Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44
Raspunsuri - Pagina 16
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_papatot
Mena, lasa tu tezele si stai cumintica ... pai ce facem, sarim randul? si aici ne bagam in fata? Delfinasul tau mai are de stat si ar face bine sa fie ascultator! Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT POZICI Sunt cucoana-n casa mea! Mami de Honey (17.04.2008) si 25+ cu Heidi Sofia |
Delfinul meu e grabit asa. Cred ca seamana cu ma-sa. Vrea musai sa ne cunoasca. I-a explicat mamica-sa ca nu e ok momentul dar, nah, e si incapatanat ca tac-su .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
ipraty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Neata fetele!!! Felicitari MAmi!!!!BIne ai venit bebe Ivan!!! ANdie,incearca sa fii putin elaxata,bebe te simte si osa reusesti sa ii dai laptic dela tine.cea mai importanta e odihna sihidrataea.si incearca sicu ceva stimulente. EU am o lista de la fetele de la odiseea cu C, o pun si aici, poate oloseste cuiva: Pt stimularea lactatiei: - ceai semintre chimen, fenicul, anason - Galactogil - Galafor - Nutrinatal - More Milk Plus - Spirulina (de la Hofigal) - Ceai Fares - Ceai Humana - Ceai Teekanne - Bere fara alcool :) - URTICA URENS CH 5, 4-5 granule sublingual de 2-3 ori pe zi, efectele se vad in 2-3 zile - ceai schinduf GIna,bine ati venit acasa!! Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 37+ cu |
laurika1982 multumim de lista, mai completez si eu cu ce stiu:
Galaforul contine si schinduf (sub denumirea de trigonella nu mai tin minte cum)
Andie, eu galafor iti recomad la inceput ca sunt capsule si se iau usor. Si ceai de schiduf daca gaseste sotul.
- URTICA URENS CH 5 sunt homeopate, nu-i asa? De mentionat ca nu trebuie sa mananci/bei nimic inainte si dupa cu 15 minute cel putin (decat apa, nu ceai, nu nimic)
- spirulina pe mine ma agita, as evita in primele saptamani cel putin
Camitu, Ina imi pare rau, v-am incurcat rau de tot, nu stiu cum am reusit, probabil de la faptul ca citesc cu intreruperi, piticul meu "cel mare" e plin de intrebari si smecherii pe care mami trebuie sa le vada :
Va pup pe toate
vreausaninga spune:
FELICITARI MAMI
BUN VENIT BEBE IVAN
Popeasco bun venit acasa! Sa va bucurati de minunea voastra
Ina ce bine ca sunteti si voi acasa! Ma bucur ca ai laptic si bebe mancacios. Interesant programul de somn ,si buburuzul meu e muuuult mai vioi noaptea, nu stiu daca asa va fi si dupa ce se va naste!
Mena saracuta de tine prin cate incercari ai trecut! sa treaca spaima si delfinasul sa stea cumintel.
Eu m-am cam speriat de dimi pt ca am crezut ca am contractii,si cum nu stiu cum sunt,m-au luat caldurile.Dar vad ca nu mai am nimic, asa n-o fi fost contractii Doamne, ce mama denaturata! Oricum ma cam gandeam eu ca-s cam sus durerile,adica pe la nivelul stomacului,iar dr zicea ca ar trebui sa fie pe la nivelul ombilicului.
gravidutele, mamicile si bebeii!
AMR 3 ZILE
irilac31 spune:
Mamide2 felicitari, bine ai venit bebe Ivan..te asteapta acasa o camera absolut suuuperbaaa . Mami imi pare rau ca te-ai chinuit atatea ore, recuperare rapida si bebe cumincior si mancacios
Vreausaninga, Bubu...ce putin mai aveti pana vine barza si la voi Bubu n-ai primit inca tel de la spital sa te anunte?
Epopeasca, bine ati venit acasa, cum a reactionat Andreiuca cand a vazut papusica
Menics, felicitari pt cele 3 sapt...uaaauuu deja aveti 3 sapt, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi
Oare Madalina, AC, Yna, ce mai fac, cum se descurca?
Mena, Doamne cate mai tragi, hai ca nu mai e asa de mult delfinasul tau e un cuminte si va sta in burtica pana cand trebuie
Dragelor, pt stimularea lactatiei am vazut ca mai este si Lacto+ care contine si el schinduf. Se dizolva in apa si se bea, dar e mai scump decat ceaiul. Sa inteleg ca ceaiul nu se face cu i fuzie de apa fierbinte pusa peste semintele alea? se pun semintele in apa rece si se lasa juma de ora????
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
irilac31 spune:
Ginaaa, Almyyy, Onutz...Doamne fetelor ce copii frumos aveti si comici si dragalasi...ce frumusete. Felicitari mamicilor pt tot ce ati realizat, sa aveti pruncii sanatosi si sa va bucurati de ei toata viata
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
andie_n spune:
Multumesc tuturor de sfaaturi si incurajari, ceai de lactatia ne dau si aici in spital, am fost la pompa mai devreme si am reu#537;it sa scot 3 ml, care e dublu decât am scos ieri, dar azi am stat de 2 ori mai pu#539;in si cu pompa pe putere mai mic#259; ( mi-a reglat-o doctorita pe putere mic#259; ca aveam deja r#259;ni). Mai stam cel pu#539;in o zi in spital, ca Ema mai trebuie monitorizata, de aia nici nu mi- a dat- o la sân azi. Pare sa aibao tulburare de circula#539;ie periferica si trebuie v#259;zut#259; cauza ( de obicei e ceva simplu, un semn de imaturitate a organismului, dar pot fi si alte cauze mai nasoale, care tb excluse). A f#259;cut si 2 crize de apnee, si trebuie monitorizata ca cel pu#539;in 24 de ore sa respire cum trebuie f#259;r#259; sa mai fac#259; apnee. Asta e, speram sa ias#259; toate investigatiile ok, si sa fie totul bine.
O zi buna tuturor!
lorelay_28 spune:
BUna,
in primul rand FELICITARI NOILOR MAMICI.
am vorbit si eu cu medicul dimineata si maine la 8 ma prezint la maternitate. Daca nu sunt urgente ma baga la cezariana la prima ora. Deci pot sa zic ca AMR o zi. Ma pregatesc sa merg sa mai fac ceva cumparaturi si apoi vreau sa ma odihnesc.vA ANUNT cand pot. Mi-am notat nr de telefon.
Nastere usoara va doresc si aveti grija de voi.
Maine imi vad printesa
douradoudou spune:
andie, in 1 rand incearca sa te relaxezi putin si sa te concentrezi pe bb fara sa te gandesti ca nu ai lapte sau cat scoti..[almy ti-a dat niste sfaturi f f bune...apneea apare la f f multi bebelusi, atata timp cat e scurta np..de aia va tot spuneam eu sa dormiti langa ei , in aceasi camera, pat langa pat daca nu in patul vstru..ei isi regleaza respiratia dupa voi.;..despre plans dupa pusul la san, probabil ca a inghitit ceva aer ..contactul piele pe piele este f f important si are un efect calmant pt bb..spirulina eu nu as lua, stiu ca scrie ca poate mari productia dar nu e demonstrat plus ca e si detoxifiant s nu stiu cat de ok e in timpul alaptarii...spirulina de la hofigal e f f ff slaba oricum si nu e doar spirulina pura...deci mai bine pass...
felicitari cristina (mami de 2 )si bine ai venit bb ivan
mena, pup u si mai negociaza cu bb sa mai stea...sunt sigura ca o sa te asculte..
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
alexa1986 spune:
Buna ziua burtici si proaspete mamici,
Dupa o lunga absenta(desi am citit in fiecare zi subiectul) revenim si noi printre voi nu inainte de-a felicita toate mamicile. Pt cele care nu isi mai amintesc de noi avem acelasi dpn ca si Angelique dar din pacate cam si aceleasi probleme.De la 20 de saptamani ne luptam cu contractiile si cu colul care se scurteaza pe zi ce trece, internari in spital pt oprirea contractiilor si tratament acasa cu arefarm,adalat si nospa am reusit sa ajungem pana aici.Ultima oara am fost internata in spital martea trecuta exact cand am implinit 35 de sapt, colul f. scurt 1.80 cm, contractii dese si dureroase, bebelina era bine, 2500 kg, am reusit sa le oprim cu perfuzii, am facut si analizele de trim 3 plus cele pt streptococul b, toate bune, slava domnului, aseara am avut o noapte cu contractii dar am incercat sa le ignor.
Angelique sa sti ca te-am urmarit tot timpul, te rog sa stai linistita si sa incerci sa nu mai pui nimic la suflet, eu sunt bucuroasa ca maine schimbam saptamana si putem sa stam cat de cat linistite, Doamne ajuta sa fie bine!
Mena trebuie sa fi optimista, aceleasi probleme le-am avut si eu cu sarcina, trebuie sa te rogi la D-zeu ca bebelul sa stea cat mai mult in burtica, fiecare zi care trece pt el in burtica e foarte importanta cel putin pana la 35 de saptamani.
Nu prea am vrut sa scriu la acest subiect deoarece am fost un pic pesimista si nu am vrut sa va intristez si pe voi cu problemele si dezamagirile noastre, e groaznic sa stai cu frica atata timp si sa te bucuri de fiecare zi ce trece, parca nici nu am putut sa ma bucur ca sunt insarcinata, am stat foarte stresata cu gandul ca o sa se nasca mai devreme decat trebuie, ca o sa avem probleme, ca o sa trebuiasca sa stea in incubator si asmd dar acu, ne-am intors cu o doza de optimism si cu multa incredere ca totul va fi bine.Va pup.
35+ sapt cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim.
bioana spune:
neata,hai ca am dormit ceva mai bine, chiar daca pe bucati...nu ma simt tocmai fresh, dar nici nu ma pot plange..jurnal tin si eu, ca mi-a luat sotul pe la inceputul sarcinii...imi place asa de mult, merge pe saptamani..vad ca voi ati tot fost la monitorizare...eu inca nu.ma cam enervez ca nu stiu ce urmeaza, dar ma cheama conform protocolului...deci vineri imi fac exudadul vaginal, apoi lunea viitoare merg la anaestezist si abia pe 27 mai am consultatie...cadn se vor uita daca s-a intors fata, nu stiu...
LORELAY multa bafta maine. tin pumnii sa scapi repede si cu bine!!
IRILAC
ANDIE multa rabdare si calm....multi bebe am vazut ca au aceeasi probleme la cateva zile de nastere.hai ca trec toate cu bine. la inceput e mai greu.sa urce lapticul si sa va acomodati una cu alta.
MAMI FELICITARI!!!!!!!!!!!!!BINE AI VENIT IVAN. SA VA ADUCA NUMAI BUCURII,SA FIE SANATOS, CUMINTE,MANCACIOS...SI TIE SA ITI URCE LAPTELE.
BUBU nu sti inca cand e marea zi¿miercuri sau joi¿sa ai grija sa nu racesti tocmai acum.cum a trecut noaptea¿
EPOPEASCA o dulce fetita ta. sa va aduca numai bucurii.
TOTO nici tu nu poti dormi¿
MENICS bucura-te la maxim de clipele astea. odihneste-te cadn doarme el...
INA bine ca sunteti acasa...ce program interesant aveti...
ma tot uit pe net de ceaiul de care ziceti voi pentru lactatie...aici nu il gasesc si matroana ma tot zapaceste sa nu iau nimic, ca nu e nevoie...doar sa o pun la san foarte des....
ANGELIQUE mai ai contractii¿sper ca nu!!!!!!!!!!
embarazada de 36+
o minune de fetita...Irina Andreea