Gravidute de iulie-august 2013

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Stefania, merci, am scos filmulete!! E f frumoasa rugaciunea, dar nu as pune-o pe prima pagina, mai degraba as da un link spre ea...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=122035
Felicitari si sarcini usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

UM 28 sept
dpn 5 iulie
ziua nastere 18 feb

ce dragut de voi ca faceti eco aici nu fac decat una si aia la 21-22 sapt:( dar eu o sa trisez pt ca de sarbatori vin si eu in tara si o sa fac cel putin una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

babyleekseu joi ma duc deja la a 2 eco si deabia maine facem 5 saptamani medicul vrea sa ne vada nu am cerut noi

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

este foarte frumos din partea doctorului . aici sunt f delasatori pana faci 13 saptamani nu prea te baga in seama este putin legea jungleidar am experienta si stiu deja cum sa i iau dar la eco sunt f zgarciti...ei gandesc ca e un moft...eu o iau ca pe un progres in medicina de a afla exact daca totul este ok cu bebelul
Sa ne dai vesti de la eco...stiu ca o sa se vada bobitza de mazare dar o sa spui ca i cea mai frumoasa bobitza din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

noi speram sa vedem 2 bobite pt am facut fiv si am pus 2 embrio grasunei dar acum ce o vrea Doamne Doamne beta asa arata ca ar fi 2 vom vedea

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Pentru numele odiseei eu propun "Zmeurici".
Elena nu sunt din capitala, as vrea uneori mai ales cand e vb de dr, sunt din Hunedoara, iar aici e dezastru cu dr, daca cauti ceva de ei numai cazuri de malpraxis gasesti. Nici nu vreau sa ma gandesc ca dintre toatele relele trebuie sa aleg raul cel mai mic.
Amalia bafta la eco sa fie 2 asa cum iti doresti.
Babyleeks prima data ai nascut in tara sau tot in Anglia?

Cele care aveti greturi, aveti non stop, sau apare in unele momemte ale zilei in altele deloc?

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Elena nu sunt din capitala, as vrea uneori mai ales cand e vb de dr, sunt din Hunedoara, iar aici e dezastru cu dr, daca cauti ceva de ei numai cazuri de malpraxis gasesti. Nici nu vreau sa ma gandesc ca dintre toatele relele trebuie sa aleg raul cel mai mic.

Cele care aveti greturi, aveti non stop, sau apare in unele momemte ale zilei in altele deloc?

29.04.2010

Odiseea zmeuricilor a fost cea de iulie-august2009. Alta propunere!!

Pe mine ma ia greata, ma tine 5 minute si apoi imi trece starea de rau, si ma apuca in diverse momente ale zilei, si de obicei, cele mai nepotrive momente

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

29.04.2010

da prima data am nascut in uk si am avut o experienta minunata....minunea se numeste epidurala , am nascut razand doresc ca toate sa aiba o nastere cum a fost a mea...sper a 2 sa fie la fel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

noi speram sa vedem 2 bobite pt am facut fiv si am pus 2 embrio grasunei dar acum ce o vrea Doamne Doamne beta asa arata ca ar fi 2 vom vedea

amalia tsakoniati

scuze nu fusesem pe faza pai atunci 2 bobite frumase sa fie

Mergi la inceput