MAMICA noua va saluta pe toate!

MAMICA noua va saluta pe toate! | Autor: zadria

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor.sunt si eu o mamica in devenire,insarcinata in 10 saptamani.daca ati sti cat de greu am ramas insarcinata si prin cate am trecut.acest copil mi-a luminat viata asa cum trebuie sa simta orice mama.sunt din botosani dar de 2 ani m-am stabilit in suedia cu sotul meu.e greu in romania...cel putin asa cred eu.de 2 ani ne chinuim sa avem un bebe dar e fost in zadar.nu a vrut sa se prinda de mami nici cum.anul trecut am pierdut o sarcina de 9 saptamani iar dupa pierdere am facut alte complicatii...in urma cu 6 luni mi-a fost extirpat ovarul stang dar din fericire doctorii nu m-au taiat decat un pic.o incizie si apoi cu laserul(de asta am zis ca e greu in roamania,daca eram acolo ma taiau toata).acum sunt bine multumesc lui dumnezeu.la sf lunii august am ramas insarcinata si bebele e bine.au fost 2 dar din pacate doar unul a supravietuit si e foarte activ .chiar ieri am fost la control si totul e in regula dar eu ma simt rau de tot.sunt mamica pentru prima oara si cred ca e fetita caci vomit mereu.as avea atat de multe de povestit si acum scriu cu lacrimi in ochi.nu am nici 23 de ani dar am trecut prin multe.va doresc sanatate si zile fara greturi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Bine ai venit!
Sarcina usoara!
Sa fie sanatos bebe ,sa creasca mare !
Daca vrei sa ne conversam, poti sa vii la odiseea de mai-iunie.
Acolo suntem multe mamici cu aproximativ aceeasi varsta a sarcinii.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zadria spune:

asta imi doresc sa ma inscriu acolo unde sunte-ti voi si sa povestim dar ma chinui de dimineata si nu stiu cum sapostez mesaje sau cum sa ma inscriu:(.ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Intra aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175353&whichpage=18
Apoi dai clic in josul paginii unde scrie :raspunde la subiect apoi postezi ce vrei tu.
Vezi ca mesajele tale vor apare mai tarziu pentru ca sunt moderate.
Ca sa apari in timp real trebuie sa scrii repede 10 mesaje apoi dispare moderarea.
Bafta!
Te asteptam!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput