Bulgarasi de ianuarie, februarie2013, capitolul 27

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Rose eu stiu ca morfo se face intre sapt 30-32, deci e ok cand mergi tu.

Nici eu nu am spalat pana acum, dar ce am imi ummple jumaa' de masina si din fericire am masina de uscat. Vreau sa le las pt cand voi fi in prenatal sa am si eu o ocupatie si sa nu bananai fara scop prin casa.

Si apropos de prenatal: m-am hotarat! Mai merg doar sapt viitoare si imi bag picioarele. Azi abia m-am tarat din cauza durerilor de sold.

30+

Bravooooooooo!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Morfofetala de trimestru 3 intre ce saptamani se face? Eu am urmatoarea programare la dr la 32 de sapt, probabil mi-o face atunci, nu a zis nimic si nici eu nu am intrebat. Stiu insa ca o face el, nu trimite in alta parte, asa ca ... sa vedem la inceputul lui decembrie.

Cica se face la 32 de saptamani. Intre 32-34 de saptamani. Pe mine m-a chemat la 28+ si dupa eco, imi zice cand vrea sa ma mai vada. La 34+ am eco la Filantropia. Asa ca nu stiu daca mai ajung la o eco intre 28 si 34. Oricum, dupa capul meu zic, ca importanta era eco de trim 2.

cu 27+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Multumesc de sfaturi. Si eu am auzit ca nu e bun Nivea.

Mie mi-a spus un dr sa folosesc de la ce firma vreau, dar sa nu folosesc nimic de la Jhonson. Nu stiu de ce. Nu toate Jhonson-urile au balarii in ele. Am gasit balarii pana si la renumita Mustela.

Cam toate au si balarii. Altfel nu ar tine atata timp fara sa rancezeasca. Mie imi plac produsele Weleda. O sa iau doar gel de dus 2/1 si ulei de masaj. Si pt mine, nu stiu cat e de bun, ulei pt stimularea lactatiei

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
Si miroase bine - a bebelus, si lasa pilea fina si nu are balauri in compozitie.

Ce bine suna Legat de asta: abia astept sa imi infund nasul langa pielicica puiului

[/quote]

Da. Chiar miroase bine sapunul Klorane. De obicei, pe perioada targului, e la pret bun sapunul. E mare si tine mult. Cred ca are 250g si costa 17-18 lei. Dar merita, numai ca eu nu l-am mai suportat pe perioada sarcinii. Acum, zace in colt, pana trece sarcina si apoi sa spal din nou copilul cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mie mi-a zis dr 30-32 sapt...cel mai bine mergi la 32 sapt asa acoperi ambele intervale

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

buna fetele !

Blue :bravo ca te-ai hotarat ..cu serviciul ..eu inca sunt indecisa : saptamana viitoare imi iau medical ... ma mai duc dupa 4 zile ca pe 30 Noiembrie e liber de la stat ... shi in decembrie vedem ..ori ma duc 2 zile ..mai bag 5 zile medical shi dupa prenatal ..mai meditez

Danku : bine ai revenit .. ma gandeam la tine ca nu ai mai scris , bine ca eshti bine ... cu tensiunea cum e ..?

Legat de produse pt bebe : Jhonson si sanosan am auzit shi citit shi eu ca au parabeni ..deci nu prea sunt ok
mi s-a recomandat sapunul clorane de catre Medicul de familie ..shi pt noi in casa ca e f ok ..eu ma irit din orice .. pt bb o sa iau gel \ sampon de ala 2 in 1 de la Mustella ..shi crema de corp tot de la Mustella .. sa incercam cum e .. shi bephantene ..sa ma in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Vaaaai!!!! M-ai omorat cu mesajul asta :))). O sa ma gaseasca al meu rontaind la laptop :)))

Eu am trecut in drum spre casa pe la supermarket si am luat asa: smantana (nu mai am de la soacra, asa ca am cumparat) pt pireut, gogosele profiterol (dadeam vina pe al meu ca decoreaza frigiderul cu ele si ma vedeam "nevoita" sa le mananc ... acum mi-am facut-o cu mana mea. Am o scuza: erau super-proaspete ), plus niste Big Joe, ciocolata, biscuiti cu ciocolata si alte rontanele, sa refac stocul). Am luat si niste branza de tara de vaca si de capra, asa ca deocamdata imi fac mamaliguta cu branza si smantana, pana diseara, cand vine al meu si mancam pireut cu pulpite

Legat de dulciuri.... eu mananc de felul meu multe, obicei pe care nu l-am intrerupt in sarcina pana acum. Astept insa cu putina teama rezultatul ultimelor analize, printre care si glicemia... si in caz de ceva... voi pune pe pauza perioada urmatoare. Nu mi-e de mine, dar sa nu il afecteze pe puiul mic..

Citat:
Si apropos de prenatal: m-am hotarat! Mai merg doar sapt viitoare si imi bag picioarele.

Luni am vb si eu cu MF sa imi dea prenatalul, sper sa nu se razgandeasca (abia il convinsesem, dupa ce a socotit de vreo 3 ori, cu toate ca ma dusesem si la ginecolog saptamana trecuta si luasem scrisoare medicala cu recomandare pt prenatal din sapt 28-29! Luasem scrisoarea preventiv, stiu ca MF e scortos, dar nu am scos-o la capat cu el, tot dupa sapt 30 a zis ca imi da).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Noua gama sanosan, eu am gasit la farmacie scrie ca nu contine parabeni. E adevarat inainte nu scria nimic de genul, dar tot nu schimb. La bebe voi lua sapun, sampon si crema pt masajul de dupa baita. de fapt asta folosesc si la fata. Creme am pregatit bepanthen si sudocrem pt fundulet, de altfel in bajajul de nastere pun obligat sapun si bepanthen pe langa pempersi si servetele umede.

De cand a facut fata dermatita nu mai folosesc gel de dus nici pt ea nici pt mine. dr mi-a zis ca usuca pielea atat la adulti cat si la copii.

Eu urmatoarea eco o am programata la 30 sapt asa a vrut dr, dar sapt viitoare cand merg la control o rog sa vedem ce face si miscareata mea ca sunt curioasa.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Citat:
Cica se face la 32 de saptamani. Intre 32-34 de saptamani. Pe mine m-a chemat la 28+ si dupa eco, imi zice cand vrea sa ma mai vada.[...] Oricum, dupa capul meu zic, ca importanta era eco de trim 2.

Ah, foarte bine, 27 si 2 zile aveam data trecuta, la ultimul eco, deci cam tot pe acolo am fost si eu. Si mie imi zisese dr meu ca aia de trim 2 e mai importanta, dar ma gandeam sa nu pierd ceva El oricum masoara la fiecare ecografie o gramada de treburi, imi place (si) din pct asta de vedere.
Citat:

Mie mi-a zis dr 30-32 sapt...cel mai bine mergi la 32 sapt asa acoperi ambele intervale

La 32 sunt programata, inseamna ca pica bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Eu am prestat musaca cu carnita, tort cu fructe si acum si pt tati o fasolica cu afumatura. Stocul de dulciuri si rontanele este facut, nu lipeste.

Pe vremea asta rece chiar e de preferat sa stam linistite acasa, plus ca e mai mic riscul sa racim.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 26 sapt

Mergi la inceput