superstitii

superstitii | Autor: lady22

Link direct la acest mesaj

de cand am ramas insarcinata am auzit tot felul de superstitii.
k nu e bine sa dai apa cuiva k piezi lichidu amniotic,etc.
dupa ce am nascut au inceput altele;nu-i taia unghile inainte de botez nu o scoate afara inainte de botez.o groaza de prosti eu nu cred in as ceva.voi fetelor credeti?

Mamica de printesa Maya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Ce prostii aberante .. . Cum poti sa iti bati capul cu asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu am auzit despre o superstitie ca daca nu crezi in superstitii o sa se intample ceva rau celor care cred in superstitii. O fi asa?

www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna

Mergi la inceput

Parerea mea e ca superstitiile in general sunt "inventate" pentru ca oamenii sa mai scape din a-si mai explica logic anumite situatii.

Eu cred ca superstitiile au fost inventate de imbecili. Imi si imaginez cum un bou cade intr-un canal si ... in loc sa admita ca e bou, zice ca avea canalul numar par de gauri si de aia a cazut ...

Altu': cineva are o zi proasta. A ajuns la concluzia ca e o zi proasta, pentru ca multe lucruri nu i-au iesit. Prin urmare, persoana respectiva, neavand curaj sa-si recunoasca anumite greseli, prefera sa isi aduca aminte ori ca o pisica neagra a traversat blambeca prin fata lui ori ca a vazut un popa (care avea sa treaca pe langa el, doar pentru ca a pierdut autobuzul).

Ca sa nu mai spun de varianta pe care o vad la fel de plauzibila, cand o baba se plictiseste atat de tare la tara incat inventeaza tampenii care mai tarziu se impamantenesc sub denumirea generica de "superstitii"

Si exemplele pot continua din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Parerea mea e ca superstitiile in general sunt "inventate" pentru ca oamenii sa mai scape din a-si mai explica logic anumite situatii.

Eu cred ca superstitiile au fost inventate de imbecili. Imi si imaginez cum un bou cade intr-un canal si ... in loc sa admita ca e bou, zice ca avea canalul numar par de gauri si de aia a cazut ...

Altu': cineva are o zi proasta. A ajuns la concluzia ca e o zi proasta, pentru ca multe lucruri nu i-au iesit. Prin urmare, persoana respectiva, neavand curaj sa-si recunoasca anumite greseli, prefera sa isi aduca aminte ori ca o pisica neagra a traversat blambeca prin fata lui ori ca a vazut un popa (care avea sa treaca pe langa el, doar pentru ca a pierdut autobuzul).

Ca sa nu mai spun de varianta pe care o vad la fel de plauzibila, cand o baba se plictiseste atat de tare la tara incat inventeaza tampenii care mai tarziu se impamantenesc sub denumirea generica de "superstitii"

Si exemplele pot continua din punctul meu de vedere.

Mama lui Luca din 6.04.2010

Moamaaa...da' ce suparata esti pe viatza mey Baby!!!!!

Imbecili,boi si babe...ia vezi ,numai atit potzi?

Dana

Mergi la inceput

Andacos, super comentariul tau. Mi-a luat mult sa reflectez asupra filozofiei continute in el. Defapt, nici acum nu am terminat ...

Mai zii ceva tot asa la subiect, poate intelege si initiatoarea subiectului cum e cu superstitiile defapt si de drept :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Mai zii ceva tot asa la subiect, poate intelege si initiatoarea subiectului cum e cu superstitiile defapt si de drept :)

Mama lui Luca din 6.04.2010

Ne'!Te las pe tine,ca te descurci!

In lumea mea nu-s nici boi,nici imbecili si nici babe...la un loc!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Baby are dreptate..superstitiile ..sunt ceva ce..nu exista.Zau,o cucuvea are cuib si puisori intr-un nuc la mama...si asta vara cantau de-a mai mare dragul..da` ce sa le faci?Sunt si ele vietuitoare ale pamantului....sau ale aerului....la fel si pisicile negre...am avut trei pisici,toate negre cu ochi verzi...niste animalute adorabile....ma insoteau cand plecam si imi ieseau in cale cand veneam....

Mai aud cate una...cica daca-ti plange copilul mult, din senin, e deocheat....de unde prostia asta?Ce inseamna de fapt?

Marius,tare superstitia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Zau,o cucuvea are cuib si puisori intr-un nuc la mama...si asta vara cantau de-a mai mare dragul..da` ce sa le faci?

Ce se (le) faci? POZAAAAA....whau cred ca ar fi fost extraordinar sa le fi pozat.

www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

M-am gandit,sa stii dar nucu` ala e inalt tare,stufos si cuibu` undeva in lateral....e greu de ajuns tare acolo....insa se vedeau ziua(recunosc,nu m-am gandit)...si aia micii cantau asa subtire si cate unu mai pierdea ritmul si suna in loc de cucuveau..cucuaaaaaaaaaaaaaaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Fratele meu a avut la bloc, pe suportul de la antena parabolica un cuib cu doua turturele ce au scos pui. Candva le-am facut poza, dar pe un aparat cu film, ca era demult prin 2001...

Mergi la inceput