Burtici de mai-iunie 2013 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
VIOIKA76 spune:
Pai Vicky mi-am dat seama ca e prost facut google.Oricine poate sa schimbe parola daca face ce am facut eu,nu-i asa?Eu am facut din prostie dar altul poate asa vrea.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
mony_omv spune:
Mersi, Vio, Deny pentru parola. am incarcat repede si eu cateva poze.
va pup si va doresc o seara frumoasa tuturor!
13+
de_ea spune:
buna seara!
Bine ai venit Kabecka!
Vreau si eu noua parola de pe picassa!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 15+
Madd11ee spune:
ce mamici si copii frumosi am vazut!! felicitari, burticutelor!! eu inca nu mi-am pozat burtica, dar urmeaza..:) am zis ca o sa desenez pe perete conturul:)
7+
ankylya spune:
fetelor multumesc de parola
Ce pozici frumase am vazut....
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+
doina_1984 spune:
Ce bine ca s-a rezolvat cu parola!
Vio, nu-ti mai face griji oricine poate sa greseasca.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+
doina_1984 spune:
Deny, ms pt parola :* bine ca ai reusit sa-ti faci programare pt DD.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 10s+
mcoca spune:
Azi am tinut-o pe Maya acasa, fiind ultima zi de vacanta. De dimineata, am facut noi tot felul de activitati : desenat, colorat, colaje, niste fise. Trebuia sa mergem la o pizza la pranz, pana la urma nu a vrut, a preferat niste cremvusti. Buun, dupa toate astea, dupa amiaza parca am fost batuta cu leuca in cap. Pana acum m-a durut capul. Acu vad ca ma simt bine , dar acum nu as mai face nimic din ceea ce ar trebui, vreau sa stau la un film. Am niste nervi groaznici.
Vicky si Printzesone
de_ea spune:
Buna dimineata!
Sa avem un week-end minunat!
Eu de la 7 nu mai am somn si ma invart in pat.Medeea doarme dusa langa mine.
Am vazut ca vorbeati zilele trecute de hainute si nume.Eu astept sa vedem pe 19 ce e bebita si de pe la 7 luni am sa mai cumpar cate ceva.Eu presimt ca va fi baietel.Daca e fetita am f multe hainute de la Medeea.Nici eu nu sunt pt clasicele culori roz-fetita,albastru -baietel si mi-am imbracat fetita in toate culorile.De f multe ori imi zicea lumea :ce baietel frumos aveti!
Numele le avem pregatite: Maya si Eduard.Imi place mult si Emma dar mai vedem.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 15+