Burtici de mai-iunie 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
mcoca spune:
Flafi, clar ca trebuie sa iti iei TU din timp. Eu am d ela Maya, sigur, in plus Maya e nascuta la sf lui iunie,deci acelasi sezon. Sa vezi cum am facut eu cu bunici : cand nu erau de acord le spuneam ca asa m-au invatat la maternitate :). Maya nu a avut caciula in cap pana toamna tarziu, cand erau afara sub 10 grade.
Cu hainutele, eu la Maya am cumparat trusoul de prima luna (de fapt ce ne-au dat ei pe lista la spital). am primit ff multa hainute, asa ca pentru perioada urmatoare nu am avut multe de cumparat, si d efapt am cumparat numai ce lipsea.
mcoca spune:
Madd, bine ai venit! Nu stiu care e faza cu ovarele polichistice (poate intra Emilia si te lamureste ca parca ea are). Dar, daca a zis sa iei, ia :). Nospa-ul e ff soft. Sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc!
Vicky si Printzesone
Madd11ee spune:
Multumesc frumos, o sa iau, dar am tot citit ca nu e bine sa iei pastile in primul trimestru, iar cand am citit ce scria pe prospect, ca nu este indicat etc m-am speriat si ma gandeam sa iau doar la nevoie..
Sarcina usoara va doresc tuturor!
flafi spune:
Vio- in acest caz tu esti aranjata :) Ma rog, puiul este :)
Vicky- buna ideea :) Am sa o foloesc!
Madd11ee- bine ai venit! Baga mesaje sa scapi de moderare. Eu nu ma bag pe tratemente date de medici, eu iti spun din exprienta proprie, ca sie u am ovare polichistice si mi-a zis a iau No Spa la nevoie daca am dureri, dar am constat ca sunt suportabile si deci nu iau :)
14+
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madd11ee Buna mamici, Vreau si eu pe listuta, am DPN 23 iunie 2013. Va urmaresc de ceva vreme si acum mi-am facut curaj sa scriu si eu, mai ales ca am fost si la control si am confirmare ca am un RECLAMA ILEGALA de 7 saptamani de la UM si 6 saptamani el. As vrea sa va intreb totusi ceva, mie mi-a recomandat dr sa iau pana la 12 saptamani Utrogestan de 200 2pastile/seara, Femibion si No Spa Forte 2 pastile pe zi. Am ovare polichistice si mi-a spus ca exista o amenintare mare de avort spontan in SOP asa ca sa iau tratament preventiv. Voi stiti ceva de asta? Pe mine ma ingrijoreaza mai mult No Spa decat altceva, mai ales ca nu am dureri mari si nici nu am sangerat pana acum deloc. In rest, sunt o fericita, in afara de foamea de dimineata, dureri de sani si o stare de somnolenta maaxima, nu am alte probleme, dar acum stau ca pe ace de cand am auzit de amenintare de avort(chiar daca nu prezint niciun semn). |
Bine ai venit!Sarcina usoara!
Despre medicatie daca medicul ti le-a prescris ia-le si nu te mai indoi ca stie el ce stie mai ales ca spui ca ai ceva probleme.
Si mie mi-a spus ca am amenintare de avort.
Inca ceva ,ai grija cu efortul ,incearca sa te feresti de frig si de ridicaturi.
Te pup!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
flafi spune:
hai ca i-am trimis un mail doctorului sa il intreb daca eu nu mai fac nimic, nicio analiza, nicio eco Ultima oara mi-a zis ca ne vedem al 18 saptamani.. poate i-o fi dor de mine pana atunci
14+
mcoca spune:
Flafi, eu am fost la doc pe 16 sept, si merg a doua oara pe 13 nov, daca iti poti inchipui
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Si cand am sunat saptamana trecuta sa devansez programarea, cretina de secretara imi zice sa mananc mai mult, si sa merg la doc de familie. Imi venea sa-i dau cu ceva in cap.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
flafi asa mi-a zis si mie ,bine eu mai intai trebuie sa trec peste amnio.Altceva nu mai am de facut.Nu mai stiu daca trebuie repetate analizele din trim 1.
si acum13+
VIOIKA76 spune:
Aoleu Vicky tare greu de vazut la fata gineco al tau.
Nu mai zic de dorul de bebe.
si acum13+