Fondul gradinitei / scolii

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Androix, eu cred ca nu ai vazut bine, spuneam ca am achitat INTEGRAL optionalele, adica dansul si engleza si inca intre primii 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, am citit, dar tot tu ai zis ca vei achita optionalele pe "semestrul I si atat", ma rog probabil voi dati toti banii o data pentru optionale si din ce povestesti chiar retroactiv. La noi se achita in avans pe o luna. De-aici confuzia, acum cred ca am priceput.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Optionalele se achita de 2 ori pe an, nu lunar.
Pe sem. 1 pana in 15 dec, pe sem. 2 pana in 15 mai sau asa ceva.
Nu exista decat regula asta, practic nescrisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La noi se achitau optionalele la inceputul lunii pentru luna anterioara si tineau seama de prezenta copilului. Daca nu venea - nu platea (chestie care mie nu mi se intampla pt ca ai mei nu lipseau ).

Mergi la inceput

La noi este 60/trimestru .. ca participa sau nu copilul, nu mi-am pus vreodata problema de absenta, si evident, s-a intamplat la ambele de nspe ori in 3 ani.

Mergi la inceput

La sedinta cu parintii intreaba cum sunt contractele. Cand ati semnat pentru optionale trebuia sa intrebati de modalitatea de plata si sa o negociati. E plina piata de firme sau pfa-uri care asigura optionalele. La noi s-au schimbat si in timpul anului firma/profesorul. Incercati renegociere sau daca nu cautati altii. Nu pot sa sugerez decat implicare.

Mergi la inceput

Anya ... care contracte? Care chitante? Care negocieri?
Oricum, suma e ok, si plata ca termen rezonabila... chiar aia 1, 2 lei/ora sau cat o fi cand a lipsit nu ma deranjeaza daca se pierd.
Profa de engleza, de ex, e educatoarea de la alta gradinita cu modul pedagogic facut

Mergi la inceput

Nu au voie sa predea in gradinite daca nu au pfa macar. Daca vor bani, trebuie sa prezinte chitante. Inteleg ca nu vor da chitante/copil dat chitanta/ grupa sau gradinita trebuie sa existe. Uite un alt punct nevralgic pe care poti conta intr-o discutie cu directoarea, daca se ia de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Morgano - dar daca tot esti in ultimul an la gradi de ce nu dai un pic cu directoarea aia de pamint?
De mutat nu-ti muta copilul, asta e clar.
Dar ia-te un pic de ea.

Mergi la inceput

Daca nu se ia de mine iarasi, atunci prefer sa ma abtin pentru cateva luni inca, nu crap.
Cum ea nu se va abtine, cu tupeul meu de a refuza sa achit ceva ilegal, dupa ce am tacut 3 ani x2 copii, atunci evident ca deschid gura.

Mergi la inceput