Noi, consumatorii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carra

Imi cer scuze ca deviez de la subiect, dar de doua zile ma intreb cum ar fi trebuit sa reactionez in urmatoarea situatie: asadar, alaltaieri, am cumparat dintr-un supermarket de cartier (nu stiu daca pot da numele, oricum incepe cu C si se termina cu R) o cutie cu 6 oua cu capac opac. Am ajuns acasa, m-am apucat de pus cumparaturile in frigider si, cand am deschis, in cutia de oua erau doar 4 oua intregi si unul spart. M-am uitat prostita la cutie si nu stiam ce sa fac. Sa ma duc inapoi la magazin? Aveam bonul, dar cum puteam dovedi ca, la cumparare, in cutie erau doar 5 oua in loc de 6? In final, am renuntat, dar totusi... ce ar fi trebuit sa fac? Multumesc pentru pareri.

Alta data, sa le verifici pe loc. Desfaci cutia, eu asa procedez, tocmai fiindca sunt patita. Scot fiecare ou si ma uit la el. O fi frumos, n-o fi, sunt banii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:

Imi cer scuze ca deviez de la subiect, dar de doua zile ma intreb cum ar fi trebuit sa reactionez in urmatoarea situatie: asadar, alaltaieri, am cumparat dintr-un supermarket de cartier (nu stiu daca pot da numele, oricum incepe cu C si se termina cu R) o cutie cu 6 oua cu capac opac. Am ajuns acasa, m-am apucat de pus cumparaturile in frigider si, cand am deschis, in cutia de oua erau doar 4 oua intregi si unul spart. M-am uitat prostita la cutie si nu stiam ce sa fac. Sa ma duc inapoi la magazin? Aveam bonul, dar cum puteam dovedi ca, la cumparare, in cutie erau doar 5 oua in loc de 6? In final, am renuntat, dar totusi... ce ar fi trebuit sa fac? Multumesc pentru pareri.

Chiar n-am nici cea mai mica idee. Imi pare rau, tare aiurea trebuie sa fi fost. Eu ma uit mereu in cutia de oua (aia de carton, opac cum zici tu) sa nu fie sparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Selene de ce folosesti balsam daca mai si zici ca ai fond alergic (ai scapa chiar mai ieftin daca nu ai folosi)? Si toate chestiile alea Cif/Domestos sunt prea puternice.

Chimicalele daunatoare sa stiti ca nu sunt numai in alimente, sunt si in produsele de curat, de ingrijit (cosmetice), cu cat mai putine cu atat mai bine. Aerul din casa e mai curat. Aici femeile curata inca cu otet, spirt, soda aceea cristalina, alba. Plus ca exista o gama mare de produse ecologice, naturale, etc.

Eu nu mai folosesc unelte de gatit cu teflon, exista acum fara foarte bune, si toate spatulele mele sunt din lemn. Nu mai folosesc recipiente de plastic (cum foloseam la salata de exemplu) ci de sticla. Daca se sparge, asta e, o viata am cate oare or sa se sparga, 50, bun, prefer asa decat sa mananc din ceva ce nu e natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Selene,scuze,eu chiar folosesc produse de la Next si nu mi se par scumpe,mai ales ca tin ,nu gluma.....daca e vorba de calitate,atunci merita.Parerea mea.

Mai dar ca si jeans,la ce magazine se gasesc din aia faini?Care sa stea pe picior,pe talie ca lumea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carra spune:

Selene, Saskia, aveti dreptate, asa voi face pe viitor. (Pana acum nu am facut-o, fiindca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva.) Intrebarea este: as fi putut face ceva concret in situatia data? Ca subiectul e legat de "noi, consumatorii". Eu am fost un consumator pacalit. As fi putut face ceva pentru a dovedi acest lucru? Nu e vorba de paguba materiala in sine, ci de principiul in sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

pe aici se poarta dusul inapoi, in Romania nu prea merge.

michelle

Mergi la inceput

Nu-mi place fara balsam, saskia. Nu-mi place cum se simt la mana hainele apoi.

Folosesc si Vanish, de-ala de scrie ca omoara 99,9% din bacterii.

Si eu curat si cu spirt, si cu otet. Dar podeaua, cada, WC-ul, litiera le spal cu Domestos.

Mergi la inceput

Citat:

Selene, Saskia, aveti dreptate, asa voi face pe viitor. (Pana acum nu am facut-o, fiindca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva.) Intrebarea este: as fi putut face ceva concret in situatia data? Ca subiectul e legat de "noi, consumatorii". Eu am fost un consumator pacalit. As fi putut face ceva pentru a dovedi acest lucru? Nu e vorba de paguba materiala in sine, ci de principiul in sine.

Nu cred. Cum ai fi putut dovedi ca, acasa, nu ai luat tu oul?

Mergi la inceput

Mie acum mi s-a pus pata pe cumparat prosoape noi. Da' nush de care, nu sunt multumita de ce am gasit pana acum, preturi mari, si nu mi se par absorbante, ba le mai curg si atele...

Mergi la inceput

Si un lucru, patit de mine:

Urocultura cu antibiograma, Policlinica Plantelor Braila = 17 lei.
Urocultura cu antibiograma, MedCenter = 40 de lei.

Mergi la inceput