Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Gina2,la bebelus nu imi e teama, fiindca o prietena de aici mi-a dat o info tare pretioasa unde sa il inscriu pe bebe la pediatru si am sunat si mi-au spus ca in ziua in care se naste bebe sa sun la ei (eu sau tati) si primesc primul appointment la doua saptamani ale puiului si ca e foarte ok, cu asta sunt linistita, fiindca in zona in care stau eu, am primit o lista cu 26 de medici pediatri care primeau numai dupa ce copilul facea 6 luni(!!),asa ca si daca e departe de noi clinica aceea, suntem incantati ca e rezolvata.E deschisa de curand si inca se primesc bebelusi..
Asa ca asta e una din problemele cu care ne-am linistit si pe care o consideram rezolvata si cica acolo nu se asteapta mai mult de o ora, asa ca bebe e rezolvat.

Cat despre batutul la cap, eu va iubesc pe toate si stiu ca imi sunteti alaturi din tot sufletul si imi pare rau cand ma apuca jelitul aici, langa voi, dar asta e, ne-am obisnuit sa le spunem pe toate aici, sa ne bucuram, sa ne plangem, sa ne descarcam sau sa ne incarcam de vesti bune, asa ca eu imi cer iertare ca povestesc nebuniile cu care ma confrunt, dar parca imi e si mie mai usor dupa ce impartasesc cu voi si primesc mai senina cele ce vin..

va

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

SILVIAD- MULTUMIM DE SFATURI

BUBU-Nu imi vine sa cred ce imi zici... Imi doresc atat de mult sa reusesti sa mergi la alt medic. La voi nu exista posibilitatea asta cu mersul la privat? Macar dai un ban dar stai in fata, vorba romanului...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu nu recomand crema cu antibiotic la buric...atata timp cat nu e infectie de ce sa pui antibiotic?? trebuie uscat cu grija f f bine dupa baie si sa vem grija pana cade sa nu se agate plasticul ala(nu stiu cum se numeste) in scutec si sa faca rana..sa nu cumva sa puneti vreo pudra, am auzit ca exista si pudre cu antibiotic...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Alina, Gina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

!!si eu stiu ca pudrele astea au antibiotic si chiar NU e indicat sa fie folosite la buricutz..
Si am mai auzit si de mamici care dau cu alcool de 70 gr, aoleu, saracutzul bebe!chestia aia cu ulei de galbenele suna mai bine, dar eu am inteles ca ideea e ca tre lasat sa se usuce si, f imp, sa nu il uzi acolo, pana nu cade!
Ia sa ne spuna mamicile la al doilea bebe cum e mai bine!Doura, tu cum ai facut la Misso, pls?

Mena scumpa, sorry, dar nu mai repet, ca am zis deja destule.Tu chiar crezi ca daca ar fi vreo sansa sa ma duc la un medic la privat as sta sa ma uit cum imi cresc picioarele ca painea in cuptor, sau as mai sta vreo secunda la imebecilul asta care nici nu mai vrea macar sa se uite la picoarele mele, -care zice ca e normal in sarcina sa fie asa?or fi, dar nu e, la mine nu e chiar normal si eu stiu, dar doar eu.

gata, back to the weekend time.

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

eu lui misso i-am facut baie normal..am uscat cu grija f bine dupa baie..recunosc am pus alcool de 2 -3ori..dar pe buricul ala nu pe pielea ei..nu ai cum sa le faci baie fara sa se ude si buricul...

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ginaaaa,suntem cap de afis !
Chiar e randul nostru ? Deci eu inca NU CONSTIENTIZEZ ,fetelor !Pe bune!
Dar va multumesc de pe acum pentru sustinere,motate,cuvintele frumoase si mi-e drag sa -mi descarc sufletul aici.Vorba lui BUBU,va iubesc pe toate !

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

e posibil ca "doctorul" asta sa aiba vreo problema cu strainii????sau asa e el cu toti???ce ai facut,l-ai pus sa smeneze pt voi???

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Buna fetele....reusesc si eu sa intru....va pup.
multa bafta Alinaaaaaaaaaaaaaa(A.C.)
Asteptam vesti bune.....sa iti de-a Dumnezeu sanatate si un sanatos.
Eu am avut aseara niste contractii.....dar dupa un nospa...mi-au trecut...in rest azi am cam avut burtica tare...sa vedem. Sper sa rezist pana pe 1 noiembrie la control.
O seara frumoasa va doresc.

37+

Saptamana 38 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Ginaaaa,suntem cap de afis !
Chiar e randul nostru ? Deci eu inca NU CONSTIENTIZEZ ,fetelor !Pe bune!
Dar va multumesc de pe acum pentru sustinere,motate,cuvintele frumoase si mi-e drag sa -mi descarc sufletul aici.Vorba lui BUBU,va iubesc pe toate !

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Deci maine am program de mosit si bocit? Ma rog pentru voi fete dragi...

Mergi la inceput