FIV cu Dr. Dragos Albu 70

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

EllaMia draga mea .Off i-mi pare rau ce te simti asa, dar tu esti puternica si vei rezista pana la sfarsit.

Eu cu scrisoarea de la dr.white am mers la medicul de familie si de acolo mi-a dat reteta compensata.Am inteles ca in sarcina este compensat 100% asa mi-a spus dr,meu de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ellamia daca ai doar reteta de la dr W nu te ajuta cu nimic, iti trebuie reteta compensata de la medicul de familie pe care ti-o da numai in baza unei scrisori medicale. cere la MMF scrisoare medicala si ai grija ca medicul de familie sa bifeze pe reteta ca esti gravida si o sa iei compensat 100%
burtica

Mergi la inceput

crystyne ai fost mai rapida

Mergi la inceput

Da, Qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluxas spune:

fetelor, vreau sa va intreb daca dupa microgynon si fiind deja incepute injectiile cu diphereline, menstruatia mai vine? parca citisem cateva pagini mai in urma ca unele ati fot la monitorizare in aceasta stare.... sa ma astept sa mai vina, sau acum nu mai vine ?

Mergi la inceput

vineeee

Mergi la inceput

Da Ralu vine ,cel putin la mine a venit si da mie mi-a fost tare rusinecand am fost la prima monitorizar dar dr.sunt obisnuiti cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluxas spune:

uffff... macar sa fie ultimul pentru cateava luni bune!!

Mergi la inceput

Da draga trebuie sa fii Zen si cu speranta.O sa fie ultimul pentru urmatoarele 9 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Crystyne, QiaoBing:
Luni ma duc iar la dr. White si marti la medicul de familie si sper sa rezolv cu reteta

Mergi la inceput