"reteaua" citostaticelor
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13549821-cum-devenit-membru-reteaua-citostaticelor-vrei-intri.htm
un articol pe care va rog sa-l cititi si sa-l aratati celor ce au nevoie de medicamente sau care vor sa ajute si nu au stiut pana acum cum sa o faca.
p.s.: rog moderatorii sa lase topicul macar o zi la generale, inainte de al muta la clinica dc
Raspunsuri
desprecopii spune:
Da stim ca exista multi oameni care inving sistemul in Romania, datorita oamenilor de suflet "de afara"
In multe cazuri de pe DC, diaspora s-a mobilizat si a trimis medicamente care nu se gasesu in Romania. Si asta nu e lucru putin. Sunt multe fapte bune care nu au nevoie de articole pe hotnews pentru a constientiza ca ele se intampla.
Pe de alta parte, popularizand aceasta 'retea' oamenii vor renunta la sistemul romanesc, lasandu-l in sucul propriei coruptii si interese. Iar toti cei care sunt vinovati de lipsa acestor medicamente ...vor fi lasati in pace.
lorelei_19 spune:
Este pe de o parte ingrozitor ca politicienii romani "economisesc" pe spinarea bolnavilor de cancer, stopand medicamentele vitale pentru bietii oameni si pe de alta parte fantastic cum o mana de oameni cu Alin in frunte lupta sa salveze atatea vieti fara sa aiba niciun profit. Cinste lor!
histamina spune:
eu sunt beneficiarul lunar al unei astfel de retele.
fara ea as fi dusa de mult.
sa dam in vileag pe oamenii cu inima mare ,mare de tot:Gianni, lili mar,gemanuta mea,monavas.
ei sunt printre cei care m-au ajutat.fara monavas ultimele doua luni ar fi fost irespirabile si de nemancat,la propriu,adica asa au venit medicamentele pt respirat si mancat.
am reusit sa obtin ordinul de import exceptional al medicamentelor,le pot aduce in Romania,dar.......dna Pascu de la UNIFAR,care are monopolul produselor farmaceutice ce nu sunt in nomenclator, mi-a impus un pret de 8 ori mai mare decat le iau din Italia.
e un menaj a trois,adica Italia-Austria-Olanda si tot asa pana .............cat o vrea Dumnezeu,mai putin madame Pascu.
ps: Va multam fain ca existati, oameni faini de tot ce sunteti!
ina.click spune:
Jos palaria. Va multumim ca existati.
Voi trimite si eu articolul si siteul tutror cunoscutilor din afara sau care calatoresc mai mult. Sper sa se alature cat mai multi acestei "retele" de oameni minunati.
De cate ori deschid fereastra...
Karina spune:
Exact asta am vrut sa fac si eu sa pun linkul aici, caci stiu ca multi au nevoie si pe DC sint f multi oameni cu suflet care ajuta la nevoie.