Sultanul Mazare si cadanele din Mamaia

Sultanul Mazare si cadanele din Mamaia | Autor: totosika

Link direct la acest mesaj

http://www.ziuaveche.ro/multimedia/poza-zilei/sultanul-radu-mazare-si-cadanele-107591.html

Constanta sub domnia" maritului "sultan Mazare Magnificul,este un oras gri,anost...in curs de prabusire...atat economica ,cat si fizica.Cladiri cu arhitectura ,lasate in paragina,trotuoare carpite,pline de gropi si de masini,fantani arteziene daramate....parcuri neingrijite...Aceasta este imaginea Constantei....de astazi.Nu mai spun de "birurile" la care este supus un cetatean care doreste sa intreprinda economic ceva....Unde vom ajunge?Sa ne mutam din Constanta?????Apropos...Ati vazut cumva un alt primar din lume imbracat in diferite personaje pentru a atrage turisti?...o fii o strategie de marketing..

Intelepciune este pentru suflet ceea ce este sanatatea pentru trup(Rochefoucauld)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniastef11 spune:

Si totusi acest primar este ales mereu,nu vad care este problema.
Presupun ca a facut niste lucruri bune la Cta,
ce spun constantenele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniastef11

ce spun constantenele?

Eu nu's constanteanca, dar am colega de serviciu de acolo, o tipa de nota zece (undeva la 27-28 de ani). Am ramas interzisa cand mi-a zis ca daca va ajunge in Constanta in ziua alegerilor ea il va vota pe Mazare. N-a stiut sa imi explice de ce cu vreun fel de argumente, nu e pasionata de politica, pur si simplu i se pare un tip ok, de gasca . Ca merge la aceleasi terase ca ea, chestii de genul. Asa ca oricat de ciudat vedem noi din afara strategia lui Mazare, se pare ca local e apreciat! Pensionarii pentru pomeni, tineretul pentru ca e "de gasca", iar pe cei de varsta mijlocie nu-i mai intereseaza nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totosika spune:

Totusi populatia de varsta mijlocie,este cea activa si interesata in a face ceva,nu credeti....?
As vrea sa aflu si parerea celor care stau in Constanta....

Tineretea este timpul de a invata intelepciunea,maturitatea de a o aplica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu am plecat din constanta. am emigrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:

Si totusi acest primar este ales mereu,nu vad care este problema.
ce spun constantenele?

mazare este ales (pe drept, nimic de zis!) pentru ca toti pensionarii primesc un pachet din partea primariei de ziua lor sau de ziua nationala iar parcurile sunt impanzite de "cercuri pentru pensionari", in care acestia se pot intalni sa socialeze sau sa joace table. cum ponderea pensionarilor pomanagii e mare in constanta (ca de altfel in majoritatea marilor orase), voila de vezi.

in schimb, pe pensionarii care primesc de ziua lor un pui congelat si-un kil de orez, nu-i intereseaza ca mazare a desfiintat liniile de troleibuz si le-a inlocuit cu autobuze rusesti (un mic contract cu statul, deh) ca a scos tramvaiul (!!!!!) si l-a inlocuit cu aceleasi autobuze fumigene, ca centrul vechi se duce dracu si la urmatorul cutremur nu mai ramane nimic din el si asa mai departe. presupun ca le convine ca banii pentru renovarea cazinoului din constanta sa se duca pe pui congelati, kile de orez si mall-uri contruite in parcuri.

mazare a distrus constanta, dar si constantenii au pus umarul la distrugerea orasului lor, fair enough!

disclaimer: a nu se intelege ca sunt impotriva pensionarilor, sunt doar impotriva pomangiilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Citat:

ce spun constantenele?

Eu nu's constanteanca, dar am colega de serviciu de acolo, o tipa de nota zece (undeva la 27-28 de ani). Am ramas interzisa cand mi-a zis ca daca va ajunge in Constanta in ziua alegerilor ea il va vota pe Mazare. N-a stiut sa imi explice de ce cu vreun fel de argumente, nu e pasionata de politica, pur si simplu i se pare un tip ok, de gasca . Ca merge la aceleasi terase ca ea, chestii de genul. Asa ca oricat de ciudat vedem noi din afara strategia lui Mazare, se pare ca local e apreciat! Pensionarii pentru pomeni, tineretul pentru ca e "de gasca", iar pe cei de varsta mijlocie nu-i mai intereseaza nimic!

cum naiba sa ti se para "de gasca" mazare? e de-o aroganta si de-o agresivitate rar intalnite. si probabil (parere personala) dus rau cu capu'. deci mazare e ala caruia i-a zis iliescu "mai animalule!", in timpuri imemoriale. poate sunt de-o rara prostie/naivitate/inchistare aia de-l admira si-l voteaza, asa mai da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totosika spune:

Corap...esti o fericita...
Portocalia vad ca si tu ai fugit de uraganul numit Mazare....
Nu vreau sa monopolizez discutia sau sa va influentez...dar Portocalia a pus degetul pe rana...aroganta si agresivitate rar intalnite(calitatile domnului primar).Oricum,am inteles ca in scurt timp si portul va deveni o bijuterie a coroanei ,a familiei Mazare-Nicusor Constantinescu

Curajul este scara pe care urca toate celelalte virtuti(Booth)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui totosika

Corap...esti o fericita...
Portocalia vad ca si tu ai fugit de uraganul numit Mazare....
Nu vreau sa monopolizez discutia sau sa va influentez...dar Portocalia a pus degetul pe rana...aroganta si agresivitate rar intalnite(calitatile domnului primar).Oricum,am inteles ca in scurt timp si portul va deveni o bijuterie a coroanei ,a familiei Mazare-Nicusor Constantinescu

mda, zici ca-s din ferma animalelor (asta gandeam asta vara cand erau peste tot bannere cu moaca porcina a lui nicusor constantinescu).

ma doare sufletul cand merg prin constanta si vad cum s-a degradat orasul copilariei mele. dar asta e... oamenii l-au ales si il aleg in continuare pe mazare si clica dumnealui. ai zice ca-si merita soarta, nu?

Mergi la inceput