Burtici de mai-iunie 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetele, eu revin mai tarziu.

M-au rugat sefii sa-i ajut pt o ora la treaba. Iar cu ghidatul. Nu prea imi place pt ca platesc putin pt asta, dar lasa ca profit si eu nitel de aer curat si plimbarica

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocutza2011

Mycya, sorry, nici nu stiu ce mesaj si nici nu stiu cum se face asta! Pot sa fac inapoi cumva, ma ajuti? Oi fi apasat din greseala pe undeva, mmmmm

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

oricum nu ma suparam de dezaprobai, fiecare are dreptul la opinie.
nu are rost sa faci inapoi ca nu se intampla nimic de ramane acolo doar ca eram eu curioasa de ce

mami de Andra si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Gata fetele, pauza s-a terminat, s-a trezit piticot, o zi frumoasa! V-am pupat.

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Mycya, doream sa-ti zic de nu stiu cand ca ai toata admiratia mea cu sportul! Eu nici in timp normal nu fac din astea, acum nu mai vorbesc. Azi dimineata am alergat dupa tramvai si ma asteptam sa ma doare nush ce, dar de fapt totul era ok :).

Vicky si Printzesone

iti multumesc Vicky dar sa stii ca nu e chiar asa greu precum pare
pe mine sportul ma face sa ma simt in viata si chiar de as avea mai tot timpul ocupat tot mi-as face loc pt macar o ora in care sa ma gandesc doar la mine .
eu am inceput cu sportul de cand aveam 18 ani si pot spune ca mia schimbat viata.
nu am facut an de an ba chiar am facut pauze mari si eram foarte suparata din punctul asta de vedere.
acum am reinceput ca aveam de dat jos cateva kg ramase de la prima sarcina si uite ca acum nu vreau sa ma mai opresc
programul la sala unde merg eu e f flexibil , de la 6 dimi pana la 00 asa ca timp pt o ora tot imi fac.
pana sa vina sora mea la noi mergeam foarte des seara, dupa ce adormeam fata si ramanea sotul cu ea in casa ( asta ca sa nu il obosesc prea tare pe el ) dar acum sta sora mea cu ea si nu mai am nici un stres.
si apoi eu am timp berechet!!! nu muncesc
dar eu sunt si o fire energica si nu ma obosesc activitatile gospodaresti ba chiar imi caut mai mereu cate ceva de facut ca mai am timp si de plictiseala

mami de Andra si 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Mycya si eu sunt curioasa cum de reusesti sa te tii de sport si cum faci si cu copilul.
Faci sport cand e la gradi?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

mai avem un anisor pana la gradi, are 2 anisori si 2 luni. inca sta acasa cu mami ca la cresa nu am vrut eu sa o dau

mami de Andra si 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Mycya, Vicky, hai va rog eu sa va calmati, uitati de mesajele celea si sa revenim la alea noastre aici. sa va treaca suparicile

dar eu chiar nu sunt suparata si nici nervoasa
am intervenit pt ca mai cunosc eu o alta persoana de la o alta odisee care ataca pe o alta mamica la orice spunea....si ca sa faci asta trebuie sa urmaresti fiecare mesaj postat de acea persoana
noi uneori abia gasim timp sa mai scriem pe aici sau sa citim apai ele au timp sa isi urmareasca si favoritele

mami de Andra si 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Aha, am inteles. Multumesc pt pont cu ecardul

Mycya, curioasa si eu dupa gimnastica pt gravide si cand colo nu se poate accesa linkul. Iar DC-ul nu da voie , cica se face reclama.

O solutie la asta e sa se puna spatiu intre http si // de exemplu, sau dupa un punct. Asa fac copy la adresa si paste in pagina noua in url. Si sterg spatiul

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

am modificat acum.
abia am ajuns la pagina si am observat ca gresisem.
eu pt a pune un link dau clic pe plicul acela cu 2 sageti si iti apare automat sa scrii cuvantul care vrei sa apara in loc de link.

mami de Andra si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Mcoca, ms :*

Vio, si eu sunt nascuta in Cta dar mi-am luat sot de aici :)

Si eu pot sa zic ca fac sport alergand dupa cel mic care nu sta o clipa si ma tine in permanenta in priza asa ca nu am timp de mers la sala. La 6 luni dupa prima nastere am facut cateva sedinte de masaj anti-celuliric si electrosrimulare si pot sa zic ca au dat rezultate.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Fetelor, m-am intors de la endo inca de pe la 11 dar deoarece am lipsit 3 ore de la birou, am fost invadata imediat ce am pasit pe usa cu diverse probleme, bineinteles toat urgente .

Mrenescu, merci pentru "bafta"! A fost utila.
Deci, endocrinoloaga a fost foarte incantata ca m-am dus atat de devreme (adica inainte de saptamana 7) si bineinteles mi-a spus ca trebuie tratament (eutyrox de 50, o pastiluta pe zi) dar ca problema nu este chiar atat de maaaare (cum probabil se citea in privirea mea de caprioara haituita). M-a mai chemat cu analize nou facute peste 6 saptamani sa vedem cum evolueaza tratamentul. Normal, ca a fost surprinsa de diferenta intre analizele din aprilie si cea de acum si mi-a spus ca foarte clar este influenta BHcg-ului. Ea crede ca Bhcg a influentat acum aceasta crestere mare.

M-a pipait la gat si nu i s-a parut nimic ciudat.

Deci cam atat cu endo!

Programarea de maine de la gineco s-a anulat (e plecata doctora la un curs cica)si am reprogamat pe joi...dupa ce ca nu mai aveam rabdare pana maine, acum tre' sa astept pana joi.

Am inteles, irinukaaa, sa nu ma mai "explorez" desi intrebarea fireasca ar fi: daca eu bag microbi prin explorare, el-sotul nu baga microbi la contact? in fineeee...oricum nu e buna "explorarea" deci m-am lasat de sportul asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hellie ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr!
Referitor la intrebarea ta... mi-a trecut si mie prin cap sa fi tu sigura si probabil din cauza asta este bine sa folosim prezervativ in timpul sarcinii (si sa nu uitam de sperma care ar da contractii).
Microbii s-ar gasi mult mai numerosi sub unghii.
Astea-s explicatiile mele, treaba cu spalaturile mi-a fost recomandata de dr.

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 13+

Mergi la inceput