Buburuze de mart-apr2013(9)!
Raspunsuri - Pagina 10
danidani74 spune:
Buna burtici. Noi venim cu vesti bune de la scan. BB in parametri normali pt 20 de sapt. si....va purta pantaloni!! Sotu' foarte incantat iar Emma tocmai a gasit un alt nume pt BB: Edmond. Sunt curioasa cat va dura pana se razgandeste iar
.
20 sapt azi. 
felicitas spune:
Buna fetele ! Am revenit si noi dupa 3 saptamani de concediu la socri,ca tot se vorbea de soacre. Eu ma inteleg bine cu a mea, este o femeie foarte ok si sare sa te ajute, numai ca este departe. Daca ar fi si a meu ca ea, bine ar fi da acuma ce sa-i faci imi iubesc sotul cu tot cu defectele lui.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
18 saptamani+
felicitas spune:
Tocmai am venit de la doctor si tot fetita am ramas. Eu ma bucur, sotul zice ca mai facem si un baietel, lui ii place ca fetele seamana cu tatii, dar tot vrea un baiat, eu i-am spus ca eu numai fete stiu sa fac.![]()
Suntem bine sanatosi, mai mari cu o saptamana ca de obicei .
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
21 saptamani+
Pity27 spune:
Felicitari pentru culoarea carucioarelor!!! Sper sa ave#539;i ceea ce va dori#539;i:). Eu mi-am dorit ca prima sarcina sa fie fetita, dar Tudor a vrut sa poarte pantaloni si a#537;a bine e cu b#259;iat:)))) puiul asta mic, n#259;scut si in zodia fecioarei , este demential, m-ar pupa si mangaia non stop , cred ca îmi va fi greu sa m#259; obisnuiesc cu o tati-dependenta:)))
Eu am luat 7 kg pana acum:(((((
casandralin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danidani74 Buna, din nou. Sunt datoare cu un raspuns. Dupa cum v-am spus am fost la midwife ieri. Aveam o lista de intrebari pt. ea. Una dintre ele a fost ce imi recomanda impotriva arsurilor. ( eu am deja niste arsuri groaznice) Mi-a dat Gaviscon (sper ca asa e si in rom.). Dar ce e interesant abia urmeaza. In timp ce imi scria reteta mi-a spus sa nu folosesc altceva decat Gaviscon pt ca gravidele au mare predispozitie spre... pancreatita si nu se recomanda antiacide. Am ramas f surprinsa dar ea era f serioasa. Hm, voi ati auzit de asa ceva? Chiar daca inclin sa nu cred voi folosi doar Gaviscon. ![]() 20 sapt aziDana mamica fericita de Emma 5-11-2006micuta Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou. |
in Romania nu se da mai nimic pentru arsuri . Mie si dr de fam si dr ginecolog mi-au recomandat pesmet facut in casa - practic paine uscata. nici macar carbunele medicinal nu mau lasat sa iau.
24 + 
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png
cos_minutza spune:
Buna dimineatza!!!
Dani felicitari pt baietel.Sa creasca mare si sanatos!
Pity deci baietei sunt mai mamaosi
Felicitas bine ai revenit.Pai zii la tati ca el nu stie sa faca baieti ca doar cromozomi de la ei decid sexul bebelusui.Cu asta singur ii inchizi gura![]()
Danina bafta la morfo.Te asteptam cu vesti
Apropo de kg,eu am luat vrea 4-5
Asta e...le dam noi jos dupa nastere,sanatoase sa fim atat noi cat si bebei nostri
Mai dorm o noapte si gata,ma duc si la eco si-mi revine si colega
O zi frumoasa!!
Pupici tuturor!!!!
Cosmi
18+ 
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
Pity27 spune:
Buna dimineata!
cos_minutza, nu stiu inca, cum este cu fetita, dar baietii sunt un vis frumos. Al meu este mamo-dependent, asta si pentru ca ajung de la birou noaptea si in timpul saptamanii nu stam prea mult impreuna, insa seara si in weekend este un pupacios si jumatate, adoarme doar cu mine, tinut de mana, iar dimineata este asa dulce, sta in brate cu usu(un ursulet de plus, care mai noi e prietenul lui)si ii place sa-l mangai si sa-l alint. In masina, in drum spre gradi ne facem declaratii de dragoste si ne certam care pe care iubeste mai mult [:D
Mie imi este teama de reactia lui la aparitia Ioanei, deoarece acum respinge ideea de a imparti ceva cu ea.
Aura, mami de Tudor 09.09.2010 si
Ioana, 19 saptamani si 4 zile.
cos_minutza spune:
Ce frumos povesteti Pity
Abia astept sa-mi tin puiul in brate
Sunt sigura ca Tudor se va obisnui cu surioara lui.
Trebuie sa se acomodeze si ei cu noul membru al familie.
Cosmi
18+ 
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
emilia.m spune:
Fetelor, din ce am inteles este perfect normal sa ne ingrasam cam 10-16 kg in sarcina. Teoretic normal e sa luam 2 kg in primele 3 luni, iar apoi cate o jumatate de kilogram in fiecare saptamana pana la finalul sarcinii. Eu am variatii... am avut 65 inainte sa raman insarcinata si acum cand ma urc pe cantar am ba 69 ba 70. Nu ma ingrijoreaza ca se vede ca nu m-am ingrasat eu ci doar mi-a crescut burta.
19+ 
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Emma 5-11-2006