Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 14
amaliaro spune:
stai linistita ca scri bine dar sunt mai tacute fetele azi si multe sunt la lucru
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
mstefania spune:
servus fetelor! Amalia sa vii cu vesti bune de la dr. La cat de mult ai asteptat copilasul/copilasii e de inteles. La prima sarcina la varsta asta de sarcina imi era rau de tot si nu suportam nici un miros si varsam de la orice ce,acum din contra nu am nici un simptom de greata sau nu ma deranjeaza nici un miros, imi e asade bine :) sanii mai tensionati si ma inteapa in zona ovarelor si in zona bazinului dar in partea dorsala, am o durere de oase de numa.
Legat de ridicat chiar daca fetita mea e mai mare tot vrea in brate si inca o mai iau dar cu rezerve dar dupa ce am confirmarea de la dr si o voi anunta ca mami are bebe in burtica o voi lua mai rar. Eu nu merg inainte de 7 sapt la dr, data trecuta m-am dus la 7 sapt si m-a facut eco normal fara sa faca eco vaginal, asa ca mai astept 2 sapt chiar daca as spune la parintii mei :).
Ps anul de nastere 1979, Paula acum am vazut ca ne sarbatorim la o distanta de o zi si 2 ani :))), asa ca si tu de Craciun te petreci de zor.
mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca
paula_m spune:
Eu sunt la munca, fara nici un spor!!
Amalia, cand mergi la dr?
Stefania am jurat ca nu o sa fac niciodata copii in preajma sarbatorilor mari . Eu nu am avut niciodata tort, ca mama imi zicea ca sunt prajituri de la Craciun ( sa nu mint- am avut tort la 18 ani ), inttdeauna am primit un singur cadou si de Mos Craciun si de ziua mea, etc. Plus, ca dupa 2 zile de Craciun, nimeni nu mai avea chef de sarbatorit!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
mstefania spune:
Haha, :))) exact asa e si la mine, dar incerc sa fac altceva de ziua mea, ceva verdeturi mai multe si chestii care nu se fac de Craciun, dar asa ca si tine la fel pateam si eu, si am zic ca vreau ca copilul meu sa aiba ziua lui de nastere singur si nu cuplat cu vreo sarbatoare sau cu vre-un bunic, tatic, etc....:) asta daca se poate, si acum am DPN in iulie cand e nascut sotul, cumnata si soacra si nepoata toti din partea sotului, asa-i ca mi-a iesit de minune ?! dar eu cred ca voi naste mai repede tinand cont de antecedent.
amaliaro spune:
Paula incerc sa plec la 16 daca reusesc daca nu....
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
zuza_zuzi spune:
Bafta, Amalia.
Dar copii nostri care vor avea aniversarile in vacanta? Nu sarbatoresc la gradi, nici la scoala, pt ca in iulie se cam termina, nu?
mstefania spune:
Zuza, ai dreptate sotului meu si acum ii pare rau ca lui la scoala nu ii cantau La multi ani! :( ca era vacanta , dar nu le putem avea pe toate, ii sarbatorim in ultima zi de scoala cu cate o bombonica :)
Ele spune:
sa stiti ca asa e..
eu nascuta tot in iulie, dadeam bani la toti colegii pt cadou si eu nu primeam niciodata.
Elena & Denisa
Laura32 spune:
Buna viitoare mamici ,
Sunt mamica unei minuni de iulie 2012 , m-a apucat nostalgia , va doresc sanatate multa si bebei la termen .
Noua luni frumoase si linistite !
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
amaliaro spune:
fetele am vazut 2 saculeti frumosi avem 4s6z si masuram 7mmsumtemvoinici
amalia tsakoniati