Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si pentru copilasii cu nume de Mihai/Mihaela; Gabriel/Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Somleac Deea Miki Antguess

La multi aniiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pt raspunsurile legate de somnul copiilor.

Anda, si Luca doarme singur totde la 3 luni... pana acum
Delia, si eu ma gandesc ca ar fi mai bine sa o scoatem pe bunica de acolo. Doar ca ei tare ii mai place sa doarma cu el. O sa incerc peste o saptamana ca pleaca ea cateva zile la tara si o sa-l las singur.
Mada, patul are 1.40 ca si la Cata. Buna ideea cu pilota. Vezi ca ti-am dat un pm

Miki, da-o-ncolo de soacra . Si a mea e ciufuta. Pe moment ma enervez, dar apoi imi trece, ma refugiez la copii.

Strumphy, eu as manca niste sarmale de post daca as veni pe la tine

Yasmi, mai ai timp sa cauti serviciu. Pana gasesti il mai tii pe Lucas cu tine... Acum la sfarsitul anului nu prea se fac angajari, din februarie incolo, din cate am observat eu se mai dezgheata apele.

Cami, nici eu nu-mi doresc prea multe pt mine, sau mai bine zis, ma pun pe locul 2. Imi doresc mai multe pt copii. Sa-mi aduca mosul ceva pt ei . De fapt, mai mult pt Luca. Ilina nu isi da seama ce se intampla

Irinuca, si Luca face crize de plans, mai ales cand vrea ceva si nu reuseste sa faca , sau nu il intelegem noi. Mai face fente cu bunicii. De exemplu, sa-l ia in brate cand ies la plimbare. A incercat si cu mine, dar nu l-am luat. S-a pus pe plans, dar am reusit sa-l fac sa uite, i-am aratat o masina, un vecin... si a uitat. Si-apoi a mers cuminte pe jos. Dar poate la voi e de vina si despartirea, poate e mai sensibila si mai nervoasa o perioada. Cu dintii cum stati? Poate o mai necajesc si ei. La Luca asa se intampla.

Anda, si restul fetelor care ati dus copiii la cresa: cum e cu pampersul? Ii schimba acolo? Chiar daca ei nu spun?
Anda, nici Luca nu vorbeste mare lucru. Sa-mi spui si mie daca ii da drumul la vorba piticul vostru de cand cu cresa.
Va pup, noapte buna!

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SUNT FERICITA AM CASTIGAT CONCURSUL DE PE FACEBOOK AM CASTIGAT PTR DARI CEVA DE IMBRACAT NUSH CE EXACT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

La Multi Ani, SOmleac, Deea, Miki, Antguess!

Somleac, mereu ma gandesc la tine, pe fetitele noastre le cheama la fel . Asa ma emotionez cand ma gandesc

Las si eu o felie de tort virtual pt mic dejunul de maine. Si sotul meu e Mihai .

Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si printesa (18.07.2012) Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi!!!
poop mamicile!!
poop copilasii minunati!!

la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss voi ce mai faceti??? poate de acum daca vine frigul o sa mai poti intra sa ne spui de gemenasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

am intrat repede sa urez si eu La multi ani! tuturor ce poarta numele de Sf. Mihail si Gavriil... mamici, puiuti si tatici

merg sa pregatesc micul dejun si revin daca mai am timp. vrem sa mergem la biserica sa o impartasesc pe Anastasia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

am dus copilu la cresa,mai savurez o cafea si apoi iar putina curatenie ca deseara avem musafiri consortul fiind cu nume de sfant.
La multi ani celor ce poarta numele sfintilor.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Alina,copilul meu inca nu face la olita,dar fetele de la cresa il schimba de pampers si nu mi-a venit acasa oparit sau cu pb.cresa e una particulara cu putini copii in grupa,acum sunt 7 copii si 2 educatoare.La sfarsitul zilei primesc un biletel in care se bifeaza daca si cat a mancat la masa,daca a avut scaun,febra,varsaturi,stranut,etc.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput