Cate operatii de cezariana poate avea o femeie ?

Cate operatii de cezariana poate avea o femeie ? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Exista un numar limita de cezariene pe care le poate avea o femeie ?
Desi nu s-au facut suficiente cercetari pentru a demarca o limita a numarului operatiilor cezariene care pot fi facute in conditii de siguranta, cele mai multe femei pot avea 3 nasteri prin aceasta metoda. Fiecare operatie de cezariana, este in general, mai complicata decat anterioara.
Cititi pe larg: www.desprecopii.com/info-id-9481-nm-Cate-operatii-de-cezariana-poate-avea-o-femeie.htm" target="_blank">Cate operatii de cezariana poate avea o femeie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

O complicatie patita de mine a fost ca placenta s-a prins la a doua sarcina chiar peste zona primei cicatrici. Toata sarcina a fost bine dar la travaliu, placenta s-a desprins dupa prima jumatate de ora de contractii, cauzand a sangerare masiva si o decizie de cezariana de urgenta. S-a intamplat chiar dupa ce semnasem documentele cum ca imi asum decizia de VBAC. Acesta este si motivul pentru care tot explic celor care vor sa auda, e mai bine sa faci lucrurile natural (daca nu poti asta e), decat sa-ti para rau ultwrior ca vrei dar uite ca esti in pericol datorita optiunilor anterioare.

Mergi la inceput