mancarica............

mancarica............ | Autor: lady22

Link direct la acest mesaj

ma confrunt cu o problema!poate ma puteti ajuta:fetita mea are 3 luni si ieri cand am fost la pediatru la cantarit etc eu am intrebat de cand pot incepe sa ii dau papa adica cereale sau suuc de mere iar ea a zis ca pot incepe.ma pus putin pe ganduri nu e prea mica!mi-a recomandat niste cereale de la milupa!fetita cantareste 5.600 si are 61 cm.voi de la cat ati inceput?

mamica de zanica MAYAjavascript:insertsmilie(''); javascript:insertsmilie('');

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Recomandarile sunt sa nu se inceapa deiversificarea mai devreme de 4 luni la copiii hraniti cu lapte praf si nu mai devreme de 6 luni la cei alaptati. Astea sunt niste repere, depinde si de copil, cat de dispus este sa accepte altceva decat lapte. Faptul ca ti-a recomandat cereale este un lucru bun, dar eu daca as fi in locul tau as astepta pana face macar 4 luni. Ce fel de cereale ti-a recomandat? Inainte de 6 luni trebuie evitate cerealele ce contin gluten (aproape tot in afara de orez).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady22 spune:

niste cereale de laa milupa.dar am sa astept pana pe la 4 luni ca sa incep!mersi pt sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Dupa 5 1/2luni cel putin. Dupa 6luni si mai bine.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu am inceput de la 6 luni dar cu legume si fructe, nu cu cereale.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Nu grabi diversificara. Nu e nimic bun in a te grabi. 5-6 luni cel devreme. Si in niciun caz cu cereale. Se incepe cu morcov fiert, radacinoase ... Sucul de mere de care spui, este mult prea devreme pentru el. Merele ca si toate fructele, contin foarte mult zahar. Este prea devreme pentru orice "miscare" oricum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Nu grabi diversificara. Nu e nimic bun in a te grabi. 5-6 luni cel devreme. Si in niciun caz cu cereale. Se incepe cu morcov fiert, radacinoase ... Sucul de mere de care spui, este mult prea devreme pentru el. Merele ca si toate fructele, contin foarte mult zahar. Este prea devreme pentru orice "miscare" oricum.

Mama lui Luca din 6.04.2010

De ce 'in nici un caz cereale'? Multe scheme de diversificare incep cu cerealele. Contin fibre si sunt mai usor de digerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ce fel de pediatru poate sfatui o mamica sa inceapa diversificarea la 3 luni???? Doamne, mare e gradina ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ce fel de pediatru poate sfatui o mamica sa inceapa diversificarea la 3 luni???? Doamne, mare e gradina ...

Aceiasi care recomanda "suculetul de portocale" de la 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

incredibil...

Lady22, te sfatuiesc sa citesti acest ghid al diversificarii: www.desprecopii.com/info-id-1859-nm-Diversificarea-un-ghid-complet.htm" target="_blank">DIVERSIFICAREA,UN GHID COMPLET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Aceiasi care recomanda "suculetul de portocale" de la 6 saptamani

'Cos what I feel is the only truth for me

si un pic de lamaie daca sughite

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput