figurina cavaler, soldat, URGENT

figurina cavaler, soldat, URGENT | Autor: adita

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Puteti sa-mi indicati un magazin in Bucuresti unde as putea gasi o figurina cavaler? Ceva de genul asta: http://www.crazytoys.ro/jucarii/6577/Razboinic-Fleur-de-lis-cu-sabie.html
Nu as vrea sa iau dintr-un magazin online, ca ma costa mai mult transportul decat soldatelul, si nici nu stiu daca mi-ar accepta comanda pt unul singur. Si nici timp nu mai am, maine e ziua copilului. Eu am tot cautat prin raioanele de jucarii din hipermarketuri, dar n-am gasit nimic asemanator, si nu mai am timp. Si isi doreste mult un cavaler din asta mic, sa-l bagam usor in bagaje cand plecam la operatia pe cord. Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Incearca DIVERTA.
Sau VARUNA in AFI ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la diverta sunt niste soldatei de multe feluri, mici, cu tot cu cai. de pictat, au si culori in pachet. imediat gasesc un link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

La Varuna in Afi au figurine Schleich. Si tot acolo, la SMYK, care e deasupra Real-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La libraria Carturesti gasesti sigur . In Mall Baneasa mai este un magazin cu jucarii ptr copii unde gasesti. Baiatul meu are o intreaga colectie de astfel de figurine si stiu pe unde se gasesc.
Mergi la Afi Cotroceni, la Carturesti ,sa mergi la sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Multumesc mult. O sa incerc la Carturesti, mi-e mai usor sa ajung, si pot trece si pe la libraria Adevarul, ca isi dorea si niste carti de pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

M-am uitat pe site la carturesti, au o gramada de figurine, dar numai disney. sa nu fie toate puse pe site?

Mergi la inceput