Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Allexina ai PM,despre raceala stiu doar ca ceaiul de lamaie cu miere e bun,multumesc lui Dumnezeu ca nu am fost racita pana acum

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

multumesc fetelor de leacuri...o sa le pun in practica! cand stiu ca vine noaptea la somn si eu nu prea o onorez cu odihnitul... mi-am facut zeama de lamaie cu miere si am baut! eu nu am amigdalele, e o laringita...o jena mai mult! ce fel de ceaiuri ca stiu ca e complicat la ceaiuri ca nu prea avem voie...

Mergi la inceput

Cellena ai PM

Bubu ma bucur ca te-ai odihnit cat de cat,sper ca la noapte sa repeti figura

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

allex eu am avut ceai de lamie la plic si cei de plante (amestec, tot la plic).
Eu stiam ca laptele nu e indicat pentru durerile de gat pentru ca favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.
Ai grija de tine, mananca supa de pui si incearca sa te odihnesti cat mai mult. La mine a durat 11 zile raceala.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Multumesc pt parola.
Vaaaaai, nu ma pot satura sa ma uit la demoazela lui Popi. E o scumpa. Ma termina ochisorii aia si privirea ei strengara. E o dulce!!!

Ema de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Doamne ce bebelusha frumoasa are Popi!!!! e dementiala:X:X

37+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

am vazut si eu printesa lui Popi..e superba!!!sa va traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Felicitari, Onutz!!! Felicitari Andie!!! Sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri, mult laptic si nopti linistite. Nu pot sa cred cum vin minunile rand pe rand si ca mai este atat de putin pana fiecare din noi vom rasufla usurate!!

Eu azi cred ca am fost la toaleta de cel putin 20 ori, cateodata doar si pt 2 picaturi, bebi a mea apasa rau de tot pe vezica, ma misc in reluare, de dormit sa zic mai bine in ultimele nopti. Al meu sot zice ca maine nasc desi burta mea nu e coborata deloc deloc. eu cred ca va mai dura o saptamana.
Azi ma intreba pitica mea cate saptamani mai sunt pana vine bebele si cand i-am zis ca doar cateva zile si ca de fapt poate veni in orice clipa, sarea in sus de bucurie. Mititica de ea nu mai are nici ea rabdare.

Pe bebi o s-a cheme cu siguranta Antonia si ne mai gandim daca si Alexandra sau un alt nume de sfant. Oricum este si Sf.Antonie in ianuarie deci nu ar fi atat de grav daca ar ramane doar cu un prenume.

Va pup pe toate, Doamne ajuta sa fie totul bine si de aici incolo si asteptam noi MINUNI!!!

Adriana, 38+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

P.S. As vrea si eu parola de la contul comun de mail daca se poate, nu as vrea sa ratez frumusetile de bebici noi nouti.

Adriana, 38+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Valicutzama bucur ca ai intrat,te asteptam mai des.

Adriana ai PM.

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput