Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44
Raspunsuri - Pagina 17
irilac31 spune:
Lorelay, Doamne ajuta pe maine, sa ai o nastere usoara si recuperare rapida, sa vina lapticul repede
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
alexa1986 spune:
Bioana eu am facut toate analizele si controalele astea intre sapt 34-36 deoarece am avut si avem in continuare un risc marit de nastere prematura, intalnirea cu anestezistul si neonatologul a avut loc joia trecuta si rezultatul la analize astazi a iesit si maine ne prezentam la doc nostru ca sa ne programeze pt cezariana, asa ca stai linistita.
35+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa1986 Buna ziua burtici si proaspete mamici, Dupa o lunga absenta(desi am citit in fiecare zi subiectul) revenim si noi printre voi nu inainte de-a felicita toate mamicile. Pt cele care nu isi mai amintesc de noi avem acelasi dpn ca si Angelique dar din pacate cam si aceleasi probleme.De la 20 de saptamani ne luptam cu contractiile si cu colul care se scurteaza pe zi ce trece, internari in spital pt oprirea contractiilor si tratament acasa cu arefarm,adalat si nospa am reusit sa ajungem pana aici.Ultima oara am fost internata in spital martea trecuta exact cand am implinit 35 de sapt, colul f. scurt 1.80 cm, contractii dese si dureroase, bebelina era bine, 2500 kg, am reusit sa le oprim cu perfuzii, am facut si analizele de trim 3 plus cele pt streptococul b, toate bune, slava domnului, aseara am avut o noapte cu contractii dar am incercat sa le ignor. Angelique sa sti ca te-am urmarit tot timpul, te rog sa stai linistita si sa incerci sa nu mai pui nimic la suflet, eu sunt bucuroasa ca maine schimbam saptamana si putem sa stam cat de cat linistite, Doamne ajuta sa fie bine! Mena trebuie sa fi optimista, aceleasi probleme le-am avut si eu cu sarcina, trebuie sa te rogi la D-zeu ca bebelul sa stea cat mai mult in burtica, fiecare zi care trece pt el in burtica e foarte importanta cel putin pana la 35 de saptamani. Nu prea am vrut sa scriu la acest subiect deoarece am fost un pic pesimista si nu am vrut sa va intristez si pe voi cu problemele si dezamagirile noastre, e groaznic sa stai cu frica atata timp si sa te bucuri de fiecare zi ce trece, parca nici nu am putut sa ma bucur ca sunt insarcinata, am stat foarte stresata cu gandul ca o sa se nasca mai devreme decat trebuie, ca o sa avem probleme, ca o sa trebuiasca sa stea in incubator si asmd dar acu, ne-am intors cu o doza de optimism si cu multa incredere ca totul va fi bine.Va pup. 35+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim. |
Te inteleg atat de bine!!! Hai ca ai scapat de un mare hop. Ai ajuns la 35 de saptamani. Asa negociez si eu cu Gabriel sa stea, macar pana atunci. Eu ma chinui de la 23 de saptamani . Asta e. Trebuie sa fim pozitive si sa fim tari pentru ca bebelusii nostri ne au doar pe noi. Am avut si eu momente de deznadejde si de disperare in care am zis ca gata nu mai pot dar mi-am revenit repede pentru ca aici nu mai e vorba doar despre mine. Hai, curaj!!!! Inca 2 saptamani si sunteti la termeni. Au trecut 15 de chin la tine si e mare lucru ca ai ajuns aici. Faceti echipa buna tu si bebelina ta. Ai incredere ca o sa ajungi la termen. Si...te asteptam pe aici pentru ca simplu fapt de a impartasi lucrurile astea si de a le scrie te ajuta sa te descarci.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
dana0000 spune:
Looana ma bucur ca ai reusit sa nasti si nu te-au mai plimbat,sa fiti sanatosi si bebe Flor sa va aduca numai bucurii in suflet!
Andie iti doresc sa se faca repede bine Ema sa plecati acasa la voi,sa fie sanatoasa!Cu alaptatul nu abandona! Dupa ce ajungi acasa poti suna la 07ALAPTARE, Clinica de Al#259;ptare...nu e nici o reclama ascunsa,eu aici am facut cursurile Lamaze si o sa iti dea toata indrumarea care ai nevoie.Vine cineva la tine acasa si iti arata ce e de facut.
Sunshine sa fiti sanatosi,acum ai o familie mare de 4 si sper ca bebe sa iti aduca numai bucurii!
