concursuri, portofolii, chestii

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredan spune:

Cred ca se intampla, dar e trist!Cum ii voi explica eu copilului meu ca acesti parinti gresesc facand lucru asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Ca sa raspund la intrebare, da, e cel de pe Mihai Bravu, iar ora e afisata pe siteul lor.

Si, da, la fiecare concurs e posibil ca cineva sa fie foarte curios mai devreme decat e cazul. Inclusiv in centrele din provincie coletele se pot deschide mai devreme sau mai tarziu
Totusi, sa speram ca de data asta organizarea va fi mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Lumina Math: s-a afisat repartizarea elevilor pe sali, cred ca este un algoritm destul de complicat. De asemenea, exista iarasi doua tipuri de brosuri: A si B cu aceleasi subiecte, dar amestecate diferit.
Ei spun ca au in fiecare centru o comisie a lor, probabilitatea de a se deschide subiectele mai devreme sunt foarte reduse.
Plus ca elevii nu pot iesi in prima ora si nici in ultimul sfert de ora.
Spre deosebire de prima etapa, de data aceasta, masurile antifrauda sunt multe si , cred eu, puternice. La nivel teoretic, m-au impresionat . Ramane sa vedem in practica cum se vor desfasura lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca tot se apropie cu pasi repezi olimpiadele si alte concursuri, hai sa mai punem putin acid pe rana deschisa a neseriozitatii acestora.

Euclid, etapa I-a, Bucuresti, clasa a V-a, acum doua luni.
In tot Bucurestiul 47 de centre de concurs cu elevi de-a 5-a inscrisi, peste doua mii. Rezultatele imprastiate relativ frumos, gaussian, cu doar cativa elevi avand 100, din cei numai 84 de elevi cu peste 95 de puncte. Si acum, cireasa de pe tort, lista celor cu 100 de puncte, mai bine zis a scolilor care au avut elevi de suta:
- colegiul Tudor Vianu: 1
- colegiul Ghica: 1
- colegiul George Cosbuc: 1
- colegiul ICHB: 1
- scoala 131: 1
- scoala 194: 1
- scoala 307: 1
- scoala 45: 2
- scoala 17: 5 (cinci)

Am uitat sa va spun ca scoala 17 e sediul centrului de pregatire Euclid si e in fruntea comisiei de organizare. Dar, evident, coincidenta este pur intamplatoare.

Si tot pur intamplator, niciunul din cei cinci "asi" de la scoala 17 NU a stralucit in finala din vara la Euclid, avand rezultate medii, pierdute in pluton ...

Mergi la inceput