un pic racita

un pic racita | Autor: lady22

Link direct la acest mesaj

buna ziua!as avea si eu o intrebare:fetita mea are 3 luni si am avut botezu si a racit oamna doctor mi-a recomandat eurespal si augumentin sunt bune pt varsta ei?
va multumesc

mamica de zanica MAYAjavascript:insertsmilie(''); javascript:insertsmilie('');

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Daca a vazut-o medicul... Desi antibiotic asa puternic la un sugar de 3 luni ca este doar "un pic racita".? Pai cand o fi vorba de ceva serios, ce-i mai da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Daca diagnosticul e de raceala cred ca doctorita a exagerat un pic cu antibioticul. trebuie sa ai in vedere ca antibioticul ii scade imunitatea si pe urma se imbolnaveste si mai usor si va raspunde si mai greu la tratament.

Daca decizi sa ii dai oricum antibioticul sa ai la indemana un antialergic (spun asta ptr ca sunt patita!) si sa ii dai neaparat ceva ptr a proteja stomacul (un probiotic).

Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Augmentin? la 3 luni?
Pt un pic racita?
Acum o inteleg pe Oanalex ,sarcaca.....
Lady lasa antibioticul,curata bine nasucul,intreaba din nou un alt medic.........are febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eurespal e cel mai oribil sirop de tuse de pe piata, plin de E-uri si coloranti, poate face o alergie de numa!! In plus eu stiam ca nici nu se da sirop de tuse la copii atat de mici...De antibiotic ce sa ai zic...la 3 luni?! Pentru o raceala?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_30 spune:

Din cate am obs si eu la med nostru de fam....se da destul de usor antibiotic unui bebelus...pe motiv ca, daca el nu ne poate spune exact ce are, mai bine dam antibiotic si prevenim ceva grav decat sa suportam consecintele dupa.
Eu una am dat la recomandarea medicului antibiotic pt febra 39.2 si am regretat enorm dupa...bb a facut alergie urata la Augmentin, a luat apoi Flonidan pt alergie...mai bine mergeam pe instinct si nu ii dadeam decat medicamentele care sa ii scada febra (Nurofen si supozitor novocalmin).Asta e...m-am speriat rau pt ca a fost prima oara cand am avut asa un episod...si in final, verdictul a fost:i-au iesit 2 dintisori!
Cred ca e alegerea ta ca mama cum iti tratezi bebelul si orice decizie iei, sa fii convinsa ca e cea mai buna pentru el!Sanatate!!

Mergi la inceput