ORL

ORL | Autor: alexacarmen

Link direct la acest mesaj

Daca ma poate ajuta careva cu un numar de telefon de la Bembea Serban din Oradea, medic ORl.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexacarmen spune:

Baietelul meu de 2 ani si 8 luni are polipii deja formati, infectii in gat in fiecare luna, tratate cu antibiotic, si azi-dimineata , s-a trezit cu dureri in amandoua urechile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daca suni la dimineata la clinica de pe Olimpiadei (Medetil) probabil ca te va lamuri cineva de la receptie. Eventual o programare.
Clinica are site (il gasesti dintr-o cautare pe google) si afli acolo numerele de contact ale acesteia.
Sanatate micutului.

Mergi la inceput

am fost la consultatie, si are otita externa, si polipii foarte mari... suntem programati saptamana viitoare la operatie de extractie a polipilor.... care mamici a-ti mai trecut prin asa ceva nu m-as supara sa impartasiti cu mine experienta voastra............ mentionez ca are baiatul meu doar 2ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cand am fost eu operata acu 2 luni (deviatie de sept) era o fetita de 4 ani internata cu mamica ei, tot pentru polipi. Am vorbit cu mamica ei atunci si mi-a spus ca n-a fost o interventie grea, a durat max 15 minute cu totul, am vazut fetita imediat ce a fost adusa din sala de operatie (era deja treaza). M-am intalnit cu ea seara la consultatie. Ii curgea putin sange din nasuc, dar era bine si vioaie. A doua zi dimineata le-au lasat acasa.
Am revazut-o peste o saptamana, tot la cabinet, cand i-au scos firele. Totul era OK.

Dar e vorba de alt medic, alt spital, alt copil. Detaliile difera.
Aveti incredere si va fi bine.

Mergi la inceput

am fost si la alt medic (Manole Felicia) care este si la spitalul de copii , si am ramas mirata de cate mi-a spus.... ca sa nu zic ca nu l-a curatat nici un medic orl in ureche( fiindca avea dop pe ureche dar mai aproape de timpan)..... asa ca am amanat operatie pina ce are cel putin 3 ani.

Mergi la inceput