Italia si Elvetia suspenda un vaccin antigripal

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Rufus, s-a modificat deja titlul, nu s-a interzis vaccinul gripal, ci un vaccin al unui anumit producator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am inteles, multumesc. Am pierdut startul.
Deci care era titlul initial?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Stire de doi lei.
Ceva in genul In Romania se interzice comercializarea laptelui. Abia mai tarziu vine precizarea: este vorba de laptele produs de firma TreiVaci.SRL. Si se modifica in consecinta titlul: In Romania se interzice comercializarea unui lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Stire de doi lei.
Ceva in genul In Romania se interzice comercializarea laptelui. Abia mai tarziu vine precizarea: este vorba de laptele produs de firma TreiVaci.SRL. Si se modifica in consecinta titlul: In Romania se interzice comercializarea unui lapte.

Mey, nu ai dreptate.

(pentru mine asta a fost un topic de informare, ceea ce valoreaza mai mult decit cei 2 lei ai tai.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik
Mey, nu ai dreptate.

Ba am. Orice informatie incompleta este dezinformare.

Stirea completa este In Romania se interzice comercializarea laptelui produs de TreiVaci.SRL.
Nu a laptelui si nici a unui lapte.

Asa panica pot produce si eu, scriind ca maine va fi un cutremur. Valoreaza mai mult de doi lei? Unde va fi cutremurul, la Bucuresti, in Japonia sau in Noua Zeelanda? Sa stie lumea daca e cazul sa doarma la tara, la bunici. Daca spun insa ca maine va fi un cutremur in zona Vrancea atunci da, merita studiata stirea, ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mik
Mey, nu ai dreptate.

Ba am. Orice informatie incompleta este dezinformare.

Stirea completa este In Romania se interzice comercializarea laptelui produs de TreiVaci.SRL.
Nu a laptelui si nici a unui lapte.

Asa panica pot produce si eu, scriind ca maine va fi un cutremur. Valoreaza mai mult de doi lei? Unde va fi cutremurul, la Bucuresti, in Japonia sau in Noua Zeelanda? Sa stie lumea daca e cazul sa doarma la tara, la bunici. Daca spun insa ca maine va fi un cutremur in zona Vrancea atunci da, merita studiata stirea, ce si cum.

Mda, ma faci sa ma gindesc la "Conu Leonida fata cu reactiunea" :
Ca dumneata, bibicule, mai rar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:

Stire de doi lei.

Spre informarea dvs:
am preluat stirea asa cum aparea ea intr-un titlu (el insusi ambiguu) de pe un portal serios de stiri. Neavand cunostinta ca, asemenea laptelui, exista mai multi producatori de vaccin antigripal (pe care nu mi l/am injectat), nu mi-am pus problema ca ar fi mai multe...nah...

Totusi, in ciuda titlului initial, care era neclar, cred ca stirea asta e totusi o stire.

Imi pare rau ca nu am formulat-o suficient de profesionist , sa o poti aprecia si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
Abia mai tarziu vine precizarea:

Da...la 15 minute de la deschiderea topicului.
Scandalos, nu?

Mergi la inceput
Mergi la inceput