FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 36
Raspunsuri - Pagina 13
amaliaro spune:
Wish42 sigur va trag cu mare drag Doamne ajuta!ca doar pt asta suntem toate aici sa ne indeplinimvisele
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
tusferi spune:
Looana, felicitari!!!
Sa va dea Dzeu sanatate si fericire nemasurata!!!
Fetelor, ar trebui trecute reusitele depline pe prima pagina...
Pup!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
16+
Teli spune:
Looana , felicitari , mama ce barosan!
Sa fiti sanatosi , sa va faca viata frumoasa si implinita !
stefana0909 spune:
Wish, eu am avut in schema si AC si Diphereline (doar o injectie depot), tocmai le-am terminat.
fumi spune:
buna dimi fetele,
Looana, felicitari pentru micul print!!!!!
Wish, si eu am avut in schema AC si Diphereline.
toate fetele si o duminica frumoasa!
amaliaro spune:
Buna dimi fetelor
Ma uit la bebe Loana -Florian jr si sunt totpita ce frumos este o sa franga multe inimi
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ruxandrica spune:
Wish si eu am avut in schema AC + 1 inj cu Diphereline .
Dorinta si eu am mutatii de trombofilie si merg cu avion de cel putin 2-3 ori pe an, pana acum n-am avut nicio pb si nici vreo contraindicatie de la medic. Oricum dupa ET o sa fii probabil pe Clexane, asa ca nu-ti face griji .
Fetelor, eu maine imi iau puiutii acasa . Ieri aveam asa: 2 x 8 celule, 1 x 7 celule si 2 x 4 celule (ultimii doi sigur seamana cu sotul meu - e mai molcom asa, dupa modelul din Ardeal :)) .
Va multumesc tuturor pt suport
Wish42 spune:
Looana
FELICITARI !!!
ce frumos este !!!!!!!!
Bine ai venit pe lume frumuselule Florian ,sa fii sanatos.
stefana,fumi,ruxandrica
aha,deci se pare ca o sa fie si AC si diphe ,am inteles.
Multumesc fetelor.
ruxi maine ai marea intalneala.Doamne Ajuta !!!