Va rog sa-mi ziceti si mie ce sa cred.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu zic ca ai un test de sarcina negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Este un test negativ. Linia aia Care se deplasa era nivelul de urina care umezea banda. Testul se citeste la vreo 5 minute dupa, cand s-a stabilizat. Conteaza cate liniute erau la vreo 5 minute dupa.

Testele Barza mie mi-au spus intotdeauna adevarul, fie ca eram fie ca nu. Ce se intampla la ele, daca le citesti la cateva ore dupa ce le-ai facut, pot sa apara liniute false. Dar scrie clar pe ele sa nu fie citite mai tarziu de 10 minute.

Mie si cele mai ieftine teste mi-au aratat adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBarbu spune:

Mi-am cumparat un test minut.
A iesit asa,toata zona unde e alba ,a ramas roz.
Linia de sarcina e nu s-a miscat de pe loc,dar trebuie tinut intr-un unghi testul,ca sa se vada.E subtirica dar e.Am facut si beta,maine primesc rezultatul.Se poate totusi sa fie un pozitiv fals,la minut?Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Laura, dupa parerea mea, cel mai bine si cel mai sigur e sa faci analiza si sa mergi la medic doar asa o sa ai un raspuns sigur!
Acum am vazut ca ai facut deja analiza, e foarte bine, cu rezultatul eu zic sa mergi neaparat la gine, el e cel mai in masura sa iti dea un raspuns clar si sigur in urma consultului.
Sper sa primesti rezultatul care ti-l doresti si sa ne dai si noua de veste!
Bafta multa si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Daca ai liniuta la locul ei, chiar si slaba, esti insarcinata. Asa a fost si la mine si am mai auzit multe cazuri la fel.

17+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Aurora multumesc,maine dimineata ma duc sa iau rezultatul,si in functie de ala ma voi duce la doctor.

Emilia uite spre exemplu acum nu se vede,se vede numai la lumina de zi,e slaba linia,e mai mult conturul ei,nu e groasa ca celalta,dar o umbra e,zici totusi sa sper?Multumesc.

Mergi la inceput

Am luat azi rezultatul la beta si a iesit 2,ce sa cred ,e prea devreme facuta beta,sa o mai repet?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Laura cel mai probabil nu este sarcina ,la o valoare asa de mica.
Imi pare rau!
Mai incearca si pana la urma vei reusi o sarcina!
Bafta!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Si minutul da raspuns fals pozitiv, am patit si eu. Exact asa cum descrii si tu, dintr-un anume unghi se vede o linie slab roz... Si la barza se intampla frecvent si nu din cauza ca se citeste testul prea tarziu... cum va grabiti sa acuzati!
Luni e perfect dc repeti rezultatul la beta! Iti urez bafta... cine stie... poate creste nivelul! Exista situatii in care creste mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko777 spune:

Buna fetelor,am facut si eu aseara un test barza si cred ca este fals pozitiv.Unde pot pune poza sa o vedeti si sa -mi spuneti ce credeti?

Mergi la inceput