Macarie draga de tine ai nascut,noi avem acelasi DPN, sa fie bebe sanatoasa si tot ce va doriti! Al meu sper sa mai stea in burtica ca nu avem gaze acasa Si deci centrala nu functioneaza deocamdata
Mami de 2 curajoasa ai fost,Ivan sa fie sanatos si necolicos!
Asteptam povestea nasterii fetelor,e important sa stim ce ne asteapta.
Bioana am luat-o pe urmele tale si eu am vomitat dimineata numai aciditate,ca in primele saptamani de sarcina...si nu ma simt prea grozav nici acum.
Bubule hai cu telefonul ala de la clinica,abia asteptam sa scoatem motatele
Almy,Onutz,Gina aveti niste bebelusi superbi.Am salivat la poze,si la cele ale Almei ca are o familie asa frumoasa si mare.Vreau si eu
Mena,Alexa,Angi tinem pumnii sa stea minunile la copt acolo cat trebuie sa fie sanatosi!
Lorelay bafta maine si sanatate pt amandoua!
Eu sunt cam ametita,nu am iesit azi din casa dar ma pregatesc,asa ca va las un si burticilor si mamicilor si mai ales bebelusilor
bioana spune:
fetelor cand intram in postul craciunului¿ca abia astept sa ascult colinde....pe 14 sau pe 15¿
DANA .
embarazada de 36+
o minune de fetita...Irina Andreea
bioana spune:
ALEXA te-ai chinuit pana acum nu gluma. ce a fost mai greu a trecut, nu¿sa mai reziste putin bebele la caldura..eu maine intru in saptamana 37.ma intrebam eu asa oare cand imi fac o alta eco sa vada daca s-a intors....mai vedem. pana acum a fost ok.
embarazada de 36+
bioana spune:
ALEXA te-ai chinuit pana acum nu gluma. ce a fost mai greu a trecut, nu¿sa mai reziste putin bebele la caldura..eu maine intru in saptamana 37.ma intrebam eu asa oare cand imi fac o alta eco sa vada daca s-a intors....mai vedem. pana acum a fost ok.
embarazada de 36+
bioana spune:
embarazada de 36+
bioana spune:
embarazada de 36+
angelique_19 spune:
Buna fetele,
In primul rand felicitari Mami sa ai un bebe sanatos,mancacios si care sa iti bucure sufletul ca sa dai uitarii prin ce ai trecut.Scuze dar azi noapte eram prea chiauna ca sa mai scriu ceva
Andie hai ca usor,usor o sa vina si lapticul,asa am citit si eu trebuie pus copilul cat mai des la san,ai sa vezi ca o sa reusesti.Iti tin pumnii sa iasa toate analizele ok si maine sa plecati acasa
Epopeasca ma bucur ca sunteti bine,ca sunteti acasa si ca ai laptic.Cum a fost intanlirea cu Andreea?Am vazut poze cu papusa si este o scumpete
Menics ai deja baiat mareMa bucur ca sunteti bine si ati scapat de nesuferitul de icter
Ina asteptam poze cu printesa, ma bucur ca ai laptic destul
Mena dar tot in spital esti sau ti-au dat drumul acasa?Ma bucur ca bebe e ok,un picut de rabdare sa mai aiba si o sa faceti si cunostinta.Cum iti mai este?
Vreausaninga in 3 zile iti vezi minunea si tu si Bubu,vorbeste cu el si explica-i ca mai e putin si gata,nu trebuie sa se grabeasca
Lorelay sa ai o nastere usoara si te asteptam cu vesti cand poti
Alexa1986 eu m-am tot intrebat de ce nu mai intri,imi pare rau ca ai avut si tu probleme.Bine ca maine facem 36 de saptamani parca nu imi vine sa credNoi suntem aici sa impartasim si lucrurile bune si rele asa ca te asteptam sa intri mai des.Si e musai sa mai stea bebici in burtica macar o saptamana sau douaEu tot cu amenintare de nastere prematura am fost internata,oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pana aici ca tare imi era frica sa nu nasc mai devreme.
Bioana mai baga un pui de somn pana vine tati de la serviciu sa te odihnesti.Eu ma simt mai bine azi sper sa o tin asa cat mai mult.
Dana0000 plimbare placuta
Bubu sper ca noul culculs sa fi fost confortabil si sper ca te-ai odihnit
35+ cu Stefan Lucian