FIV cu Dr. Dragos Albu 69

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

EllaE, daca te referi la dozari ... rezultatele le gasesti online, nu esti anuntata prin SMS cand sunt gata trebuie sa verifici tu pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marage spune:

Rlk, am facut ET de blastocisti joia trecuta. Stiu ca e cam devreme pt test, dar nu mai am rabdare.
Tinem pumnii la histeroscopie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Multumesc mult, fetelor!
Marage si ai putina rabdare, imediat trece timpul si vii cu un beta baban!
Cumintzica multumesc din suflet, ma pun la recitit, sa stiu ce ma asteapta !
fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna dimineata ,
London, noI nu ne cunoastem , dar daca AI nevoie de informatii despre embrioreductie putem vb pe private. Este in subiect sensibil, te inteleg perfect, trebuie sa AI putere sa ieI o hotarare .
Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Buna dimi

Rlk tinem pumnii

Annika bine ai revenit si ma bucur ca esti optimista si sunt sigura ca vei reusi sa-l faci pe sot sa lase ,,ca tare pacatoase sunt.
Marage si eu sunt in aceeasi situatie si nu mai am rabdare pana la beta

Fetele si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

Buna dimineata!

Annika, bine ai revenit! Ti-am urmarit povestea de la inceput, eu eram in tratament si ma incurajam citind despre tine! Iti doresc din suflet sa faci mai departe ce simti ca e mai bine!

Fetele in asteptare de bhcg, eu va sfatuiesc sa asteptati! Trece greu timpul dar trece pana la urma. Am facut si eu prostia sa fac test (aveam unul pe acasa de ceva timp) cu toate ca stiam ca nu este deloc relevant. Nu mi-a iesit nici macar o linie iar cand am facut beta in ziua 13 a iesit 1022. Ma gandesc la voi si astept vesti bune!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

London

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Annika intr-adevar rezultatele dozarilor hormonale le-am verificat pe site-ul MDL. Dar in aceeasi zi am primit un sms prin care ma anuntau ca sunt ok, si ca ma asteapta la urmatoarea monitorizare, lucru care mi s-a parut ciudat ca nu mai auzisem la voi ca ati fi primit asemenea sms-uri. De aceea o si intrebasem pe Cri Cri Cri care stiu ca fusese in aceeasi zi la monitorizare - sa vad daca au dat la toata lumea. Progesteronul imi iesise marisor (0,6) avand in vedere ca este vorba de prima monit. de dinainte de stimulare. Dar vorba lui Qiao vedem ce se mai intampla la urm monit, cand va incepe sa apara si efectul stimularii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Buna dimi....ziua doamne dragi!

EllaE am primit si eu acelasi mesaj "de bine" cu rezultate bune, bla,bla,bla. Fiind primele analize, nu am mai intrat pe site ca am zis ca oricum le va vedea si dr. A si daca-i bai se vor semnala ei.

Eu m-am gandit asa in sinea mea sa o las mai moale FIV-ul asta, data trecuta m-am stresat cu fiecare analiza,simptom,crampa,durere si a fost foooooarte extenuant pt mine, mai ales finalul de cacao (am voie sa zic cacao?) asa ca de data asta merg cu "valul", ce-o fi o fi, oricum ce depinde de mine am facut, daca e sa nu fie nici de data asta, pot eu sa stau si in nas ca tot beta 0 o sa am.
Cred ca m-am resemnat un pic si m-am impacat cu ideea ca ambele variante sunt posibile: ma pot trezi cu burtica sau pot sa nu raman niciodata insarcinata. Oricum ar fi viitorul, eu sunt bine si pregatita sa-i fac fata. Nu mai pot in schimb sa stau ferita de toate prietenele mele insarcinate si sa refuz intalniri cu ele din cauza ca ele SUNT si eu NU. "Si ce daca ele sunt?!" imi zic eu in sinea mea, poate oi fi si eu intr-o buna zi dar pana atunci nu pot sa mai las o zi sa treaca fara sa ma bucur de sotul minunat pe care il am, fara sa nu spun "multumesc" pentru faptul ca sunt bine, sanatoasa si fara sa apreciez oamenii deosebiti pe care ii am in jurul meu(si in categoria asta intrati si voi fetelor! o si un !)

Asa ca, citand-o un pic pe Qiao , fetelor fiti zen si cautati sa fiti zen asa cum puteti voi mai bine dar in primul rand, fiti impacate cu propria voastra persoana.
M-am lungit ca placinta, scuzati.....da' simteam si eu nevoia sa "dau afara" ce tot coc de vreo saptamana

LE rlk te-ai lamurit cu laparoscopia? daca mai ai vreo intrebare, da-mi PM si-ti povestesc tot ce stiu. oricum, adormitul, cu a zis si Qiao, se face in sala, pe masa de operatie.

-------------------------------------------------
hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit, laparoscopie(salpingostomie stanga), urmeaza FIV 2 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

cri cri cri frumos ai copt tu acolo asa te vreau !

Mergi la inceput