Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

acum am vazut si eu camera lui nicholas..este superba, felicitari bubulina...iar perdeaua o ador pt ca este cu bufnite ...dar am si eu o intrebare...el o sa doarma in camera lui inca de la inceput????

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42
Imi place Canada, insa sistemul medical este cumplit, ref la timpii de asteptare si relaxarea medicilor, -cel putin in Qc-asa ca tot ce ai de facut e sa te rogi sa nu ai nimic si sa nu ai nevoie de ei...
Urgenta, hmmm-inca imi aduc aminte de la primul bebe, insemna un sir de paturi pe un hol inghetat si in bezna, unde un dr a venit cu o lanterna la mine, mi-a pus-o in nas, m-a intrebat intai daca am asigurare sa plateasca serviciile-apoi a intrebat de probleme-,si ne-a spus ca lumina se aprinde diminreata la 6..Tratamentele mi le-au facut la lanterna, Doamne, atunci chiar am vrut sa mor,nici nu vreau sa imi amintesc, eram pierduti amandoi, dar iubi nu mi-a lasat mana nici o clipa, imi dadea putere..Noroc ca luase el o patura de acasa, in care ma adusese..Langa mine era o tipa cu coloana rupa, aruncata de pe cal..cum gemea, in bezna aia..Bleah!Mi-e scarba de sistemul de sanatate aici,dar nu le putem avea pe toate..Am vorbit si cu Almy, in Ontario par sa stea altfel lucrurile, insa in Quebec e jale, de aia ne si bate gandul ca poate plecam spre Ontario, one day..

36 + cu Nicholas

La ... lanterna? Chiar ca horror! Da, in Ontario e diferit, de fapt nu numai atat, dar ce spui tu e de domeniul SF-ului, efectiv nu-mi vine sa cred ca vorbim de aceeasi tara, doar regiuni diferite.

Alma 38+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Am mai pus si eu 3 poze din seara asta, saptamana 39. Nu cred ca mai cresc mai mult de atat! Mi s-a strech-uit pielea urat de tot, cu toate uleiurile mele. Lasa, asta sa fie singurul neajuns!

Alma 38+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Da, da, Almy,la lanterna, lumina se aprinde la ora 6 pe holul unde sunt "urgentele"..Vorbesc despre spitalul Le Gardeur, din Repentigny, ca ala era atunci cel mai aproape de noi, dar NEVER ever nu as mai intra pe poarta aia, ca ma trec fiori numai cand imi amintesc..!

Doura, multumesc!- noi am luat un cosulet Moise, super fain,dar intre timp eu m-am razgandit si am hotarat ca mai bine sa dormim la el cateva luni, de asta si canapeaua extensibila acolo, fiindca m-am gandit ca de ce sa deschida ochii si sa vada ...nimic, -peretii albi, ceva tablouri si altceva nimic dintr-o camera de bebe, -so...cand are sa inceapa el sa se uite peste tot-sa fie bine merci in comfortul casutei lui, cu jucariile cunoscute, decorul cunoscut, muzica lui de bebe..pur si simplu am hotarat ca e mai bine asa din toate punctele de vedere si asa am sa si fac. Si asa isi pastreaza si un ritm al lui, decat sa il tin 6 luni cu noi in dormitor si apoi sa il mut la el in camera.. ceva ce ii va parea complet necunoscut..

Va pup,dragelor, este aproape miezul noptii si mi-as dori sa fie miezul zilei, ca NU pot sa dorm si am niste arsuri...

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Lorelay ,la mine va fi anestezie generala.Asa am avut si la Delia.Sper sa fie la fel de bine ca atunci...Imi revenisem incet incet inca de pe masa de operatie.De la 3 noaptea sunt treaza.Daca nu m-am foit pe toate partile...Nu reuseam sa adorm deloc.Azi mergem la biserica la un botez dupa care o ducem pe Delia la cumnata mea unde va sta pana ies eu din spital.Si pe la 8.30 mi-a spus dr sa vin sa ma internez.Intru sa vad si eu pozele noi postate de fete. Va pup pe toate !

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Almy,cred ca ai crescut destul...Nu te vad sa mai iei in burtica prea mult.
Andie,e superba camera Emei .
Cellena ,super pozicile.
Camitu,unde esti?Cum te mai simti?Ce faci?Mai intra si mai spune-ne despre tine ...
Poate aflam ceva despre YNA azi...
Gata,merg sa beau o cafea ca la cat am dormit in noaptea asta...o sa ma ia somnul pe la biserica.
Va doresc o duminica frumoasa si muuuulta SANATATE tututor burticilor si bb-ilor!!!!

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

almy, fa ceva cu contul ala ca sa pot sa-ti dau add
ma duc sa ma uit ce poze noi ati mai pus..

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput

sa va spun si euparerea mea despre cosul ala de gunoi..eu nu sunt de acord...eu aveam pungi mici la baie, strangema maximum 3 scutece si aruncam,...nu pot sa-mi imaginez sa tii scutece murdarea pana se umple vreun cos din ala si mai ales sa fie n camera..no wayyyyyyyyyyyyy pt mine

<hr noshade size="1" />
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

[b][doura/b] iti dau dreptate cu cosul. Mai bine folosit pungute.
Si rezervele alea pentru cos sunt destul de scumpe si dupa ce l-am folosit nu mi s-a parut deloc ca se merita. Am renuntat repede la el.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Neatza buna !
Cafelutze,ceaiuri,capucinno cine ce doreste(_)>
Legat de cos mie una mi-se pare util,in primul rind nu trebuie sa ies pe timp de iarna afara cu fiecare pampers,in al doilea rind o rola rezerva i-mi ajunge o luna si o gasesc mai peste tot in DM,Muller etc.In plus are un capac sub capac are o alta clapa care infasurata in folie inchide ermetic contactul dintre pampersurile folosite si aerul din camera.Eu am luat la 10€ cosul si cu 7 rezerve in set am dat 49€ ceea ce nu mi-sa parut mult.Sotul meu este foarte sensibil la kk de bebelusi pur si simplu vomita deci daca e cazul sa fiu plecata stii ce face se leaga la nas cu un prosop si cica se joaca de-a pirati,baubau asa a mai schimbat pampersuri el cind nu a avut incotro.
Intr-un cos intra multi pampersi dar poti sa-l golesti zilnic,nu faci risipa din rezerva de folie,pur si simplu se taie are in cos un dispozitiv faci un nod si tragi in fundul cosului si tot asa ....deci eu am vazut la mai multe prietene si e f.bun acuma depinde si de care iti cumperi ,cel ce eu il am este Angelcare.Mai exista si care iti infasoasa fiecare pampers folosit in parte acel e mai scump dar si rezerva lui.
O duminica placuta

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput