FIV cu Dr. Dragos Albu 70
Raspunsuri - Pagina 20
QiaoBing spune:
rlk imi pare ff rau. lasati-va timp sa va reveniti dupa aceasta pierdere si pe urma continuati-va drumul. ai mare dreptate, trebuie sa ne bucuram de prezenta celor dragi noua in fiecare clipa. eu i-am facut in w-e asta parastas tatei de 20 de ani, in martie o sa ii fac mamei de 4 ani - stiu prin ce treci si sunt alaturi de tine
angelica28 spune:
RLK CONDOLEANTE ,DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA!!!!Imi pare rau ,numai citindu-te mi sa facut pielea gaina ,si eu imi iubesc enorm tatal ..parintii.......si daca m-ai intreba de ce mi-e frica cel mai mult in viata ,ei de astfel de momente imi este teama .........pt ca simt ca m-ar termina moartea parintilor ...of putere multa i-ti doresc !!!!!!
elbereth spune:
rlk o imbratisare si un gand bun Multa putere sa poti merge mai departe si sa gasesti un pic de alinare dupa pierderea parintelui drag!
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit
rlk_2009 spune:
Multumesc mult fetele mele dragi!
Conteaza mult pentru mine sa va stiu alaturi.
Voi fi cu voi in continuare, ma bucur pentru fiecare reusita de-a voastra sperand ca intr-o zi sa pot merge mai departe si eu, alaturi de sotul meu si de mama mea pe care ii iubesc enorm.
Vreau sa le daruiesc intr-o buna zi un motiv temeinic sa continue sa iubeasca viata, doar ca acea zi va fi mai tarziu.
Momentan ne acordam timp sa plangem pierderea celui care ne-a unit la greu si care s-a bucurat de fiecare moment petrecut cu mine si sotul meu de parca el ar fi fost copilul si noi parintii...
Va pup, iubiti-va si pretuiti-va mult!
EllaE spune:
rlk imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Dumnezeu sa-l odihnesca si sa va dea putere ca impreuna sa treceti mai usor peste aceasta perioada care va urma. Suntem alaturi de tine.
marystrumf12 spune:
rlk Sicere condoleante, sa dea DD sa treci cu bine peste aceasta suferinta de nedescris, Suntem aproape de tine.