Clubul "babelor" FIV-oase 68
Raspunsuri - Pagina 13
elly_me spune:
MBK- felicitari .. .eu nu cred ca tb sa te stresezi ca nu mai ai no-spa ...
Nu-i un medicament chiat vital in sarcina ...
Daca te relaxezi .. totul va fi ok ...
Mananca alimente care sa nu te baloneze/ constipe ...
Eu cred ca acum cel mai important este progesteronul ...
Amaradia- ce faci mami ???
Cum te simti ?
Didi- felicitari pentru apartament ... conteaza ff mult gandirea pozitiva ... poate DD va face o minune
Nucea- Pen-ul tb sa-l soliciti la farmacie sau la doctor ...
Dar cum nu cunosc detalii- unde & cu cine faci fiv ... nu stiu ce sa-ti spun ..
Daca erai din Buc .. ti-l imprumutam pe al meu ... eu nu-l mai folosesc pana in martie ...
Qiao - greu ... greu ... si mie mi se mai intampla ... mi se intuneca neuronul si raman fara inspiratie ...
Dar vrei sa faci si mancare ? sau doar pachetele ??
La pachetele este simplu: la supermarket gasesti de toate..
Stiu ca este bine sa imparti ceva ce era pe placul persoanei pt care imparti... dar este cam greu acum ca-i post
La mine in zona mai fac femeile salata orientala cu de toate: cartofi, ceapa masline, ardei verde, castraveti & gogosari murati, castraveti verzi ... cu putin ulei, sare, mustar si maioneza vegetala ... (ca aperitiv)..
Mai gasesti si snitele de soia (arata ff bine ) ... mi e chiar imi plac f mult ...
Poti face ardei umpluti cu orez si ciuperci .. in sos
sau sarmale cu orez si nuci
Eu nu prea sunt mare fan CARNE ... prefer mancarurile fara ..
Alex, Nanne, Velvet ..
Ari - ma gandeam la tine zilele trecute .. parca te vedeam cu o burtica rotunjoara ...
Daniela ... cum merg trebile ?
Miky- mult succes maine
Lara & Sami
Adriana- ce fac fetele mele preferate ?? Sunt cumintele??
...aaaaa eu de ce nu am vazut reteta de ciorbita cu ciuperci ... sa nu dati cu rosii in mine ..
Qiao - mai poti sa postezi reteta .. te rogggg
miky82 spune:
Neatza! ehee fetelor eu la ora aceea dormeam bustean
Mbk felicitari , sa ai o sarcina usoara dusa la termen si cu bebe sanatos!!!! ma bucur tare mult pentru tine. Asculta sfatul fetelor si vb mai intai cu dr inainte sa iei o decizie.
Daniela I love your avatar
Qiao sper sa rezolvi cu parastasul, acelasi lucru vroaiam sa iti spun ca si Alex
Xdidi iti doresc mult noroc in alegerea casutei.
Velvet pai...parca ti-a venit de curand...acum ti-a venit iarasi? off si nu ai sunat dr sa vezi ce se intampla?
miky82 spune:
Elly iar am scris in acelasi timp
Hai ca mi-ai facut pofta de salata orientala o sa fac si eu diseara ca tare mult imi place.
Fetelor eu m-am fript in cerul gurii mi-a facut bunica sarmale de post si nu am verificat daca frige si am luat o sarma in gura si acum nu mai pot manaca nimic ca ma ustura
velvet spune:
neata elly nici eu nu ma omor dupa carne.mult timp n-am mancat deloc.
neata miky nu,azi mi-a venit.intotdeauna 28-29 de zile.sau 27 daca ovulez in Z 13.
lorelei78 spune:
MBK,felicitari pentru beta si sarcina usoara!Eu am luat no spa doar la nevoie si asta s-a intamplat extrem de rar.Am luat si eu Clexane si Aspenter,al doilea l-am oprit doar la 28 saptamani.Nu au fost probleme in cazul meu.Asculta indicatia lui Tayfun in continuare si va fi bine.
35+
QiaoBing spune:
Neata
Multumesc fetelor de sfaturi. As fi vrut sa fie si ceva facut de mana mea, dar o sa ma multumesc cu coliva. Nu o sa am timp diseara sa si gatesc sa si fierb coliva - din pacate nu sunt multitasking in bucatarie Si nici eu nu sunt fan carne, dar v-am zis, nu pot sa ma gandesc la nimic, daramite sa mai si gatesc. Cand ii fac mamei parastas imi iau vineri liber sa pot pregati, imi fac lista (cu chiu cu vai) o saptamana, cel tarziu joi fac ultimele cumparaturi ... acum am neuronul dus departe pe campii si nu il mai gasesc
elly hai, soro, cum ai ratat reteta ? uite www.lalena.ro/973-reteta-Ciorba-de-burta-falsa.html" target="_blank">aici
xdidi daca vrei, iti faci timp sa te duci la control. trebuie doar sa vrei. in dir cu mine sunt 3 colege. una alearga pe la toti dr cu copilul si daca stranuta, pt ea nu prea gaseste timp si bani decat daca e f stringent. alta e exact opusul, pe principul de ce sa ma duc la dr, ca oricum nu se fac analizele ca lumea la noi in tara si ca mai bine nu stiu. asta pana cea de-a treia, care tot taraga sa se duca la control cu toate ca era constienata ca are o prob, a descoperit ca are cancer de col (parca) si s-a operat de urgenta, iar peste un an s-a operat si de cancer la san. sa vezi ce s-au mobilizat, au gasit si timp si bani si s-au dus si celelate 2 sa se verifice cu morcovul + iepure + vulpe. asa ca mai bine alocam 2 zile pe an pt noi decat sa ajungem sa fie prea tarziu. sper ca am fost cat de cat coerenta
elly_me spune:
Qiao - am citit-o si deja pftesc sapt viit incerc si eu ...
Pt ca weekend-ul asta sun singurica cuc ... sotul e plecat la distractie in team_b cu firma ...
De obicei in weekend ma duceam pe la ai mei , dar au plecat si ei la tara ... asa ca-s a nimanui ...
Drept urmare voi umbla pe la cumparaturi ...
adrianaady spune:
Ziua buna dragelor
Scuzati absenta, am avut citeva zile mai grele, suntem si putin racite, dar trec ele toate nu-i asa?
Elly multumim de intrebare draga mea, fetele sunt bine, cresc , saptamina viitoare mergem iar la control. In rest ocupati cu amenajari, cumparaturi, parca nu ma pot relaxa pina nu le vad gata pe toate .
Am citit despre colonoscopia ta, ma bucur ca a trecut si rezultatul a fost unul bun; cred ca toti avem citee un organ mai special
Micky mult noroc la incercarea asta
Amaradia esti deja cu puiutii la purtator, sa ramana acolo cel putin inca 8 luni. Doamne ajua!
Daniela te astept cu vesti bune saptamina viitoare draga mea
Velvet vine ea si luna norocoasa , ai incredere , esti abia la inceput de drum
Aristico acum ca veni frigul nu mai socializezi? Au pus stapinire pe tine cei de la munca? pup fata mea draga
velvet spune:
adriana inceput de drum spre FIV...ca altfel am intrat in al 3 lea an din iulie...dar merg mai departe!ce o fi si pt mine...
Qiao neata vreau si eu coliva