cine poate da un sfat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Laptele de inceput e mai apos, sa potoleasca setea copilului, apoi vine laptele mai gros, pentru foame. Oricum laptele de mama nu are acelasi aspect ca si cel de vaca si de aceea uneori mamele considera ca laptele lor e apos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

..inca un copil lipsit de laptele mamei pe motiv ca e.. apos!
..inca un copil privat de laptele mamei pe motiv ca.. nu se satura!

Oare nu urla efectiv internetul despre consistenta laptelui matern (apos la inceput, gras mai apoi)?
Oare nu zbiara milioanele de informatii despre nou-nascutii care plang si din alte motive, nu numai foame (frig, frica, oboseala, pipi, caca)?
Chiar nu mai suntem in stare sa intelegem ca puiul de om sta la sanul mamei pentru ca acolo ii e bine, acolo se linisteste, acolo e persoana cea mai draga lui si de-aia sta cu orele acolo?

Stiu.. deja e tarziu pentru bebelusul lui Lady sa mai revina la san, dar ma simt atat de neputincioasa si frustrata cand vad astfel de subiecte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady22 spune:

multumesc mult de sfaturi fetelor.am sa tin cont de ele.asa e knd asculti de babornitejavascript:insertsmilie('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

F interesant cum in Ro medicul recomanda un anumit lapte praf; aici cind am intrebat ce lapte praf sa ii dau/cumpar mi s-a raspuns de care vreau dar sa fie adecvat virstei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
deja e tarziu pentru bebelusul lui Lady sa mai revina la san

NU e tarziu. Cu ajutor specializat se poate rezolva.

msl1, aici e o adevarata poveste despre "recompensele" primite de medici/farmacisti pentru a recomanda anumite produse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

ce ti-a recomandat medicul pediatru ? nu poti da lapte praf unui copil, doar pentru ca ai auzit ca aceea e cea mai buna marca sau cel mai bun produs.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

nu-s de acord cu LP mai ales administrat asa ... "ca-i LM apos" .

dar DE CE nu poti da LP unui copil doar pt ca ai auzit de unul ca-i mai ok decat altul?
medicii recomanda in functie de ce sponzorizari primesc. nu am auzit sa se faca ceva analize inainte de a recomanda LP. si in maternitati e la fel. Se da LP al firmei ce-i sponsorizeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Lady informatii f bune despre alaptarea la san gasesti pe catev site-uri. Le las mai jos. Dar tine cat mai mult bebelina la san. Este cel mai bun pt copil, este cel mai usor si frumos pt tine.

http://atasatlasanulmamei.blogspot.ro/
http://mamalapte.ro/
http://alapteaza.ro/personale/clinica-de-alaptare/

Informeaza-te, tine bebelina la san si citeste!!!!

Mergi la inceput

da theo ai dreptate.asa am zis si eu in maternitate iti da ce lapte au.nu da lapte separat la fiecare copil.apropo sunt interesante seiturile.ms multjavascript:insertsmilie('')

Mergi la inceput

- 31/10/2012 : 15:16:55 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Adauga anouk3 la lista ta de prieteni Adauga semn de carte la raspuns Trimite anouk3 un Mesaj Privat Reply with Quote
..inca un copil lipsit de laptele mamei pe motiv ca e.. apos!
..inca un copil privat de laptele mamei pe motiv ca.. nu se satura!

Oare nu urla efectiv internetul despre consistenta laptelui matern (apos la inceput, gras mai apoi)?
Oare nu zbiara milioanele de informatii despre nou-nascutii care plang si din alte motive, nu numai foame (frig, frica, oboseala, pipi, caca)?
Chiar nu mai suntem in stare sa intelegem ca puiul de om sta la sanul mamei pentru ca acolo ii e bine, acolo se linisteste, acolo e persoana cea mai draga lui si de-aia sta cu orele acolo?

Stiu.. deja e tarziu pentru bebelusul lui Lady sa mai revina la san, dar ma simt atat de neputincioasa si frustrata cand vad astfel de subiecte..

nu temai simti asa fustrata anouk eu doar am pus o intrebare nimeni nu cred k la primul copil le-a stiut pe toate.

don't worry be happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

si eu i-am dat lapte praf bebelusului pentru ca mi se parea ca nu se satura; ii dadeam un biberon seara ( nu e adeavarata ideea ca apoi va refuza sanul, aveam niste biberoane de la Tommee Tippee cu care ne-am impacat bine)insa in timpul zilei il tineam la san; incet incet insa a scazut laptele meu; ideea este ca daca vrei sa alaptezi exclusiv la san, trebuie sa nu-i dai deloc lapte praf; referitor la marca, noi am folosit Nan.

Mergi la inceput