Burtici de mai-iunie 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Intre timp am sa pregatesc o selectie de poze cu sufletelele canine :) Sa ii cunoasteti fratiorii :D

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am imbogatit parola respectiva :). V-o dau pe pm :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Zice ca s-a schimbat parola.

Edit>Acum am vazut ca nu-i aia.Astept si eu PM.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Sa nu ma uitati si pe mine cu parola:)

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Si cu noua parola zice ca s-a schimbat parola acum o ora. Si nu reusesc sa ma loghez.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
of am scris ditamai mesajul si cand iam dat sa il postez a cazut netul si sa dus, ncerc sa scriu mai pe scurt.
Deny multumesc pentru parola, foarte frumoase pozele la toate fetele.
Numele il avem pregatit de inainte sa raman gravida daca este fata Sara Maria si de baiat Darius Andrei
Hainute eu astept sa vad ce este intai si dupaia cumpar deoarece de fetita am de la o prietena care a nascut asta vara o fetita de 4.300kg si ia a loat o tona de haine de 0-1 luni si cand a nascut surpriza nu ii venea nici o hainuta si sunt toate cu eticheta mi-a zis ca mi le face cadou daca am fetita, patut deja am mi la dat tot niste prieteni dar nu prea ma incanta salteaua dar ma duc si imi cumpar una noua si o sa mai capat si carucior sigur ca aproape toti prietenii nostri au copii mici asa ca cred ca o sa am de unde alege.
va pup

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+

Mergi la inceput