Felicitari Mami_de2, Macarie, Iparpala! #44

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Ia te uita cum vin minunile pe banda si umplu si sufletele parintilor dar si pe ale noastre, care stam mereu cu sufletul la gura!acum chiar ca ca avem mereu surprize, nu mai stim cand si cum; te duci, inchizi ochii un pic- iar cand ii deschizi ti se lumineaza fata, sufletul, ziua!-Inca o minune de fetita sau baietel!

Macarie,felicitari!
Iparpala
Va pup, va doresc din toata inima sanatate cu carul voua si bebeilor,laptic la greu, bebei cumintzei si mancaciosi si fara colici,cu nopti linistite, bebei care sa creasca asa, ca din apa!!
Bravo, dragelor!!

Andie, cat ma bucur sa citesc vesti de la tine, ce bine ca sunteti ok si ca e papa pt bebelina la sursa!!

Laurika,refacere usoara, bine ca acum sunteti ok,veti uita, curand, de partea grea si urata, bebe nu te lasa sa te gandesti la ea

Vreausaninga, cand am citit AMR 4 zile m-au luat niste emotii de nedescris, ca si eu la mine trebuie sa scriu AMR 3/4 zile..NU imi vine sa cred!!Cum a zburat timpul si cat de aproape suntem de clipa aceea, unica, de intalnirea cu bebeii, cu minunatiile pe care le purtam in burtici! sunt atat de fericita si emotionata pentru fiecare din fetele noastre!!Cred ca la mine lesin si imi revinoricum, nerabdarea mea a ajuns undeva la limita, recunosc, abia astept sa il vad pe cumintenia de Nicholas.Si acum sforaie, n-are treaba, se respecta, mai ales ca afara ploua..

Angelique, am dormit si noaptea asta, 4 ore juma, puse cap la cap-ceea ce e minunat!Am zis ca fac o poza la `culcus`, ca asa ceva e chiar unicat, trebuie sa imi aduc aminte!

Sper ca si inimioara ta e linistita si Stefanutz la fel si repet,asculta-ti sotul ca stie el mai bine.Nimeni nu merita linistea ta si nici sa suferi pentru vorbe grele nemeritate.Fruntea sus si vezi-ti numai de drumul tau,NU asculta nimic din ce te loveste fara rost si ig-no-ra cu desavarsire persoana, indiferent de gradul de rudenie! vine si vremea ta, soon!
si NU mai spune ca vrei sa vina bebe de ziua ta, ca e prea devreme, lasa-l sa stea acolo cumintel, ca mai are de stat!

In curand vine si Mamide2 cu vesti!

Hai Mamide2!!!

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Tocmai am realizat ca am urat refacere usoara lui Laurika.De fapt, mesajul era pentru Lucyana, fetelor, sorry, sigur ati inteles voi!:)..
E weekend, atatea vesti, ma scald in bucurie si zambet!

vacu drag pe toate!!

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

LUCYANA FELICITARI!!! REFACERE RAPIDA!!! SA ITI REVII RAPID! BUN VENIT MICUTEI PRINTESE!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Am dureri de burta, junghiuri si contractii la 10-15-20 de minute. In plus, sunt si deranjata la burtica de azi noapte ... Daca ma ridic din pat am dureri ca la menstruatie... Cred ca daca pana diseara nu imi revin o sa ma duc in urgenta... Nu am facut niciun efort si nu am mancat diferit fata de obicei. Nu imi explic starea mea...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Mena, te rog du-te, nu mai astepta pana diseara..De multe ori, si diareea, ca si durerile puternice de spate- poate fi un semn de declansare a nasterii, numai ca eu sper sa nu fie deloc cazul.Dar!! pentru linistea ta si a noastra, NU mai astepta, du-te macar sa te linisteasca un doctor si ne linistim si noi!
Te rog!

