Biogenesis Fertility Center -36

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Micaela_ spune:

Catalina2307 am citit ca si tu ai avut mai multe SOE, as vrea sa stiu ce anume a fost diferit la ultimul tau FIV/FET, ai facut ceva deosebit? Te felicit pt micuta printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Micaela_ spune:

AdrianaAdy ai facut si ICSI? Dc e nevoie de ICSI FIV-ul pe natural cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Micaela da, eu am facut 2 merionalpe zi incepand cu z2. Antrali erau vreo 4-5, doar 2 s-au facut insa mari si au fost buni. Dupa 3 zile de stimulare am dozat estradiolul, sa vedem daca creste sau nu. Daca valoarea nu era buna ( adica nu ar fi crescut) , opream totul si incercam in alta luna. Eu am hormonale bune sa sti , amh cu un an si jumate inainte de fiv era 1.8 ; nu l-am mai repetat pt ca stiam situatia si nu ar fi schimbat nimic. De fapt dovada ca rezerva era slabuta a fost fivul facut acum 2 ani cand cu stimulare de 225 puregon+22 merional nu am obtinut decit 2 embrioni de z2....
Dezavantajul la acest fiv pe natural este ca e f dificil sa te incadrezi exact in perioada cand vin in tara doctorii greci . Asa ca eu monitorizarea, punctia si transferul l-am facut cu dr de aici romani; dar deciziile au fost luate de dr D si de embriologul grec. Asta a contat insa.
Pt ca la primul fiv am facut icsi si nu au obtinut rezultate f bune, de data asta embriologul grec a decis sa le lasam natural sa se fecundeze mai ales ca sotul are normospermie...
Oricum detalii, scheme, preturi afli mai multe la intilnirea cu ei


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Micaela_ spune:

Multumesc Adriana. Eu nu sunt din Buc, imi dau seama ca tb sa imi gasesc cazare dc ma cheama f des la analize/ecografe. Retinusem ca ai avut 2-3 fol buni de punctionat si ca te-au mai lungit putin cu tratam pt ca in urma anal de LH si-au dat seama ca nu ti se vor sparge foliculii(aici mi s-a aprins mie beculetul catre Biogenesis).
Nu tin neaparat sa fac fiv-ul cu dr D , doresc ca el sa-mi recomande tratamentul, sa ia deciziile. Am citit ca la clinica mai este un dr Poiana, tu l-ai ales pe dr Zguri sau ti-a fost propus de catre dr D in cazul tau? Sa-l cer si eu pe dr Z ?

Iarta-ma ca te asediez cu intrebarile, o sa ma apuc sa va citesc de prin 2010 , sa ma pun la curent cu informatiile apoi revin cu intrebarile.

Fetelor unde m-as putea caza pe langa clinica? Ieftin si curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Bine ai venit Micaela,

daca vrei parerea cuiva care a interactionat si cu dr Poiana si cu dr Zguri, eu te-as sfatui sa alegi fara sa clipesti pe dr Zguri, este un medic foarte atent la detalii si omenos spre deosebire de primul care e putin mai orientat catre partea financiara si apoi catre pacient.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Micaela din cite stiu eu dr Poiana nu mai colaboreaza cu clinica. Iar dr Zguri e f ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Micaela_ spune:

Mady multumesc pt sfat

In seara m-am apucat sa citesc de la cap 20 si doar pe ala am apucat sa-l termin.

Catalina2307 ii spuneai unei fete ca poate lua pt dureri NOSPA, Uscosin si Scobutil. Tu le-ai luat pe toate zilnic preventiv dupa o schema anume sau numai la dureri? Te intreb pt ca eu am dureri la implantare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Adri Dr. Poiana colaboreaza in continuare cu Bogenesis dar nu la fel de intens ca inainte.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mady as fi jurat ca nu mai colaboreaza de aproape un an... dar nu te contrazic, sigur stii mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

La multi ani! de Sf Mihail si Gavril

Micaela, bine ai venit! iti doresc sa ti se indeplineasca cat mai repede dorinta de a deveni mamica.

Din cate stiu, dr.Poiana nu mai colaboreaza cu Biogenesis. Nu am fost pacienta dansului, dar l-am intalnit la clinica, si pot sa spun ca nu mi-a placut. Paremai devotat aspectelor financiare si mai putin pacientilor sai.
Daca ar fi sa alegi intre dr.Poiana si dr.Zguri...te-as sfatui sa te indrepti catre dr Zguri.Mihaela

Mergi la inceput