FIV cu Dr. Dragos Albu 69
Raspunsuri - Pagina 4
QiaoBing spune:
marage daca ai facut Pregnyl/Ovitrel ti se vor pozitiva imediat testele de sarcina 10.000 UI le elimini cam in 10 zile, asa ca abia dupa aceaa poti sa te gandeti sa testezi dar vine vremea lui beta, asa ca zic ca nu are rost sa arunci banii. mai mult, uneori s0a intamplat sa fie sarcina, dar testele sa se incapateneze sa ramana negative chiar si dupa confirmarea ecografica, asa ca nu are rost sa te stresezi inutil ... parerea mea. in perioada asta e recomandat sa fii cat mai linistota, sa nu stresezi minunile mici, sa le convingi ca e bine si primitor la tine.
EllaE deocamdata stai linistita, sa il vedem pe cel din stimulare.
marage spune:
Multumersc QiaoBing! Mai trebuie sa astept.........
Va doresc sa aveti o sapt frumoasa!
rlk_2009 spune:
Marage cand ai avut ET? Din cauza ca mai am 3 zile pana la laparo, neuronul meu incepe sa se piarda pe drum....stai linistita, convinge puiutii ca e bine la tine asa cum a spus foarte frumos Qiao si fa un beta prin ziua 12 dupa ET cel mai devreme.
Mai vine cineva joi si vineri la dr W?
fete dragi si va doresc o saptamana frumoasa
London2012 spune:
Buna tuturor,
Am revenit la munca dupa un concediu de 2 saptamani si acum incerc sa ma adaptez la munca si la vreme :)
Va multumesc tuturor din suflet pentru vorbele frumoase si pentru sustinere! Inseamna enorm sa va stiu alaturi si sa fiu alaturi de voi!
Marage, asteptam vesti bune!!! Tin pumnii stransi pentru tine!
Angelica28, pe Terry l-am avut embriolog. Cat despre reactia lui Dr. White...a fost incredibil. Zambea asa frumos in timpul ecografiei. Este un doctor extraordinar si am incredere 100% in el.
Peste 3 saptamani ma duc la control si este posibil sa facem reductie la 2 pentru ca mi-a spus ca este risc foarte mare sa ii pierd pe toti. O sa vedem! Eu am incredere si simt ca o sa fie bine!
Va pup si o saptamana usoara!
rlk_2009 spune:
Va fi bine, London! "Fetele albe" au incredere in dr W si merg mai departe pana la capat!
Pety te-ai dus la control dupa laparo? Ai avut fire de scos sau sunt din acelea care se resorb?
As mai reciti capitolul in care s-a vorbit mult despre laparo (mi se pare ca atunci cand a facut Cri-cri-cri), dar nu mai stiu care capitol .
Stiu ca nu trebuie sa beau, sa mananc, dar mi-ar fi placut sa citesc descrierea amanuntita cu ce s-a intamplat acolo, daca te adorm din salon sau vezi sala de operatie...deja am vise in legatura cu ceea ce o sa se intample.
Nu ma pricepeti gresit, nu mi-e teama ca stiu pe ce maini ma duc, dar e o emotie in fata necunoscutului.
fete dragi
EllaE spune:
London sa ai grija, s-o iei cu incetisorul sa nu te obosesti prea tare si daca simti nevoia ia-ti din cand in cand cate un concediu medical.
Dr W a vazut vreo problema anume de ati discutat de reductie sau ca regula a zis ca nu le sta bine la 3 si ca risti sa ai probleme? Ai putea sa mai ceri parerea si unui alt medic cu experienta in urmarirea sarcinilor cu tripleti. Ai vazut ca mai sunt fete pe forum care au nascut tripleti si da sunt ok - eventual ia legatura cu ele.
Era doar o parere
QiaoBing spune:
Hellloooo
London tripleti a mai nimerit dr W. In vara cand faceam eu fiv2 era un tatic la discutii despre embrioreductie. Decizia daca a merge cu toti 3 mai departe sau nu e fff grea. Trebuie sa discutati pe indelete si sa luati in calcul toate avantajele si dezavantajele ambelor variante.
rlk eu nu am facut laparo, dar din experienta interventiilor facute de mine la MMF, anestezia se face pe masa de interventii. Nu vad rostul adormirii in salon. Acolo pe masa te conecteaza la toate aparatele si cand nani-pui esti deja monitorizata. E normal sa ai emotii, mie mi-au tremurat genunchii si pt o histeroscopie si am plecat de acolo conducand si oprindu-ne in mall sa mancam. Multa bafta !
fetele
London2012 spune:
EllaE, mi-a spus ca momentan arata bine. Dar ca sarcina tripla este foarte riscanta. Nu am stabilit insa nimic inca. A zis sa vedem la control peste 3 saptamani. Nu stiu sincer daca are legatura si cu statura in general, eu am 1.68cm si 49 kg.
Oricum, multumesc tare pentru sfat!
crystyne spune:
Hello domnitze dragi
Ce liniste este pe aici..adevarul ca pe vremea asta,Fetele stau linistite .
London cred ca Dr,White stie ce face dar cum a zis si EllaE poti consulta si alt dr.cu mai multa experienta in sarcinile triple.Si oricum eu siu ca dr.White nu prea este de acord cu sarcinile triple,eu am maxima incredere in el..
Pup toate fetele si mai ales pe cele care sunt acum in focuri si le doresc succes
London2012 spune:
QiaoBing, intr-adevar decizia este teribil de grea. Vom discuta in detaliu data viitoare si o sa luam decizia cea mai buna. Totusi, in continuare as merge pe recomandarea lui Dr. Albu. Am zis ca merg pana la capat cu incredere.