Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *453*

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Io s de la partid. Am ripostat la acuza de ipocrizie adusa colegelor de partid. Io nu m-am simtit :D


Ader si eu la linia de partid!

Si de stat, ca stau numai in casa...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 26+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vaiiii, cui trebuie sa ii iau cadou!

Are Spiridusa asta o mana de nu se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

roro,


multumim de extragere, astept si eu vestea :).

ilinca,

te rog mult sa nu fi suparata, mai ales ca este deja "stabilit oficial" ca eu, anca_nicolae sunt "capul rautatilor" [parca ale "tuturor" rautatilor, nu doar cateva, dar nu mai retin acum "iegzact-iegzact" ]. Si... nu putem fi "doi capi" :)), asa ca tu nu ai de ce sa te preocupi.

asta pe de o parte

pe de alta parte, chiar tu aveai expresia "a tine la tavaleala", mai stii? ;)

si pe de o alta parte, noi toate vrem aici pareri oricat de variate, fiecare alege ce retine si ce i se potriveste.

Nu diversitatea parerilor a fost problema!

uite, cand novus a revenit cu explicatia ca pe ea o intereseaza mai mult de ce Ada sau vreun copil ar bate cu lopetica, decat recunoasterea, a exprimat asta f clar, senin, si fara vreun repros catre orice alt om ar gandi altfel.

sau chiar si cu laptele, culmea e ca eu nu am sesizat nimic ciudat la faza aia legat de vreo postare de a ta, pt ca si pe mine m-a speriat combinatia aragaz aprins + copil singur in casa, si si la blocarea usilor, stiu ca majoritatea i-am sugerat lui floric sa faca ceva schimbari

Cand insa, la intrebarea neabsurda si chiar utila a lui floric despre cum sa-l faca pe rares sa recunoasca niste chestii, floric a primit pe post de "raspuns", doar contraintrebari cu mesajul: "dar cu ce te-ar incalzi.." sau "vrei sa interoghezi copilul cu lampa in ochi"... Atunci na.. astea sunt doar "luat peste picior", nicidecum pareri/info utile.

Deci nu doreste/asteapta nima sa avem/citim aceeasi parere, si sa vedem doar "hartii frumoase de imapchetat", si nici miere etc [mai suntem si la cura de slabire :))]. Mai abitir eu, as fi ultima sa imi doresc asa ceva.

Dar putem sa exprimam diversitate fara a-i reprosa cuiva ca a indraznit sa intrebe ceva etc...

eu zic ca "e musai sa scurtezi pauza", pt ca, si cu miere si fara, noi te vrem aici.

***

aaa, si m-ai facut sa imi amintesc ceva de la scoala: stateam in banca 4, eu cu prietena mea, in fata 2 baieti, in spate 2 baieti. DE f multe ori radeam in timpul orelor, si nu erau doar ideile mele, nu, toti ziceam tot felul, si radeam pe infundate o gramada, ce misto era :). Dar, cum se intorcea vreun prof ca auzea murmur, cei 4 baieti si colega mea intr-o milisecunda isi inghiteau rasul, si priveau seriosi/incruntati/atenti la tabla, doar mie inca mi se vedea zambetul... asa ca majoritatea profilor spuneau: anca, IAR ii deranjezi pe toti colegii, uite si tu, toti din jur incearca sa fie atenti, tu nu, ii faci sa rada, ia iesi pe hol si revii cand te potolesti Asta mi s-a intamplat toate clasele 1-12, si apoi, ca sa fiu consecventa, si la facultate

asa ca, in barca celor cu numele gigi, suntem 2 :)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Kea, ma simt prost fata de tine. Nu meriti nimi cdin cele scrise caci tu ai avut o buna intentie de fiecare data.

Doar te rog sa intelegi altfel mesajele scrise pe aici. Caci uite unde s-a ajuns. La interpretarea mot a mot.

Asa ca de acum doar mesaje de genul Hello, sunt bine ceea ce iti doresc si tie. La revedere...sunt cele mai sigure.

Cand si astea vor fi interpretate....forumul nu isi mai are sensul.

Si as mai avea de spus...dar prefer sa tac. Parca o zicala zice ca "inteleptul cedeaza intotdeauna". Desi nu par si nu am lasat impresia asta, prefer sa iau rolul inteleptului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Spiridusa declara incheiata actiunea: anuntarea destinatarelor cadourilor. (a venit barbatul mai devreme si a trebuit sa fac o mica pauza)

Nu uitati regula de baza: nimeni nu sufla nicio vb despre partenera pana cand nu ajunge la destinatei si ultimul cadou.

Mor de curiozitate!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Vad ca bate vant de suparare pe aici, din pacate. Ilinca, nu te prosti, locul tau e aici!

Floric, da-mi voie sa te contrazic, eu nu cred ca rolul forumului astuia e sa ne dam buna ziua politicos si sa facem inventarul activitatilor zilnice. Probabil am fi mai linistite asa, dar nu cred ca am invata prea mult si totul ar deveni pierdere de vreme in scurt timp. Ce sa mai vorbim de faptul ca prietenia noastra, care are deja niste ani in spate, ar deveni ipocrizie?! Toate am fost, intr-un moment sau altul al activitatii noastre forumistice, victime sau atacatori in cate-o tavaleala, dar asta inseamna ca punem suflet in ce discutam, ne intereseaza, ne pasa si ca, in pofida enervarii/supararii/frustrarii/dezamagirii de moment, am inteles ca aici gasim mai mult de-atat. A schimba asta cu o permanenta situare pe marginea tuturor disputelor mi se pare o solutie de compromis care o fi aducand beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung cam anuleaza sensul forumelii (din punctul meu de vedere, desigur!)




In alta ordine de idei, Andiaroro fie-ti copiii binecuvantati, de-abia astept sa pornesc in cautarea cadoului potrivit si anul asta!





IULIA va invinge CANCERUL

edit: am scris ca naiba, ca iar imi face figuri tastatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Annan, ai dreptate. Personal, am pus suflet in forumeala asta. Asa cum m-am priceput mai bine. De aceea, sufar. Puteti crede ca la ultimul mesaj al Biancai, cand am vazut analizate cuvintele...mi-au dat lacrimile. Apoi, am inchis calculatorul. De aceea, ca sa ma pazesc de astfel de reactii nefiresti pt mine de altfel in viata zilnica...mesajul simplu de salut e cel mai bun.

Inteleg ce spui, inteleg.

Spor la cumparaturi si sa fie spre folosul alesei. De asemenea, sa ai parte de un cadou minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Tare nu-mi place unde s-a ajuns, haideti mai fetetor, am mai trecut noi prin asa ceva, sper sa va treaca repede supararea. Mai ales ca vorbim de cadourile de Craciun

Off, cat caz se face cu poeziile pentru serbare, eu chiar nu inteleg, de ce trebuie fortat copilul, mie sincer nici nu-mi plac prea mult serbarile de genul asta, as prefera una scurta si aceea sa faca chestii comune, sa cante si sa recite impreuna si apoi restul sa fie mici surprize pentru ei.

Nici Luc nu povesteste, mai ales de la gradi, trebuie sa-l iau prin invaluire, daca vreau sa aflu cate ceva. Il intreb acum vreo luna, cand sa dau banii de engleza, daca a venit vreo profesoara si a invatat ceva, iar el mi-a raspuns ca nu a venit nici o profesoara, a venit o teacher




http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Simona, la Andrei a venit o "cicher", deci a noastra-i mai cu mot. Nici Andrei nu povesteste nimic de la gradinita, prin jocuri de rol mai aflam si noi una-alta. Bine, eu aflu si de la fetele de la peda, dar el nu stie ca ma-sa are spioni peste tot. Anul trecut habar n-am avut ca are ceva de spus la serbare, am fost convinsa ca el doar face figuratie pe acolo, fiind cel mai mic, si ne-am trezit la locul faptei cu copil recitator - doua poezii a zis - si gimnast de ocazie, ca el a decis ca programul trebuie condimentat cu tumbe si cucu-bau pe dupa perdea.Nu cred ca-i invata cineva sa pastreze secretul, pur si simplu ei au lumea lor la gradinita pe care inca nu stiu si poate nu vor sa o imparta cu noi.

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salut!
1. tot va amenint cu povesti din vacanta dar nu am mai reusit sa intru. aseara insa am scris un mesaj lung si frumos dar nu eram logata si cand am dat trimitere mi-a spus eroare si am pierdut tot
acu nu mai am timp si dispozitie asa ca zic pe scurt> am fost la Oradea, ne-am oprit in mai multe locuri pe drum dar cel mai mult la Turda si la dus si la intors.Am fost la salina unde ne-a placut dar nu asa mult ca la praid...defapt e alt gen de salina.nu mi-am cumparat decat o esarfa frumoasa in rest cadouri pentru toate mihaelele (ca am mai multe)+cumnata gabi. crina si-a ales o maimuta mare cu pui in brate de la cei care stau pe marginea drumului cu diverse si o trusa de farduri din turda.

2. roro, ti-am dat pm cu adresa. scuze ca nu am vazut pana acum. iar despre tufata la care trimit eu cadouimi place!!!

3. e clar ca suntem diferite, nici nu avea cum sa fie altfel, si eu zic ca asa e OK. cuiva mesajul ilincai i s-a parut dur, mie personal mi s-a parut mai mult decat OK. eu am mai spus ca de multe ori ma regasesc in postariel ilincai si in acest caz exact asa a fost.
si la comentariile inrosite la mesajul ancai, facute cred ca de pisigri, subscriu. si pentru ca s-a trecut acum la alt subiect...

4. serbarea de craciun chiar e pentru mine o necunoscutao fi surpriza sau o fi neorganizata inca ...nu am auzit decat zvonuri de la alte mamici care stiu ce s-a facut in anii trecuti.


Mergi la inceput