sfat cadou, va rog
![](images/user_woman.png)
Ce parfum barbatesc ati recomanda ? Trebuie sa cumpar un cadou pentru cineva, stiu ca ii plac parfumurile - dar nu stiu care anume. Ce ati recomanda ? Ceva nu foarte scump va rog, dar sa miroasa frumos
Raspunsuri
Camelia spune:
Preferatul meu este Insense Ultramarine-Givenchy.Este un parfum foarte fin si discret.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Veve spune:
Nu stiu cum sa apreciez daca e scump sau nu?!?!?Preferatele mele sunt L'Eau d'Issey(Issey Miyake~50$ daca vrei de 100ml),Boss Elements(Hugo Boss~30$),Acqua Di Gio(Giorgio Armani~50$),Kenzo Pour Homme(Kenzo~40$)...Astea-s cap de lista;poate gasesti ceva accesibil ca pret.
PS Am gasit si niste preturi pe net(unde de obicei le gasesti mai ieftine decat in magazin),ca sa te orientezi;si uite si un link:
http://store.yahoo.com/fragrancenet-shop/index.htmlIrina & Vevemica & margica(20) din burtica
alina_s spune:
Multumesc mult de tot !! O sa ma duc sa le incerc, sa vad care mi s-ar parea mai potrivit. Pupici pentru toate fetele !
coral spune:
Alina, daca nu esti hotarita da o fuga la Sears sau Bay si poti incerca, vezi ce iti place, preturile in canadieni sunt asemnatoare cu cele date de Veve.
Au deja pachete-cadou si merita luate nu sunt asa scumpe si arata tare bine.
Ar fi tare bine sa poti sa te prinzi ce gen ii plac.
mamica dulce spune:
preferatele mele sunt Aqua di Gio de la Armani,Crave-KelvinKlinesi inca unul de la Givenchy,dar nu mai stiu cum se numeste,sigur gasesti ceva care sa.ti placa la firma asta,desi cap de serie e Armani.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
ruxi spune:
Mie imi place f.f.f.f mult "Egoiste" de la Channel, este persistent si miroase foarte frumos.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
iuliana_2002 spune:
Buna!
Subscriu pentru L'Eau d'Issey - Issey Miyake, merita!
Mai bine ceva de calitate, decat ceva care nu persista sau aduce a alcool parfumat.
Iuliana
biankita spune:
L'Eau d'Issey e super, shi cel pentru femei shi cel pentru barbatzi
noi suntem amandoi indragostitzi de parfumul asta! Familia Miyke:))
biankita