Uraganul Sandy

Uraganul Sandy | Autor: Letitia1

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca ati auzit de acest fantastic uragan care se pregateste sa loveasca NYC. Sper ca fetele de acolo sint ok.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Numai de fenomene meteo extreme auzim in ultimii ani!

Nu demult, vorbeam cu mama si-mi spunea ca in Romania la tara e o seceta cumplita, in partea de N-E. Seaca fantanile, oamenii cara apa de la multi km departare, ca sa poata adapa animalele, ce tu lux ca sapat gradina sau arat campul, ca e beton! Si sa nu uitam ca seceta asta e in acelasi an cu zapezile monstru din februarie...

Ne e stransa inima pentru cei de pe coasta de est a Americii, sotul meu are multi prieteni in NY si New Jersey.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Ma rog pentru toti cei ce traiesc acolo, sa-i ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sora mea locuieste in NY...inca e OK la ea, am vorbit pe mess, au curent inca, dar e abia inceputul. E vant puternic si ploua...se asteapta la 150 km/h vant.

Pe insule e mai nasol, sunt indundatii de la valurile mari, mai e si luna plina ce face ca apa sa fie mai inalta pe ocean...pe la ora 20 la ei se asteapta sa ajunga maximul.

Cand mai am vesti de la ea, mai scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Oh, Doamne, e parca dintr-un film de groaza. Ma rog sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele de pe coasta de est BAFTA sa treaca Sandy fara pagube materiale si fara victime.
Se aude ca vantul ajunge pana la lacuri, adica pe aici prin Chicago.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Da, si la noi au anuntat alerta, nu ca in NY, of course, dar ne-au zis sa ne asteptam la vinturi si ploi puternice, eventual intreruperi de curent. Vintul bate de se zgiltiie masina de la inceputul dupa-amiezei, am vazut semafor rupt venind spre casa, dar cred ca e exceptie, nici nu vreau sa ma gindeasc cum e sa primesti in plin toata oroarea... si Mtl e la sute de kilometru de NY... Unde au inchis scolile si traficul, am inteles ca nici la Bursa n-a fost activitate... Sint evacuari masive pe coasta, guvernatorul lui New Jersey a fost super-franc si-a zis: nu fiti prosti, evacuati! Sper doar ca toata lumea a facut-o!

Doamne ajuta! Cit mai putine victime sa fie!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Suntem cu gandul la voi, in special New Yorkers.
Ochiul uraganului tb sa ajunga la NY in orice moment.

Tocmai am vazut pe sky news o cladire pur si simplu ramasa fara fatada, ca o casuta de papusi In Manhattan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mda, nasol ... Bate vantul rau de tot, afara e un zgomot de catel bantuit, copacii parca sunt la rascoala, cad craci mai mari sau mai mici, se aud pe acoperis si cateodata in geam. Autostrazile sunt blocate, este interzis de iesit pe strada ... In zona mea nu este inca ploaie puternica, deci nici un fel de inundatie ... Dar eu sunt la 60 miles de ocean si nu stiu ce va fi peste noapte.

Vestea proasta este ca ne-a cazut o craca pe una din masini si a facut o gaura in capota.
Vestea buna este ca desi jumatae din oras nu are curent, noi inca avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sper ca toata lumea o sa fie in siguranta.
Buflea, I hear you, si noi am patit-o la fel cu masina acum cativa ani cand ne-a lovit coada lui Ike. Anul trecut ne-a zburat jumatate de acoperis dupa o alta furtuna.
Si Ontario e in alerta, pe aici bate vantul ca nebunul si ploua continuu. Se pare ca o femeie a murit in Toronto pentru ca a fost lovita de un semn de circulatie care s-a desprins de stalp din cauza vantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sora mea nu mai are curent de vreo 5 ore...nu stiu ce mai e cu ea...

Mergi la inceput