n-am avut probleme, sa nu se lipeasca...l-am avut pe ala primul aparut, setul mare asta.

Am scris si noi scrisoarea pt Mos N, aseara. Margele de la Ikea, Papusa cu multe rochii de schimb. Asta ca i-am zis sa se limiteze la maxim 2 jucarii pt Mosul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Asta il vrea Eva....

Plus inca unul mic cu un fel de stilou...

As vrea ceva gen baby amore,dar...sincera sa fiu...ma tem ca va sta aruncat intr-un colt.Nu e foarte pasionata de papusi de astea.Poate vreo Maria sau Ioana.....astea merita?Starnesc interesul cat de cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene.la noi este lili,7 bucati am numarat eu asa rapid,posibil sa mai fi fost si in spate.Daca doresti si te pot ajuta,da-mi de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

O multime de variante pentru mos, , multumesc mult fetelor, la noi problema e cu decisul :)
Apropo daca sunteti in cautare de animalute interactive am gasit la un outlet, acest catelul http://www.youtube.com/watch?v=-68V1HgXcKY&feature=relmfu cu 140 de lei, daca va intereseaza va ajut cu cea mai mare placere.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Biara, mai erau si alte jucarii acolo? Unde e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Fata mea vrea de la Mos peruci pt papusi, ca sa le faca diverse freze si sa le poata si tunde. Aveti idee unde/daca pot gasi asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Boti, si eu am cine stie cistiga. E asa cum spune si Ralu. Am fost tare incintati de joc. Acum ar trebui sa-l caut, sa-l dau fetei, dar nu stiu pe unde zace.
Pictura pe numere, tabloul cu nisip sau cu paiete , le-a incercat cineva? Merita?
Spunea cineva de un goblen. Eu am unul pentru copii mici, cu 2 planse de platic, cu ac de plastic si ata, cu o rama. L-am uat lui Edi pe la 5 ani, nu s-a prea descurcat atunci, dar am vazut ca il cauta zilele trecute sa-l termine. Are si modele de baieti: masina si cal. Al meu e atras de astfel de activitati. Vrea set quiling acum.
Pe masura ce va citesc schimb lista zilnic. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Am ezitat daca sa postez aici sau la "ce ne-am dori de Craciun ...". Eu vreau un sistem Karaoke, sa pot sa cant cu fiica-mea. Poate sa-mi recomanda cineva ceva?

Copilu' inca nu si-a facut lista, a fost ziua ei de curand si inca n-are dorinte noi.

Carolinah - Peruci - noi avem papusi Liv si cateva peruci. Perucile n-au fost tocmai ieftine (pentru tuns adica) dar merita sa-ti arunci o prvire.

Monsters High - ce aveti cu ele de nu va plac? Mie mi se par interesante si intre o Barbie si un "monsters high" as alege a doua varianta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Am ezitat daca sa postez aici sau la "ce ne-am dori de Craciun ...". Eu vreau un sistem Karaoke, sa pot sa cant cu fiica-mea. Poate sa-mi recomanda cineva ceva?

Sunnyday, am gasit www.emag.ro/karaoke-studio-pro-dps-kar008/pd/EBWKW0BBM/" target="_blank">aici un set de karaoke, dar ar trebui sa te uiti la DVD playerul de acasa daca n-are cumva jack-uri pt karaoke, ca atunci nu va trebuie decat 1-2 microfoane (cate jack-uri ai). Un microfon de karaoke ca pret incepe de la 10 lei, mai pt copii, cu fir, dar sunt si wireless si tip casca...

Eu am un DVD player no-name (Vortex) si am descoperit de curand ca are 2 jackuri pt karaoke, o sa cumpar cand mi-oi aduce aminte si doua microfoane ca tare ne-am amuzat cu fi-mea cu o sculita de copii (care din pacate s-a stricat).

Mergi la inceput