Biogenesis Fertility Center -36
Raspunsuri - Pagina 3
_Micaela_ spune:
Catalina2307 am citit ca si tu ai avut mai multe SOE, as vrea sa stiu ce anume a fost diferit la ultimul tau FIV/FET, ai facut ceva deosebit? Te felicit pt micuta printesa
adrianaady spune:
Micaela da, eu am facut 2 merionalpe zi incepand cu z2. Antrali erau vreo 4-5, doar 2 s-au facut insa mari si au fost buni. Dupa 3 zile de stimulare am dozat estradiolul, sa vedem daca creste sau nu. Daca valoarea nu era buna ( adica nu ar fi crescut) , opream totul si incercam in alta luna. Eu am hormonale bune sa sti , amh cu un an si jumate inainte de fiv era 1.8 ; nu l-am mai repetat pt ca stiam situatia si nu ar fi schimbat nimic. De fapt dovada ca rezerva era slabuta a fost fivul facut acum 2 ani cand cu stimulare de 225 puregon+22 merional nu am obtinut decit 2 embrioni de z2....
Dezavantajul la acest fiv pe natural este ca e f dificil sa te incadrezi exact in perioada cand vin in tara doctorii greci . Asa ca eu monitorizarea, punctia si transferul l-am facut cu dr de aici romani; dar deciziile au fost luate de dr D si de embriologul grec. Asta a contat insa.
Pt ca la primul fiv am facut icsi si nu au obtinut rezultate f bune, de data asta embriologul grec a decis sa le lasam natural sa se fecundeze mai ales ca sotul are normospermie...
Oricum detalii, scheme, preturi afli mai multe la intilnirea cu ei
_Micaela_ spune:
Multumesc Adriana. Eu nu sunt din Buc, imi dau seama ca tb sa imi gasesc cazare dc ma cheama f des la analize/ecografe. Retinusem ca ai avut 2-3 fol buni de punctionat si ca te-au mai lungit putin cu tratam pt ca in urma anal de LH si-au dat seama ca nu ti se vor sparge foliculii(aici mi s-a aprins mie beculetul catre Biogenesis).
Nu tin neaparat sa fac fiv-ul cu dr D , doresc ca el sa-mi recomande tratamentul, sa ia deciziile. Am citit ca la clinica mai este un dr Poiana, tu l-ai ales pe dr Zguri sau ti-a fost propus de catre dr D in cazul tau? Sa-l cer si eu pe dr Z ?
Iarta-ma ca te asediez cu intrebarile, o sa ma apuc sa va citesc de prin 2010 , sa ma pun la curent cu informatiile apoi revin cu intrebarile.
Fetelor unde m-as putea caza pe langa clinica? Ieftin si curat
mady_grasa spune:
Bine ai venit Micaela,
daca vrei parerea cuiva care a interactionat si cu dr Poiana si cu dr Zguri, eu te-as sfatui sa alegi fara sa clipesti pe dr Zguri, este un medic foarte atent la detalii si omenos spre deosebire de primul care e putin mai orientat catre partea financiara si apoi catre pacient.
Succes!
adrianaady spune:
Micaela din cite stiu eu dr Poiana nu mai colaboreaza cu clinica. Iar dr Zguri e f ok.
_Micaela_ spune:
Mady multumesc pt sfat
In seara m-am apucat sa citesc de la cap 20 si doar pe ala am apucat sa-l termin.
Catalina2307 ii spuneai unei fete ca poate lua pt dureri NOSPA, Uscosin si Scobutil. Tu le-ai luat pe toate zilnic preventiv dupa o schema anume sau numai la dureri? Te intreb pt ca eu am dureri la implantare.
mady_grasa spune:
Adri Dr. Poiana colaboreaza in continuare cu Bogenesis dar nu la fel de intens ca inainte.
adrianaady spune:
Mady as fi jurat ca nu mai colaboreaza de aproape un an... dar nu te contrazic, sigur stii mai bine.
mbadaran spune:
La multi ani! de Sf Mihail si Gavril
Micaela, bine ai venit! iti doresc sa ti se indeplineasca cat mai repede dorinta de a deveni mamica.
Din cate stiu, dr.Poiana nu mai colaboreaza cu Biogenesis. Nu am fost pacienta dansului, dar l-am intalnit la clinica, si pot sa spun ca nu mi-a placut. Paremai devotat aspectelor financiare si mai putin pacientilor sai.
Daca ar fi sa alegi intre dr.Poiana si dr.Zguri...te-as sfatui sa te indrepti catre dr Zguri.
Mihaela