Clubul "babelor" FIV-oase 68

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
azi am fost pe la banca si am primit ok-ul, acum trebuie doar sa duc actele in original si demaram proiectul, insa suntem tare neimpacati cu anul constructiei, propietarii zic ca e 64, eu am gasit ca blocul e construit in 62 si mi se ppare fff vechi,e si ultimul etaj si singurul lucru care ma tine sa nu cumpar acest apartament este siguranta ...in rest este super si zona e foarte frumoasa...
qiao stiu ce zici cu timpul, eu merg la 6 luni la gineco si cam acum 1 an si 3 luni am fost la control la sani, atunci mi-a zis sa stau calma ca fac chisturi de la stres si dereglari hormonale, dar ma duc sa ma reasigur...vreau sa-mi fac si analizele anuale...
adi sanatate multa la toate 3
va puuup ,ma duc sa visez ce raspuns le voi da luni propietarilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

fete

o zi calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

velvet,

Mergi la inceput

amaradia totu bine,da?esti inca in stanbul?

Mergi la inceput

Da, sunt inca la Stanbul.
Astept sa vad ce fac cavalerii mei.

velvet ai PM

Mergi la inceput

ama raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Xdidi si eu am un apart intr-un bloc de asta vechi... am stat patru ani in el. Pot sa-ti zic ca cele mai mari probleme le-am avut cu vechinii din cauza canalizarilor, tevilor proaste si degradarii blocului, care ne cam manca de bani: ba schimbat tevi la subsol, ba facut casa scarii, ba inlocuit geamurile de pe scara, ca bate vantul, ba izolatie exterioara, ba o bucata de igrasie in bucatarie din lipsa izolatiei etc.
La ultimul etaj a stat mama (bloc din 85) si a fost nevoita sa isi repare singura hidroizolatia pt ca vecinii nu voiau sa cotizeze. (bine cei de la 1 nu voiau sa plateasca nici liftul, deci plateau un f mic procent)
Avantajul ultimului etaj este ca nu ai vecini deasupra, deci nu te pot inunda. Plus ca nu iti bat mingea in cap, nu are cine tropaii prin casa la 3 dimineata. Dar necesita mai multa incalzire iarna si mai multa racire vara.
Cam asta din experientele mele cu apartamentele.
Sper ca ti-am fost de folos!
Oricum cel mai important cand iti cumperi o casa, nu este cum arata, ci ce vrei tu sa faci in ea si daca ai banii necesari sa faci. Nu lasa pe nimeni sa te influenteze in alegerea ta, numai voi stiti ce va trebuie.(stiu ce spun, ca am vrut sa iau apart in bloc mai nou, dar in cartier mai ... saracacios si m-am luat dupa parinti/socri sa luam in centru in bloc vechi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

gata si eu cu treburile. de fiecare data am emotii ca nu o sa ajung la timp, ca nu o sa am cui sa impart ... dar pana la urma ajung sa ma simt prost ca oamenii inca imi cer si eu nu mai am nimic de dat. ma impresioneaza de fiecare data.
velvet iti dau, a mai ramas si pt tine. astept verdictul lui elly daca i-a placut.
daniela eu in google crome vad tot poza veche cea noua si mie mi s-a parut vacuta de dorul ei o sa intru cu explorer

Mergi la inceput

aaaaa, si eu vreau coliva
luni ajung in Bucuresti.
pastreaza-mi o lingura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

amaradia ok, pun deoparte.
dimineata am facut intai imparteala pt pachete, pt colegi, pt socri, pt Elly ... din ce a ramas am facut platoul. am dat in biserica toate pachetele si 3/4 din platou, asa ca repede, cine mai vrea ca sa il portionez si pun sub cheie

Mergi la inceput