Uraganul Sandy
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Ioana spune:
Doamne, chiar ca parca-i un film de groaza! Ma strange-n spate!
Ne rugam pentru fetele din SUA, Doamne ajuta sa treaca uraganul asta cu cat mai putine pagube si toti sa fie bine!
Va imbratisez
desprecopii spune:
Si pe mine m-au uimit si infricosat stirile si imaginile despre acest uragan.
Sunt normale aceste uragane in aceasta parte a anului acolo?
sper sa fiti toate ok, fetelor din America, aspteptam vesti de la voi
Denisam spune:
Hello,
Noi suntem la 6-7h de NY si vantul bate de ieri incontinuu,ploaie nu am avut prea multa, dar asa vant puternic s anu pot dormi,mai rar-stirile nu arata prea bine deloc de la americani, dar sper totusi ca sunt bine fetele.
Plus ca a aparaut si incendiul ala in NY care nu are legatura cu stormu'-acuma zic ca vintul este doar 50-60km/h aici la noi in toronto area si ca nu mai e pericol ca trebuia sa fie cam 100km/h ca sa ne afecteze urat.
Avem si noi zone fara curent, copaci cazuti,ceva trasee de bus inchise dar subtire, se rezolva rapid.
Doamne Ajuta sa fie ok toata lumea!
buflea spune:
Fetelor, noi cred ca am scapat.
E dimineatza, nu mai bate vantul, atmosfera e linistita ... Nici vorba de inundatie ... Nu a plouat deloc rau, la mine nici pompa din basement nu merge, deci panza freatica nu e foarte sus. Cred ca afectati de apa sunt cei de langa ocean, din cauza valurilor si a mareei ...
Noi am avut noroc, nu am pierdut curentul deloc, dar jumatate din oras nu are electricitate.
Aqai spune:
Ma bucur ca esti bine, tocmai incercam sa postez si sa va urez sa treceti cu bine!
mai suntem cu gandul alaturi si de ocebine si de sora mihaelei si de fapt toti cei care au trecut prin furtuna asta groaznica
viviana spune:
Am citit ca s-a rupt un dig din apropiere de New Jersey si ca a inundat 3 orase.
Sper ca sunteti toate bine.
buflea spune:
Da, asa este ... Nu suntem in zona aia. Cica sunt oamenii pe acoperis, asteapta sa vina sa ii salveze .
Noi suntm bine, chiar surprinzator de bine am iesit din porcaria asta.
turturica spune:
buflea, in ce zona a ny-ului stai? Ce se mai intimpla cu incendiile?
Eu m-am intors dupa un an de sedere in NY, am locuit in Battery Park City, care am inteles ca e complet evacuat. Prietenele mele din zona sint dorm pe la prieteni si hoteluri, dar nu mai am nici eu semn de la ele. Cum o fi situatia prin lower manhattan?
E totusi un semn bun ca a trecut deja, ma bucur ca nu ai fost afectata.
alintaroma spune:
Aici un rezumat
http://gma.yahoo.com/superstorm-sandy-lethal-storm-leaves-millions-dark-031227390--abc-news-topstories.html
Sper ca toata lumea sa treaca cu bine