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

nici eu nu am dormit azi noapte....decat vreo 3 ore chinuite..se agita irina de nu puteam sta nici intr-o pozitie...sper sa reussesc sa dorm putin mai incolo,sa imi revin.am iesit la o plimbare sa iau aer, desi e foarte frig..

MENA ma ingrijorezi!!pe bune. nu sta acasa asa. du-te la spital!!hai ca te astept cu vesti mai bune.

ALMY ne-am topit si eu si sotul uitandu-ne la pozele cu rebecca...minunate. sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

ANGELIQUE tu ai grija de familia ta.ignora ce e de afara, ca nu merita, sincer....asa cum au zis si fetele ai lucruri mai importante la care sa te gandesti.ti-ai mai revenit¿

LOOANA felicitari mamico!!!!!!! abia astept sa intri sa ne spui cum a fost cand ti-ai tinut bebele in brate.

MACARIE la multi ani cu intarziere si felicitari pentru ilinca.sa va recuperati repede si sa ai laptic.

ANDIE ma bucur ca ai intrat.sanatate la amandoua!!!!!

MAMI tin pumnii sa nasti repede!!

IPARPALA felicitari pentru bogdan!!!!!!multa sanatate si lapte.

VREUSANINGA 4 zile, spui....BUBU si tu esti cam tot asa.......sa dea dumnezeu sa fie totul bine.

LUCYANA sa te acomodezi repede cu bebele. ce bine ca sunteti acasa.

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

MENA si eu te sfatuiesc sa mergi de urgenta la doctor.mai bine sa fii sigura ca e totul in regula, eu una mi-as fi dorit sa imi dea corpul vreun semn de alarma inainte de tragedie, nu as fi stat pe ganduri sa merg de urgenta la spital..nu e de glumit cand nu te simti bine, fugi repede si iti doresc sa fie totul bine

mami de Dienutza 5 ani
si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012)-cezariana la 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Felicitari Macarie, Iparpala si Lucyana!!! Refacere rapida, multa sanatate si voua si minunilor voastre!!!

Hai, mami! te asteptam cu vesti bune!!

Angiuta, credeam ca vb de declansarea nasterii in mod artificial. Am inteles acum ce ai vrut sa spui.

Mena, din pacate sunt cazuri cand tratamentul e absolut necesar. Ai grija de tine si de bebe, mai aveti foarte puti Cum te mai simti?

Angelique
, multa putere si tie! Ai grija de voi si nu te mai stresa pentru ceea ce nu merita. E bine ca bebe sa stea pana la 38 de sapt, mai ales daca e baietel.

Mergi la inceput

Bioana, of, cat de bine te inteleg, ce groaznic e sa mori de somn si sa nu poit dormi, insa eu de vreo 3 zile vad ca mai impusc ceva nani, ca asta mic, desi tot cocotat, e cocotat un pic mai jos si desi stau tot in fund cu o mie de perne la spate si in jur, reusesc sa adorm, cate un pic cate un pic, ca la pipi ma scol la fiecare 45 minute..

Cred ca ar trebui sa ii spun lui Nicholas sa scrie o carticica despre cum poate el sa doarma asa neintors, o noapte intreaga, doarme tun, fetelor! nu suporta insa sa ma asez pe o parte sau alta, probabil fiindca cine stie, ba i-as sta pe manutze, ba ii zapacesc spatele, asa ca pozitia dormit in fund, musai,alta nu exista, insa eu sunt tare fericita ca doarme de rupe si nici nu imi mangai burtica noaptea -nimic, ca sa nu il scol, desi asa mi-e de drag cu piciorusele alea ale lui ca le-as rontai!!

Bioana, te rog nu te mai plimba prin frig, ca nu ai nevoie de vreo raceala acum, odihneste-te cat mai mult!
Si la noi sunt zero grade si ploua..

Mena, sper ca deja te-ai imbracat si ati plecat la doctor, nici nu se pune problema de asteptat!!

Valicutza, draga noastra draga..

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Fete dragi, am pus pe picasa o poza cu puiul

Onutz 38+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput