Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimi ptr toate fetele
strumphitzate anunt indata ce sosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Roxy, ce frumos va jucati cu Anastasia,trebuie sa incercam si noi ideea cu cortul :-)
Ai dreptate cu vasele,nici eu nu le las de obicei nespalate peste noapte,dar azi noapte nu-mi ardea de spalat pe ele:-))

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3934303077876&set=o.293196077377217&type=1&theater CLICK PE POZA APOI LIKE SI UN SHARE DACA VRETI VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!
Ce faceti?
nu, nu m-am trezit la ora asta M-am trezit pe la 9, rezonabil zic eu, in cond in care m-am culcat la 3:30.
Deci aseara, am luat 2 guri de whisky cum va ziceam si...nimic aveam o verva in mine ...am facut o ordine in buc de ziceai ca nici nu e folosita, ca in reviste , am bagat si la spalat...ca doar era dupa 12 si nu mai era sarbatoare, am strans rufe, pe la 3 daca am vazut ca nu am nimic si am mai luat inca 2 guri ...si la 3:30 am reusit sa adorm E bine ca nu sunt ametita de somn acum si nici dureri de cap nu am...stiam eu ca barbata-miu are numai whisky bun in bar
De dimineata am stat 1.5 ore cu nasa copiilor la tel, am aspirat si spalat pe jos..ca azi-noapte nu puteam sa trezesc barbatu' cu aspiratorul. acum fug sa ma imbrac sa iau copii de la mama.
Le-am luat niste carti educative de la www.edituradiana.ro/" target="_blank">Editura Diana au chiar si pt Cata de 1-2 ani. Abia astept sa vina acasa si sa ne jucam de-a "lectiile"

anda, cred ca a fost rezonabil ce ai papat. felicitari!

strumph, la mine a functionat cu whisky dar la tine cred ca tb sa bagi tu unul, sa dormi neintoarsa si sa lasi barbatul macar 1 noapte pe sapt sa se trezesca la piscoata. ce zici nu-i o idee buna?

laura, votat si distribuit!

delia, spor la treburi! te duci iar la sala?

roxy, asa cum esti tu cu iesitul afara pe orice vreme, asa e Cristi al meu ar sta numai afara. Eu..brrr... daca ar fi dupa mine as iesi doar de la 20 de grade in sus

Ah, am uitat sa va spun ultima dilema a lui cristi
-Mami, cand erai tu mica, mica, eu unde eram?
-..pai tu ai aparut dupa ce mami cu tati s-au casatorit si s-au iubit si ai aparut tu.
-Bine, dar unde eram eu?

nu-l inteseaza cum a aparut, ci unde era.....cred ca tb sa pun o intrebare la Cabinetul PSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, acum stiu, cand n-am chef de facut treaba iau o gura de ceva tare si..... am spor...
eu ma duc doar o data pe saptamana la sala, avand in vedere ca stau 2 ore, si pb o sa ma stradui sa mai fac si acasa credeti-ma ca ieri si alaltaieri ma dureau muschii si cand respiram... dar tot am mers [pe jos mult
anda baga si salate multe cand papi carbohidrati mai multi ca e mai dragut cantarul dupa...:)
laurica tb sa votam pe fb?Sa faci si tu poze cu cizmulitele sa le vedem si noi

Mergi la inceput

tare dilema lui Cristi, filozofica, nu stiu ce poti sa-i raspunzi...:)

Mergi la inceput

fetele va spun o reteta rapida si gustoasa cu ciuperci:
ciuperci normale 250g
o salata verde mica
o legatura de patrunjel
o ceapa rosie
se taie ciupercile feliute, ceapa rondele , salata si patrunjelul marunt, se adauga sare, piper, ulei si otet... tb sa o lasati macar o ora in frigider sa se marineze un pic ciupercile de la otet. Se poate manca si ca garnitura la friptura sau cum o pap eu acum pe paine prajita, E si de post :)

Mergi la inceput

ailed_dota da pe facebook am nevoie de multe vot

o sa facem poze cu cizmele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare mamici!

roxy- ''alergam''de colo-colo, ... insa suntem ok, multam Cum mai scap de problemutze rezolvate revin.

Va pup cu mic cu mare!

tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Salutare mamici!

roxy- ''alergam''de colo-colo, ... insa suntem ok, multam Cum mai scap de problemutze rezolvate revin.

Va pup cu mic cu mare!

tuturor!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

ai terminat baia?

Mergi la inceput