Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 6
flory_blanca spune:
Da ar trebui sa ne punem semnatura dar mie una mi-e asa de lene sa o schimb saptamanl si de aceea nu am pus-o.
La 6 saptamani ma duc la eco, adica saptamana viitoare, as fi vrut saptamana asta dar mi-e ca ma duc si nu se vede mare lucru si ma mai cheama inca o data. Si dr mea e in alta localitate la 200km distanta deci nu mi-e tocmai comod. De abia astept sa merg macar sa stau linistita ca e totul ok.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
amaliaro spune:
Flory cortizonul il iau sa nu respinga organsmul embrioni il pot percepe ca pe o tumoare sau ca un corp strain am si celulele killer 15%ridicate si atunci trebuie sa iau cortizon sa imi scada imunitatea si in felul acesta protejez embrioni
LE:magneb6 relaxeaza uterul il face moale si placut pt bebe si ajuta si la relaxarea muschilor il iau de 3 ori pe zi fitaminele pe care le iau au de toate :http://www.medicamente24.ro/pregnacare-tablete-tablete-30buc.html
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Am modificat pagina de inceput.
M-au ajutat fetele de la delfinasii mei. Mai tb sa fac user comun si din capitolul 2 trecem pe userul comun, si atunci va dau parola, va spun ce si cum, ca eu nu cred ca am timp sa ma ocup de modificarea listutelor, dar cum m-a "mancat " si am deschis eu odiseea, m-am gandit ca e frumos sa incep prima pagina.
Va rog sa cititi si voi ce am pus pe prima pagina, poate mi-a scapat pe undeva vreo informatie de la cealalta odisee, sa o corectez. Pana la capitolul 2, doar eu pot face modificari, ca e userul meu.
Mai avem nevoie de o denumire pt bbi,cum a fost in 2010 delfinasi, tb sa fie ceva ce nu a mai fost folosit, haideti cu propuneri.E mai usor sa hotaram acum, cand suntem mai putine
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
amaliaro spune:
Paula super frumos mi au dat lacrimile
Uite eu propun tot ce este de trecut pe prima pagina sa fie scris cu rosu ca sa fie cat mai usor de remarcat
UM:03/10/2012
DNP:10/07/2013
Si propunere pentru nume:ZUBULINIA
LE:fetele daca vedeti ca scriu balari e din cauza ca scriu de pe tableta si ma gandeam ca daca reusesc sa deschid capitol nou ma pot ocupa eu de prima pagina stand acasa ai avand mai mult timp dar totul este sa reusesc sa pot deschide ca nu sunt prea experta in asta
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Eu propun stelute de iulie august 2013, dar habar nu am daca a mai fost vreo odisee cu aceasta denumire.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
mstefania spune:
Buna ziua!
Las si eu informatiile cerute :) UM 02.10.2012 si DPN 09.07.2013 dar cred ca va fi mai repede de aceasta data tinand cont ca am nascut prima data prin cezariana, dar vom vedea. Si data de nastere 27 decembrie .
Nu imi vine nici o idee de nume dar o sa imi dau cu parerea cand vor aparea mai multe nume.
PS. pe acest forum nu se poate pune un ticker care se actualizeaza singur cu varsta sarcinii? cum sunt cele de genul lilypie.com? fara sa trebuiasca sa schimbi tu de fiecare varsta?
Si inca o intrebare : am modificat poza de profil dar vad ca inca nu apare ca si imagine.
mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca
mstefania spune:
Legat de rugaciunea care este pe prima pagina, in cartile de rugaciuni este si urmatoarea RUGACIUNEA FEMEII INSARCINATE, rugaciune pe care eu o citesc:
O, Imparate Iisuse Hristoase Dumnezeul nostru, izvorule al vietii si al nemuririi, itii multumesc ca intru casatoria mea m-ai facut vas al binecuvantarii si al darului Tau. Caci Tu, Stapane ai zis: „Cresteti si va inmultiti, umpleti pamantul si-l stapaniti !”
Iti multumesc si ma rog : binecuvanteaza acest rod al trupului meu care mi-a fost dat de catre Tine. Ocroteste-l si-i da viata intru Duhul Tau cel Sfant. Da-i lui crestere intru sanatate si trup curat cu madulare bine intemeiate. Sfinteste trupul lui, mintea si inima si toate simturile si daruieste acestui prunc care va sa se nasca suflet intelept si intemeiaza intru el frica Ta. Inger credincios, sufletului si a trupului ii daruieste. Pazeste-l, tine-l, intareste-l si adaposteste pre el in pantecele meu pana in ceasul nasterii lui. Si nu tainui pre el in pantecele maicii sale pentru ca mainile Tale l-au alcatuit dandu-i viata si sanatate.
O, Doamne Iisuse Hristoase intru atotputernicile si parintestile Tale maini incredintez copilul meu. Aseaza pre el sub mana harului Tau si prin Sfantul Duh sfinteste-l si-l innoieste intru viata vesnica, ca sa fie madular al Cerestii Tale Imparatii. AMIN.
O, intru tot Milostive Hristoase Dumnezeul nostru cauta si ma pazeste pre mine roaba Ta, de frica si de duhurile rele care cauta sa strice lucrul mainilor Tale. Iar cand va veni ceasul si timpul meu, izbaveste-ma cu harul Tau. Priveste cu ochi milostivi pre mine roaba Ta si izbaveste-ma de dureri. Lumineaza-mi neputintele cele dintru timpul iesirii si da-mi intarire si putere la nastere. Fa-o grabnica prin atotputernicul Tau ajutor. Ca slava lucrului Tau este aceasta si taria atotputerniciei Tale, lucrul Harului Tau si a inimii Tale milostive. AMIN.
Imparateasa mea mult milostiva, nadejdea mea, 0 Maica lui Dumnezeu, bucuria celor necajiti. Ajuta-ma ca sunt fara ajutor. Mijloceste Tu si roaga-te la Fiul tau, Hristos Dumnezeul nostru sa lumineze mie timpul acesta in care port prunc si sa-mi usureze greutatea sarcinii nevrednicei roabe Sale si sa daruiasca binecuvantarea Sa peste pruncul care il voi naste. Caci nu stiu alt ajutor mantuitor si nici alta nadejde de scapare ca sa ma pazeasca si sa ne apere (cu pruncul meu).
Ca intru a Ta mijlocire si ajutor, slava si multumire intru toate inaltare, Unuia Dumnezeu in Treime, Facatorul tuturor acum si pururi si-n vecii vecilor .
AMIN.
(de Cuviosul Parinte Sofronie Saharov)
Asta pentru cine doreste sa o citeasca .
Edit pt schimbare diacritice.
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata Amelia, felicitari si o sarcina usoara!!De abia astept si eu joi sa vedem cate inimioare sunt! Mihahegarty, multumim si sa-ti creasca mare si sanatoasa fetita si sa ti se indeplineasca dorinta cand vrei tu!! Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit doi anisori!!! poze |
Multumesc din suflet Paula. La fel si tie!!!
Enjoy the pregnancy!!!!
Abia astept si eu sa fiu
mstefania spune:
Filmuletele de pe prima pagina nu merg pt ca National Geographic au blocat vizualizarea lor pt drepturile de autor, asta pt ca am dat eu click pe link si nu merge si pentru ca am studiat prima pagina:)