Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota miki, soacra-ta parca e un personaj negativ din telenovele, cand le vezi in filme zici ca sunt exagerari... totusi exista... din pacate.....noi ne-am gandit la tine si noi te iubim mult asa ca las-o pe soacra-ta! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ce frumos ai zis
da, miki, noi te iubim si ne gandim la tine ca doar esti prietena noastra
bb_yasmi spune:
roxy si restul fetelor, cred ca ati inteles gresit!!! eu nu imi fardez copilu, doamne fereste!!! si la la cosmeticele mele nu are acces. pur si simplu ma refeream ca daca mergem la un eveniment, ziua de nastere si imi cere sa o dau cu ruj o dau (roz deschis, sau luciu) sau ca am trecut peste principiile mele si i am facut unghiile cu oja de 2 ori doar sa mai treaca peste "faza" aceasta ca ea nu vrea sa fie fetita ci baiat... si oja a cerut albastra sa fie :)) si cand imi spunea ca ea este baiat si nu fetita atunci ii spuneam ca baietii nu se dau cu oja :) oricum cu siguranta este doar o etapa!! nici la polul opus nu as vrea sa fie. asa cum este fetita prietenilor nostrii cu 1 luna mai mare decat I, care nu vrea decat fustite, rochite scurte-scurte sa poarte , nu iese din casa fara sa fie data cu parfum, vesnic este data cu oja rosie :)) si danseaza onduleuri de mama mama
cat despre "toaleta" din linkul pus de dorina, este doar o jucarie, fara nimic real in ea, gen ruj, farduri. ca si altele gen bucatarie, de facut curatenie, pt baieti:banc de lucru...etc
am facut/mancat peste prajit cu mamaliga si mujdei acum am pe foc o ciorba de peste si cremesul de vanilie la stat...
mai tre sa faccurat in bucatarie si sunt gata cu toate!!!
offfff si asa ma necajesc ca trece timpul, mai am 3 luni si sunt gata cei 2 ani.... si vreau si nu vreau....joburi nu gasesc nimic sa imi fie pe plac..la gradi particulara nu il pot duce pana nu ma angajez si eu, ca, deh , ar fi culmea eu sa stau acasa si pt el sa platesc gradi... cand poate sta acasa cu mine...
miki dar sper ca sotul ti a urat la multi ani, da??? trebuia sa te sarbatoreste tu cu copilasii...cu un tortulet!!
roxy_s spune:
bb_yasmi da, nici ca fetita aceea, clar. eu cred ca si educatia, nu? a vazut ceva, a lasat-o sa faca una alta si uite... las-o asa baietoasa cum ai zis si tu, este doar o etapa.
cu jucaria aceea, de acolo pleaca totul... sunt jucarii mult mai frumoase si constructive, nu imitatiile de farduri.
roxy_s spune:
bb_yasmi nu merge link-ul. dar cred ca m-am prins...este cremsnitul? ca asa se numeste de fapt, nu?
anda15 spune:
Hello!
Madutza,multam de felicitari si de idee,as putea astepta reducerile,numai bine ma ocup pana atunci de cele 3-4kg extra.
DjLaura,hai ca esti inaltuta si nu cred ca se vad asa tare kg in plus ca la noi astea mai scundute.oricum,sa stii ca nu e chiar greu sa slabesti.eu am redus cantitatile si pe cat posibil nu prea mananc seara aproape deloc sau nu mai tarziu de 6-7 daca chiar e musai.
Roxy,da,chiar sub 48 kg mi-as dori ca sunt micuta.tu esti mai inalta cred,nu?
Copilasii vostri vorbesc?Al meu face 1.7ani peste cateva zile si zice doar mama,dada,baba,apa,papa si dusch.plus ca se lanseaza ff des in cate un lung monolog in chineza-pachistaneza plus gesticulatii dar nu pricep nimic din ce zice.
fericita de Alexandru (11.04.2011)
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi nu merge link-ul. dar cred ca m-am prins...este cremsnitul? ca asa se numeste de fapt, nu? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) da!!da!! |
bb_yasmi spune:
anda,al meu vorbeste , in propozitii! dar el vorbeste de mult timp!
cel mai drag imi este cand imi spune:"mami,mami, buni cut caca....pfiuu....usine!!usine,buni!! nu voie!!" :)))) asta spune el dupa ce ce a facut in pempe :)) sau mai diversifica buni cu labush (cainele vecinului)
si apoi tot el."pampels..de bebe...."
roxy_s spune:
djlaura chiar, trebuie sa-i iei ceva acolo, cat de mic. fructe sau o jucarioara mica sa se bucure si ea
bb_yasmi ai facut tu foile sau le-ai cumparat? si crema? mi-ai facut pofta de cremsnit
vineri ies cu fetele in oras, poate mancam si o praji
anda eu am 1,70 m daca esi mai scunda, este ok 48 de kg. acum sa te simti si tu bine cu kg acelea. adica nu slabita, lesinata..
maine este sarbatoare.
anda15 spune:
Doamne,Bb yasmi,ce dragut,cred ca te topesti de drag cand il auzi!!
Sper sa-si dea drumul la vorba si al meu mai ales ca acum e si la cresa,deci are cu cine povesti pe limba lui.
fericita de Alexandru (11.04.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s cu jucaria aceea, de acolo pleaca totul... sunt jucarii mult mai frumoase si constructive, nu imitatiile de farduri. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
hai mai roxy, eu cred ca exagerezi. Atunci sa nu le cumparam nici craticioare si bucatarii...ca doar nu vrem sa stea toata viata la cratita, sa nu le luam nici papusi bebelusi ca sa nu faca copii prea devreme, sa nu le luam nici fustite scurte sa nu atraga priviri, sa nu asculte muzica, care s-ar dansa unduind soldurile, etc.
Eu cred ca e normal sa stie de toate si la fel de normal este sa-si doreasca sa faca ce vad la parinti. daca mama se fardeaza, vrea si ea, daca mama danseaza-danseaza si ea, etc
Bine, este doar parerea mea