Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
anda15 spune:
Roxy, ce frumos va jucati cu Anastasia,trebuie sa incercam si noi ideea cu cortul :-)
Ai dreptate cu vasele,nici eu nu le las de obicei nespalate peste noapte,dar azi noapte nu-mi ardea de spalat pe ele:-))
fericita de
Alexandru (11.04.2011)
djlaura01 spune:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3934303077876&set=o.293196077377217&type=1&theater CLICK PE POZA APOI LIKE SI UN SHARE DACA VRETI VA RUGAM
madutza_bra spune:
Hello!
Ce faceti?
nu, nu m-am trezit la ora asta
M-am trezit pe la 9, rezonabil zic eu, in cond in care m-am culcat la 3:30.
Deci aseara, am luat 2 guri de whisky cum va ziceam si...nimic aveam o verva in mine ...am facut o ordine in buc de ziceai ca nici nu e folosita, ca in reviste
, am bagat si la spalat...ca doar era dupa 12 si nu mai era sarbatoare, am strans rufe, pe la 3 daca am vazut ca nu am nimic si am mai luat inca 2 guri
...si la 3:30 am reusit sa adorm
E bine ca nu sunt ametita de somn acum si nici dureri de cap nu am...stiam eu ca barbata-miu are numai whisky bun in bar 
![]()
De dimineata am stat 1.5 ore cu nasa copiilor la tel, am aspirat si spalat pe jos..ca azi-noapte nu puteam sa trezesc barbatu' cu aspiratorul. acum fug sa ma imbrac sa iau copii de la mama.
Le-am luat niste carti educative de la www.edituradiana.ro/" target="_blank">Editura Diana au chiar si pt Cata de 1-2 ani. Abia astept sa vina acasa si sa ne jucam de-a "lectiile" ![]()
anda, cred ca a fost rezonabil ce ai papat. felicitari! 
strumph, la mine a functionat cu whisky dar la tine cred ca tb sa bagi tu unul, sa dormi neintoarsa si sa lasi barbatul macar 1 noapte pe sapt sa se trezesca la piscoata. ce zici nu-i o idee buna? ![]()
![]()
laura, votat si distribuit! 
delia, spor la treburi! te duci iar la sala?
roxy, asa cum esti tu cu iesitul afara pe orice vreme, asa e Cristi al meu ar sta numai afara. Eu..brrr... daca ar fi dupa mine as iesi doar de la 20 de grade in sus ![]()
Ah, am uitat sa va spun ultima dilema a lui cristi
-Mami, cand erai tu mica, mica, eu unde eram?
-..pai tu ai aparut dupa ce mami cu tati s-au casatorit si s-au iubit si ai aparut tu.
-Bine, dar unde eram eu?
nu-l inteseaza cum a aparut, ci unde era...
..cred ca tb sa pun o intrebare la Cabinetul PSI![]()
ailed_dota spune:
mada, acum stiu, cand n-am chef de facut treaba iau o gura de ceva tare si..... am spor...
eu ma duc doar o data pe saptamana la sala, avand in vedere ca stau 2 ore, si pb o sa ma stradui sa mai fac si acasa credeti-ma ca ieri si alaltaieri ma dureau muschii si cand respiram... dar tot am mers [pe jos mult
anda baga si salate multe cand papi carbohidrati mai multi ca e mai dragut cantarul dupa...:)
laurica tb sa votam pe fb?Sa faci si tu poze cu cizmulitele sa le vedem si noi
ailed_dota spune:
fetele va spun o reteta rapida si gustoasa cu ciuperci:
ciuperci normale 250g
o salata verde mica
o legatura de patrunjel
o ceapa rosie
se taie ciupercile feliute, ceapa rondele , salata si patrunjelul marunt, se adauga sare, piper, ulei si otet... tb sa o lasati macar o ora in frigider sa se marineze un pic ciupercile de la otet. Se poate manca si ca garnitura la friptura sau cum o pap eu acum pe paine prajita

, E si de post :)
catank spune:
Salutare mamici!
roxy- ''alergam''de colo-colo, ... insa suntem ok, multam
Cum mai scap de problemutze rezolvate revin.
Va pup cu mic cu mare!
tuturor!
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank Salutare mamici! roxy- ''alergam''de colo-colo, ... insa suntem ok, multam Cum mai scap de problemutze rezolvate revin.Va pup cu mic cu mare! tuturor!Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
ai terminat baia?

IOANA